Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Report - Author bikemaratón Súľovské skaly 2012

Report - Author bikemaratón Súľovské skaly 2012

Maratón v Súľove je už stálicou v slovenskom MTB kalendári no a uplynulú sobotu sa šiel jeho v poradí 14. ročník. Ak dobre počítam, bola to moja 9-ta účasť na tomto domácom podujatí, jednoducho akcia, ktorá sa nevynecháva :). 100 fotiek
Peter Sagan obhájil titul majstra Slovenska

Peter Sagan obhájil titul majstra Slovenska

Peter Sagan obhájil titul majstra Slovenska v pretekoch s hromadným štartom a v sobotu 30. júna sa v Liége postaví na štart Tour de France v drese národného šampióna. V spoločných slovenských a českých pretekoch na 190 km na okruhu v okolí Lednických Rovní prišiel Sagan do cieľa na 4. mieste.
V Malej Lučivnej najlepší Charvát

V Malej Lučivnej najlepší Charvát

Výsledky nedeľňajšieho 2. kola Slovenského pohára v zjazde horských cyklistov v Malej Lučivnej.
Pavlendová a Daško majstrami Slovenska na ceste

Pavlendová a Daško majstrami Slovenska na ceste

Alžbeta Pavlendová z Dukly Bratislava sa stala majsterkou Slovenska v cestnej cyklistike pre rok 2012. Na spoločnom slovenskom a českom šampióne obsadila na trati z Púchova do Lednických Rovní (99 km) v absolútnom poradí 4. priečku a ako najlepšia Slovenka získala titul. Striebro v slovenskom šampionáte si vybojovala Monika Kadlecová a bronz Lívia Hanesová. Fotografie v článku.
Greipel favorizuje Sagana na zisk zeleného dresu na TdF

Greipel favorizuje Sagana na zisk zeleného dresu na TdF

Nemec André Greipel favorizuje Slováka Petra Sagana na zisk zeleného dresu pre najaktívnejšieho jazdca na cyklistickej Tour de France. Dvadsaťdvaročného Žilinčana čaká od soboty 30. júna premiéra na slávnych pretekoch. Pred začiatkom Tour je v dobrej forme, čo potvrdil aj na Okolo Švajčiarska.
Peter Velits získal v elite premiérový titul

Peter Velits získal v elite premiérový titul

Cyklista tímu Omega Pharma-QuickStep Peter Velits potvrdil v domácom prostredí v Púchove pozíciu jedného z favoritov a stal sa na spoločných majstrovstvách SR a ČR víťazom štvrtkovej časovky elitnej kategórie mužov. Velits si v elite vybojoval prvýkrát dres majstra Slovenska, na svojom konte má štyri zlaté medaily z M-SR v kategóriách juniorov a do 23 rokov. Máme 100 fotiek.
Prvý (teda deviaty) Košický Maratón 2012 PR článok

Prvý (teda deviaty) Košický Maratón 2012

V poradí 9. ročník 1. Košického bikemaratónu je tu a sme radi že toto podujatie je už súčasťou športového kalendára bikerov na Slovensku i v zahraničí. Ako po minulé roky, aj tentoraz, je 1. Košický bikemaratón sučasťou Cyklomaratónskej MTB serie.
Smoliar Hoogerland sa vracia na Tour de France

Smoliar Hoogerland sa vracia na Tour de France

Na tohtoročnej Tour de France sa v drese tímu Vacansoleil-DCM predstaví aj holandský cyklista Johnny Hoogerland, ktorý mal na vlaňajšom ročníku pretekov nepríjemnú kolíziu spôsobenú sprievodným automobilom. V deviatej etape vodič auta nezvládol riadenie a zostrelil na zem Španiela Juana Antonia Flechu, cez ktorého letel aj Hoogerland.
Majstrovstvá Európy MTB XCM, Jablonné v Podještědí 17.6.2012 PR článok

Majstrovstvá Európy MTB XCM, Jablonné v Podještědí 17.6.2012

Na Majstrovstvách Európy v maratóne sa zo Slovenska zúčastnili dvaja pretekári: Michal Lami v
kategórii Elite men a František Lami v kategórii men U23.
Ako zvládnuť tréning v týchto horúčavách?

Ako zvládnuť tréning v týchto horúčavách?

Extrémne vysoké až tropické teploty prinášajú rad zdravotných rizík, ktoré môžu spôsobovať vážne kolapsové stavy, za istých podmienok vedúce až k prípadným úmrtiam osôb chorých najmä na kardiovaskulárne ochorenia, vysoký krvný tlak a závažné hormonálne ochorenia. Záťaž teplom môže viesť k poklesu výkonnosti, zvýšenej únavnosti a môže spôsobiť až prehriatie organizmu so zvýšením telesnej teploty, malátnosťou, ospalosťou, bolesťami hlavy, závratmi, nevoľnosťou až zvracaním. Čo by sme mali v týchto horúčavách pri tréningu dodržiavať a na čo myslieť sa dočítate v nasledujúcom článku .
Peter Velits v nominácii Omega Pharma - QuickStep

Peter Velits v nominácii Omega Pharma - QuickStep

Slovenský cyklista Peter Velits figuruje v konečnej nominácii tímu Omega Pharma - QuickStep na prestížnu Tour de France.
Slovenské tituly v časovke pre Daška a Pavlendovú

Slovenské tituly v časovke pre Daška a Pavlendovú

Alžbeta Pavlendová z Dukly Bratislava medzi ženami a Mário Daško zo Slávie ŠK Kelly´s Trenčín medzi juniormi sa stali v stredu v Púchove majstrami SR v cyklistickej časovke. Na spoločnom šampionáte Slovenska a Čiech skončil v jazde proti chronometru Daško na 2. mieste, keď za víťazným Michalom Schlegelom z Favoritu Brno zaostal na 30,8 km dlhej trati o 23 sekúnd. 84 redakčných fotiek.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up