CUBE: Prvé bike novinky pre sezónu 2015

Pokračovanie trendu e-bikov, veľkosti kolies 29" a 27.5" a unikátny cestný bike kategórie U800g. To je len zlomok noviniek značky CUBE, na ktoré sa môžete tešiť v nadchádzajúcej sezóne 2015.

Elite Hybrid HPC 29 CUBE e-bike

CUBE Elite Hybrid HPC 29
E-bike je trend, ktorý stojí za to pozorovať, ale hlavne aj vyskúšať. Elite Hybrid je vytvorený z high-end materiálu a má veľmi nízku hmotnosť. Váži menej ako 17kg (19" ELITE HPC SLT 29 bez pedálov). E-bike je určený na návštevu kaviarne až po výjazdy po horských alpských cestičkách. Kam sa s ním vyberiete, je len na Vás. Pre sezónu 2015 budú dostupné 3 verzie: ELITE HPC RACE 29, ELITE HPC SL 29, ELITE HPC SLT 29.

Fritzz 180 na 27.5" - bike na každú jazdu v teréne

CUBE Fritzz 180
Ak hľadáte pomocníka na rôznorodý terén pri dlhších MTB výjazdoch, určite Vás tento bike nesklame. Konštruktéri pri navrhovaní výborne skĺbili všetky dôležité vlastnosti a tak si môžete naplno vychutnávať nízku váhu, tuhosť rámu a vynikajúci výkon. Vďaka tlmeniu 180mm na prednej vidlice môžete bike s radosťou používať aj na schodoch a DH tratiach. Je to jednoducho superenduro!

O pohodlnosť pri jazde sa postarajú tlmiče značky Fox. Konkrétne Fox Float X special tune a Fox 36 Float 180 RC 27.5. Rám váži iba 2.7kg (18") a celková váha biku je slušných 13,6kg pre CUBE Fritzz 180 27.5 HPA SL (bez pedálov). Na výber budete mať z dvoch verzií.

Stereo 140 27.5" - All-Mountain a trail bike pre každú jazdu

Stereo 140
Zdroj foto: bikeradar.com

Parádny bike na zábavu, šantenie v lese ale aj pre maratóncov, vďaka nízkej váhe a vynikajúcemu jazdnému výkonu. Rám váži menej ako 1,8kg (Stereo 140 27.5 C86 18").

O nerovnosti a Vaše pohodlie sa pri jazde postará Fox Float CTD special tune a Fox 32 Float 140 27.5. Samozrejmosťou je aj vnútorné vedenie laniek a množstvo ďalších vychytávok.

Podľa neoficiálnych informácii bude stáť Stereo 140 HPA Pro 27.5 iceblue´n´black €2699,-.

CUBE LITENING C68

CUBE LITENING C68
Existoval iba jeden cieľ pre vývoj nového modelu Litening. Stať sa najlepším bikom v triede U800g. A to sa aj podarilo. Pre zníženie váhy o 200g a zvýšenie tuhosti bol použitý nový materiál Carbon C68. Váha rámu pre veľkosť 56cm je dokonca iba 780g. Veľká pozornosť sa venovala aj tvaru jednotlivých trubiek a aj rámu celkovo. S pomocou počítačových simulácií sa zlepšil ich tvar a našiel najlepší spôsob ako rám spojiť a dosiahnúť vynikajúcu tuhosť. Samozrejmosťou je aj verzia pre pohodlné elektronické radenie Shimano Ultegra Di2. Na výber budete mať z 3 verzií podľa stupňa výbavy.

Viac informácii nájdete po začiatku Eurobike (27.8.) na http://www.cube.eu, http://www.cubebikes.sk a čoskoro aj na MTBiker.sk.

Rám
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pinarello séria X a nová Dogma X - to najlepšie na dlhú jazdu PR článok

Pinarello séria X a nová Dogma X - to najlepšie na dlhú jazdu

Nové modely od Pinarella s označením X sú na svete a ich hlavná prednosť je pohodlnejší posed a komfort. A ešte aj dobre vyzerajú.
Unboxing: Mondraker Raze Carbon R - „drvič“ trailov

Unboxing: Mondraker Raze Carbon R - „drvič“ trailov

Radi „krotíte“ traily v plnej rýchlosti, ale nepohrdnete ani hrebeňovkou či dobývaním kopcov? Trail bike Mondraker Raze R má čo ponúknuť aj tým náročnejším jazdcom.
Unboxing: Bianchi Arcadex GRX 810 - nadupaný dobrodruh a pretekár

Unboxing: Bianchi Arcadex GRX 810 - nadupaný dobrodruh a pretekár

Kombinácia elegancie, odolnosti a výkonu od najstaršieho výrobcu bicyklov na svete vôbec neznie zle. Pozrite sa spolu s nami na detaily gravelu Arcadex od Bianchi.
keyboard_arrow_up