Canyon: Cestné bicykle pre profesionálov aj nadšencov

Krásny dizajn, nemecká kvalita a ešte k tomu dobré ceny. Aj tak by sa dala charakterizovať značka Canyon, ktorá momentálne ponúka zaujímavé ceny na modely bikov 2014...

ENDURACE CF 8.0 – Karbón za super cenu

ENDURACE CF 8.0
Geometria Sport ponúka komfortnú a vzpriamenú jazdnú pozíciu, ktorá dokonale spolupracuje so sedlovkou VCLS Post 2.0 pre dlhé dni v sedle. Extra široké ráfiky zapletených kolies DT Swiss R24 Spline spoločne s plášťami Continental Grand Prix 4000 S II zaručujú hladkú a stabilnú jazdu. Kto hľadá karbónový stroj za primerané peniaze, tak potom tento model určite nemôže vynechať pri rozhodovaní.

Rám
Najnovšia 11-rýchlostná sada Shimano 105 je z modelového radu 2015 a prináša inovované brzdové páky pre ešte lepšiu kontrolu. Dostupné skladom v každej veľkosti a oboch ponúkaných farebných prevedeniach.

Ultimate CF SLX 9.0 SL - Super Ľahký

Ultimate CF SLX 9.0 SL
SL znamená Super Ľahký a tento karbónový stroj pevne stojí za svojím menom. Celý rámový set váži len 1190 g vrátane rámu a hlavového zloženia a poskytuje ohromujúci komfort a tuhosť. Na všetkých povrchoch a v každej situácii zaisťuje tuhá vidlica One One Four SLX precízne riadenie a vylepšené tlmenie. Špičková kolesá R-Sys od Mavicu sú neprekonateľná v nízkej hmotnosti a výbornej obratnosti.

Exkluzívny povrch Exalith robí ráfiky odolnejšie, stabilnejšie a navyše ultraľahké. Ako všetky najvyššie modely, tak je aj nová 22-rýchlostná sada Sram Red zameraná na nízku hmotnosť. Váži rovnako ako pôvodná sada, ale má navyše dve rýchlosti a je vo všetkých kombináciách rýchla, tichá a ergonomicky príjemná. Celková hmotnosť je 6,10kg. Dostupné už iba najmenšie a najväčšie prevedenia.

ULTIMATE AL SLX 9.0 DI2

ULTIMATE AL SLX 9.0 DI2
Rám
Kvalitný cestný bicykel s komponentami Shimano Ultegra Di2 za výbornú cenu. Nakoľko sa jedná o zľavnený model, je dostupný už iba v niektorých veľkostiach.

ULTIMATE CF SLX 9.0 AERO 2015 - Novinka 2015

2015
Ultimate CF SLX je bezpochyby jedným z najlepších karbónových cestných rámov na svete. Na podporu takto odvážneho tvrdenia máme dostatok dôkazov. Napríklad Giro d"Italia 2014 keď kolumbijská vrchársku senzácia Nair Quintana všetkých ohromil tým, ako vybojoval prvé víťazstvo na Grand Tour pre seba i Ultimate CF SLX s pohodlným náskokom. Rám vážiaci iba 790 gramov nastavuje nové štandardy s jeho kombináciou nízkej váhy, vysokej tuhosti, komfortu a dizajnu. Sofistikované VCLS sedlovej vzpery sú napojené priamo na hornú rámovú trubku a zaručujú neskutočnú bočnú tuhosť.

Najnovšia generácia Canyon Maximus Seat Tube je špeciálne tvarovaná, aby pružila a tak prinášala viac pohodlia, jej kombinácia s Pressfit stredovým zložením a asymetrickými reťazovými vzperami zaručuje 100% prenos sily. Celokarbonová vidlica One One Four SLX tiež využíva technológiu VCLS pre elimináciu nerovností a vibrácií, takže vám pomôže ušetriť sily na záverečný špurt. Naša Sport Pro Geometry pomôže docieliť ideálne pozície na bicykli pre optimálny výkon a komfort pri dlhých hodinách v sedle. Nezáleží ak tento bicykel beriete na Grand Tour alebo vychádzku s kamarátmi, Ultimate CF SLX je perfektný bicykel pre profesionálov i nadšencov.

Viac informácií

Novinky 2015 - https://www.canyon.com/_sk/pure_cycling/launch2015/overview.html
Zľavnené biky 2014 - https://www.canyon.com/_sk/sparbuch2014/

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Marin Headlands 1 – karbónový dobrodruh

Unboxing: Marin Headlands 1 – karbónový dobrodruh

Headlands je kopcovitá pobrežná časť Kalifornie, plná štrkových ciest, výhľadov na oceán aj na známy most Golden Gate. Tento karbónový gravel je poctou tomuto miestu.
Unboxing: Titici ALL-IN - aj hliník môže byť exkluzívny

Unboxing: Titici ALL-IN - aj hliník môže byť exkluzívny

Hľadáš niečo, čo nemajú všetci, niečo, s čím budeš vytŕčať z davu? Ak máš rád ručnú prácu a ceníš si netuctový prístup k technológiám, pozri sa na tento gravel.
Test: Liv Devote Advanced 2 - parťáčka na cesty aj necesty

Test: Liv Devote Advanced 2 - parťáčka na cesty aj necesty

Jeden bicykel a dvoje kolies? Recept na viac zábavy, ale nezabudnite aj na ďalšie detaily.
keyboard_arrow_up