Každý sa môže stať KRÁĽOM, práve týmto jediným dňom...

Leto prišlo akosi náhle, bez jari. Rýchlo sme oprášili biky a začali cestou-necestou naháňať kilometre i kamarátov. Skôr ako sme sa poriadne porozhliadli, prišlo leto a pásikavý model opálenia už obliekla väčšina z nás. Pribúdajú kilometre, zážitky, preteky, pásiky tmavnú a napĺňajú sa veľké výzvy i ciele. Aj tento rok sme pre vás pripravili jednu Kráľovskú výzvu - výzvu Stať sa KRÁĽOM, práve týmto jediným dňom...na Kráľovskom MTB maratóne v sobotu 23.8. 2014.

V tento Kráľovský deň vás opäť radi uvidíme na Spiši v Granč-Petrovciach. Pozývame vás do nášho Kráľovstva horskej cyklistiky. Okrem troch klasických maratónskych tratí bude toto podujatie zdobiť aj Enduro trať, ktorá je súčasťou česko-slovenskej série SCOTT enduroXrace. Detské preteky prichádzajú v novom šate ako Detská tour Petra Sagana. V piatkový predvečer Kráľovského MTB maratónu vás povodí po Vysokých Tatrách okom svojej kamery legenda Paľo Barabáš.

Maratónske trate prešli len drobnými úpravami, vynechali sme menej zábavnú „šotolinu“ a pripravili plynulejšie vozenie. No nie je dôvod na obavy – o technické pasáže a „výživné“ zjazdíky nebudete ukrátení ani jediným metrom! Enduro trať prešla veľkou evolúciou a akosi sa jej ušli aj veľké parametre. Veď uznajte, 54,5 km a 2300 nastúpaných metrov dáva tušiť, že v šiestich RZ zozjazdujete veľké čísla – 15,24km a 1937 výškových metrov! Nebude to „zábavka zadarmo“. No každý poctivý výšľap sa vám vráti ešte poctivejším zjazdom.

A ešte jedno príjemné prekvapenie – Detská tour Petra Sagana. Kráľovský MTB maratón bude najvýchodnejším miestom týchto detských pretekov. „Rodičia, príďte s deťmi na Detskú tour. Budem rád, ak si toto podujatie získa obľubu, a preto plánujeme sériu usporiadať v rámci celého Slovenska. Veď bicyklovanie je zábava!!!“ Peter Sagan.

Ešte raz vás srdečne pozývame 23. augusta 2014 do Granč-Petroviec na Kráľovský MTB maratón 2014. Veríme, že každý zažije chuť svojho kráľovského dobrodružstva na niektorej z tratí. Prihlasovanie je spustené! Viac informácií o maratóne nájdete v propozíciach na MTBiker.sk alebo na http://www.kralovskymaraton.sk.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Kráľovský MTB maratón

calendar_today 23.08.2014
label MTB maratón
place Granč Petrovce (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Jarná klasika vo Svätom Jure bude otváracím podujatím v rámci série Škoda Bike Open Tour. Čo nás čaká počas 15. ročníka?
Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Radi by ste zažili Kráľovu hoľu počas maratónu Horal ako bývalo zvykom? Po dlhom čase je tento legendárny kopec a symbol trate Krejzi späť.
keyboard_arrow_up