Cyklooblečenie Silver Wing uspokojí náročných jazdcov

Cyklooblečenie Silver Wing uspokojí náročných jazdcov

Nová značka cyklooblečenia Silver Wing je zameraná najmä na technické MTB jazdenie trail a enduro. Prvé produkty špecifického dizajnu aj strihu sa začali predávať v roku 2011 a ponuka neustále rastie. Krátke nohavice doplnili tri modely rukavíc, dva dresy a vnútorné nohavice s vložkou.

„Otcom“ značky je Palo Krnáč, majiteľ Sk-Profi Bike, ktorý bicyklom žije už 30 rokov má k technickému jazdeniu veľmi blízko. „Nájsť značku špecificky orientovanú len na tento druh jazdenia je takmer nemožné. S myšlienkou založiť ju som sa pohrával už pár rokov a dnes je navrhovanie oblečenia mojou záľubou,“ vysvetľuje Palo. Produkty vytvára na základe svojich osobných skúseností v spolupráci s renomovanými výrobcami cyklooblečenia doma aj v zahraničí.

Nohavice
Používa pritom overené materiály vhodné na náročné jazdenie vyžadujúce maximálny komfort a odolnosť, ale nezabúda sa ani na rekreačnú cyklistiku. Nohavice, rukavice a dresy sú zároveň vzdušné, jednoducho sa udržiavajú a dokonale sa prispôsobia telu jazdca. Cenovo dostupné produkty disponujú širokou škálou veľkostí aj farebných prevedení. Cyklisti určite ocenia aj praktické drobnosti, ako postranné a zadné vrecká, predĺžené zadné diely dresov, bočné sieťované panely, reflexné prvky alebo spevnenie rukavíc medzi ukazovákom a palcom, no a v neposlednej miere i špecifické strihy presne prispôsobené požiadavkám danej disciplíny.

Rukavice
Pridajte sa k nám aj na facebooku Sk-Profi Bike
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: Craft PRO Wool Extreme X – tričko na všetky aktivity

Test: Craft PRO Wool Extreme X – tričko na všetky aktivity

Nájsť spodnú vrstvu vhodnú na viacero aktivít s dobrými vlastnosťami je dnes problém. Švédska značka Craft s dlhoročnými skúsenosťami s týmito potrebami vytvorila tričko s prímesou merino vlny.
Test: Návleky Castelli PRO SEAMLESS - spoločníci na chladnejšie dni

Test: Návleky Castelli PRO SEAMLESS - spoločníci na chladnejšie dni

Hľadáte niečo na chladnejšie dni, keď je už zima na krátky rukáv, ale teplo na niečo dlhé? Riešením môžu byť návleky, ktoré používam už dlhšie.
Výber dresov do prechodných podmienok

Výber dresov do prechodných podmienok

S letom sa musíme chtiac-nechtiac rozlúčiť a prím teraz bude hrať pani jeseň. Tá so sebou prináša ochladenie, vlhkosť a sychravé počasie, no to nie je nič, s čím by si tieto dresy neporadili.
keyboard_arrow_up