Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Karlovský Pepi Maraton - fotoreport

Karlovský Pepi Maraton - fotoreport

Fotoreport z Karlovského Pepi Maratonu, ktorý sa konal včera vo Veľkých Karloviciach, u našich susedov na Morave, kúsok od hraníc. Nájdete tu 92 skvelých fotiek od mathosha.
Andy Schleck dostane žlté tričko za víťazstvo na TdF 2010

Andy Schleck dostane žlté tričko za víťazstvo na TdF 2010

Luxemburský cyklista Andy Schleck dostane víťazné žlté tričko za triumf na najprestížnejších pretekoch Tour de France z roku 2010 na utorkovej slávnostnej ceremónii v meste Mondorf.
V 20. etape Gira víťazstvo De Gendta, lídrom Rodríguez

V 20. etape Gira víťazstvo De Gendta, lídrom Rodríguez

Belgický cyklista Thomas De Gendt sa stal časom 6:54:41 h víťazom sobotňajšej predposlednej 20. etapy Giro d'Italia, keď mal pred druhým v poradí Damianom Cunegom z Lampre 56-sekundový náskok. Tretiu pozíciu obsadil Španiel Mikel Ituralde s odstupom na víťaza 2:50 min. V celkovej klasifikácii vedie stále Joaquim Rodríguez, ktorý v sobotu skončil štvrtý, pred Ryderom Hesjedalom má 31-sekundový náskok. Tretí je domáci Michele Scarponi z tímu Lampre (+1:51 min).
V 19. etape na Gire víťazstvo Čecha Kreuzigera

V 19. etape na Gire víťazstvo Čecha Kreuzigera

Český cyklista Roman Kreuziger sa stal časom 6:18:02 h víťazom piatkovej 19. etapy Giro d'Italia, keď v záverečnom stúpaní na Alpe di Pameago mal pred druhým v poradí Kanaďanom Ryderom Hesjedalom 19-sekundový náskok. Tretiu pozíciu obsadil Joaquim Rodríguez s 32-sekundovým odstupom na víťaza.
Na Okolo Slovenska prídu i Sagan, Rebellin či Schumacher

Na Okolo Slovenska prídu i Sagan, Rebellin či Schumacher

V poradí 56. ročník cyklistických pretekov Okolo Slovenska sa začne v utorok 5. júna v Liptovskom Mikuláši a vyvrcholí rovnako ako vlani v sobotu 9. júna na vodnom diele v Gabčíkove. Organizátori tentoraz naplánovali 5 etáp, na jazdcov čaká 863,6 km.
18. etapa na Gire pre Guardiniho, M. Velits odstúpil

18. etapa na Gire pre Guardiniho, M. Velits odstúpil

Taliansky cyklista Andrea Guardini sa stal víťazom štvrtkovej 18. etapy Giro d'Italia, keď v záverečnom špurte zdolal majstra sveta Marka Cavendisha. Tretí bol ďalší domáci jazdec Roberto Ferrari. V celkovej klasifikácii vedie stále Joaquim Rodríguez Oliver pred Ryderom Hesjedalom a Ivanom Bassom.
Slovensko nezískalo miestenku na MTB OH 2012

Slovensko nezískalo miestenku na MTB OH 2012

Slovenskí horskí cyklisti sa nepredstavia na olympijských hrách v Londýne. O rozdelení miesteniek informovala na svojom webe Medzinárodná cyklistická únia. Slováci nesplnili ani jednu z podmienok na štart v olympijských pretekoch, ktoré sa uskutočnia 11. a 12. augusta v Essexe. Šancu dostane 50 mužov a 30 žien.
Sliezsky Vrchár 2012 PR článok

Sliezsky Vrchár 2012

Prvý ročník cyklo pretekov "Sliezsky vrchar" sa uskutoční dňa 2.6.2012 na trase príjazdovej cesty z Tatranskej Polianky na Sliezsky dom. Na 7km trati v krásnom prostredí nastúpate 665m.
Stredajšia 17. etapa na Gire pre doterajšieho lídra

Stredajšia 17. etapa na Gire pre doterajšieho lídra

Španielsky cyklista Joaquim Rodríguez Oliver sa stal víťazom stredajšej 17. etapy Giro d'Italia a stále je lídrom prestížnych pretekov. Na druhom mieste skončil Talian Ivan Basso, na treťom mieste klasifikovali Kanaďana Rydera Hesjedala. V celkovej klasifikácii vedie Joaquim Rodríguez Oliver pred Hesjedalom a Bassom. Po utorkovej viac odpočinkovej etape sa pretekári dostrali do kopcov s cieľom v známom stredisku Cortina d'Ampezzo.
Súťaž o štartovné na Tour de Volcano PR článok

Súťaž o štartovné na Tour de Volcano

Cyklistický klub Banská Bystrica sa po bohatých skúsenostiach s organizovaním cyklistických pretekov aj na medzinárodnej úrovni rozhodol organizovať najväčšie cyklistické podujatie na Slovensku, cyklistický maratón Tour de volcano Poľana 2012 (Okolo sopky Poľana). Súťaž o 3 štartovné
Nečakaným víťazom 16. etapy Gira Izaguirre

Nečakaným víťazom 16. etapy Gira Izaguirre

Španielsky cyklista Jon Izaguirre Insausti z tímu Euskaltel-Euskadi dosiahol v utorok svoj najväčší úspech kariére, keď zvíťazil v 16. etape Giro d'Italia. Necelé štyri kilometre pred cieľom predbehol druhého Alessandra de Marchiho a tretieho Stefa Clementa. Slovák Martin Velits obsadil v utorok 159. priečku, celkovo mu patrí 118. pozícia.
Triatlon: Na OH v Londýne bude mať zastúpenie aj Slovensko

Triatlon: Na OH v Londýne bude mať zastúpenie aj Slovensko

Slovenský reprezentant v triatlone Richard Varga obsadil na víkendových pretekoch Ázijského pohára v čínskom Ťia-Jü-Kuan výborné štvrté miesto. Keďže výsledky z týchto pretekov sa zaratúvali aj do celkového renkingu triatlonistov, s napätím čakal, ako sa tento výsledok prejaví v rebríčku "Nová krajina" (New Flag) v rámci Európy. Líder tohto poradia si totiž zabezpečí miestenku na Hry XXX. olympiády v Londýne a Varga bol pred týmito pretekmi druhý iba sedem bodov za Izraelčanom Danom Altermanom.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up