Zdroj: Maťo Supek - http://matostudio.eu

Finále: MTB Považsko - Strážovský Pohár 2014 so zápletkou o celkového víťaza do posledných chvíľ

Putovný pohár absolútneho víťaza na Moravu do Valašských Klobúkov. V Pružine sa rozhodovalo o celkových víťazoch PSP a najväčšia zápletka, ktorú rozuzlilo posledné kolo, bol súboj o absolútneho víťaza, keď pred finále boli až traja bikeri s rovnakým počtom 99 bodov (Petr Holzner - Masáž Holyner, Ivan Labaj  - CK EPIC Dohňany a Jaroslav Štvrtecký DEMA Senica).

Posledné a zároveň finálové kolo bolo zaujímavé najmä tým, že bodový zisk z tohto kola bol dvojnásobný a to mohlo katapultovať niektorých bikerov do prvej trojky z pozícii bez šancí na celkové umiestnenie, čo sa napríklad podarilo Zdenovi Zemanovi z KŠN Košecké Podhradie v kategórii Muži C - 40 až 49 rokov, keď poskočil vďaka víťazstvu vo finále na prvé miesto v tejto kategórii zo štvrtého miesta. Aj v ostatných kategóriách sa pozície na prvých troch miestach vďaka dvojnásobnému bodovaniu menili a aj samotní bikeri boli prekvapení so svojho umiestnenia v prvej trojke. 

No a najlepšie si na zablatenej 40 km trati v rámci svojej kategórie počínal Peter Holzner, ktorému sa podarilo získať najväčší počet bodov z bikerov bojujúcich o absolútneho víťaza a teda sa stal už štvrtým absolútnym víťazom Považsko Strážovského pohára 2014. Tešíme sa na ďalší ročník a ďakujeme za podporu všetkým sponzorom, mediálnym partnerom a organizátorom.
Stupne víťazov v jednotlivých kategóriách - súbor PDF.

[Foto na úvode: Maťo Supek - http://matostudio.eu]

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Kaktus Bike Stupava maratón MTB & RUN - malokarpatská klasika

Pozvánka: Kaktus Bike Stupava maratón MTB & RUN - malokarpatská klasika

Sezóna je v plnom prúde a k nej neodmysliteľne patrí aj dobre známy Stupavský maratón. Preteky vhodné pre všetkých nadšencov cyklistiky.
Rozhovor: Koronavírus mení plány aj hobby jazdcom - ako sa s tým vysporiadať?

Rozhovor: Koronavírus mení plány aj hobby jazdcom - ako sa s tým vysporiadať?

Nová sezóna už bola takmer za dverami, túžobne sme očakávali prvé preteky. Na tie si však budeme musieť teraz počkať... O tom, ako sa v tréningu prispôsobiť novej situácii, som sa porozprávala s trénerom cyklistiky a triatlonu, Janom Novotom.
Reportáž: Ondavský cyklomaratón - lokálna akcia na vysokej úrovni

Reportáž: Ondavský cyklomaratón - lokálna akcia na vysokej úrovni

Dlho som nebol na žiadnom maratóne a v duchu si povrávam: “nebolo by zlé podporiť lokálnu akciu”, nakoľko je vzdialená od môjho bydliska len pár km, ba čo viac, má aj dlhšiu históriu.
keyboard_arrow_up