Veľké finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 v Slovenskom raji už tento víkend

Už tento víkend spoznáme celkových víťazov série najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014. Záverečné podujatie ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise ponúkne v oblasti Slovenského raja výnimočné zážitky profesionálom, ale aj začínajúcim cyklistom a mládeži v sprievode rodičov. Každý účastník dostane štartovný balíček s cyklo fľašou ŠKODA a možnosť vyhrať v tombole skvelý bicykel ŠKODA.

Na tých, ktorí absolvovali aspoň 4 preteky tohtoročnej série, čaká vo finálnej tombole ďalších 6 bicyklov značky ŠKODA. Cyklomaratón sa uskutoční v sobotu 13. septembra od 9:00 hod.

ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise je piatym a záverečným podujatím série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014. Trasa horského cyklomaratónu vedie oblasťou Slovenského raja a ponúkne náročné stúpania aj zjazdy. „Blížime sa k veľkému finále tohtoročnej ŠKODA BIKE OPEN TOUR, po ktorom spoznáme a dekorujeme aj celkových víťazov jednotlivých kategórií. Pre nás je však víťazom každý, kto prišiel aspoň na jedny preteky a zažil neopakovateľnú atmosféru, ktorú horská cyklistika ponúka. Všetkých fanúšikov horskej cyklistiky a krásnej prírody srdečne pozývam na veľké finále, bude to stáť za to,“ hovorí Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Štart pretekov v jednotlivých kategóriách sa začína už o deviatej hodine. Po skončení pretekov bude nasledovať slávnostné vyhlásenie výsledkov a dekorovanie víťazov. Nebude chýbať ani atraktívne žrebovanie tomboly, kde na účastníkov ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise čaká skvelý bicykel značky ŠKODA. Zároveň sa uskutoční aj finálna tombola pre tých, ktorí absolvovali aspoň 4 preteky série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014. Tešiť sa môžu dokonca až na 6 super bicyklov značky ŠKODA.

Oficiálnym garantom série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 je Slovenský zväz cyklistiky a projekt podporil aj dvojnásobný majster sveta v časovke Peter Velits. Bližšie informácie o ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 nájdu fanúšikovia horskej cyklistiky na stránke http://www.skoda-bike-open-tour.sk, prostredníctvom ktorej sa môžu na preteky série registrovať.

ŠKODA AUTO Slovensko podporuje aj najvýznamnejšie cyklistické preteky Okolo Slovenska. Rovnako tak je dlhodobo hrdým partnerom Petra Velitsa, jedného z najlepších slovenských cyklistov. ŠKODA je partnerom prestížnych pretekov Tour de France a Vuelta. Okrem toho je partnerom UCI v rámci majstrovstiev sveta v cestnej cyklistike. S cieľom priblížiť cyklistiku masám nadšencov podporuje automobilka rôzne typy pretekov a akcií pre širokú verejnosť, ako napríklad Kolo pro život v Českej republike či Velothon Berlín v Nemecku.

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 - Kalendár podujatí

17.5.2014 - ŠKODA FC Maratón Marikovskou dolinou
21.6.2014 - AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly
26.7.2014 - ŠKODA STUPAVA TROPHY
9.8.2014 - ŠKODA Horal MTB Maratón
13.9.2014 - ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise
report_problem Našiel si v texte chybu?

ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise

calendar_today 13.09.2014
format_list_numbered 9. kolo - XCM Tour
format_list_numbered 7. kolo - Slovenský pohár XCM
format_list_numbered 5. kolo - Škoda Bike Open Tour
label MTB maratón
place Hrabušice (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: ŠKODA Slovenský raj - prilba, tretry a aj turistické topánky

Pozvánka: ŠKODA Slovenský raj - prilba, tretry a aj turistické topánky

Tretie kolo ŠKODA BIKE OPEN TOUR sa presúva tentokrát do Slovenského raja, ktorý je viac populárny krásnou turistikou.
Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Jarná klasika vo Svätom Jure bude otváracím podujatím v rámci série Škoda Bike Open Tour. Čo nás čaká počas 15. ročníka?
Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Radi by ste zažili Kráľovu hoľu počas maratónu Horal ako bývalo zvykom? Po dlhom čase je tento legendárny kopec a symbol trate Krejzi späť.
keyboard_arrow_up