Canyon: najväčšie MTB novinky pre sezónu 2015

Krásny dizajn nie je všetko čo značka Canyon veľmi dobre vie. Takže okrem nádherného dizajnu je pre Canyon samozrejmosťou aj precízne spracovanie zahŕňajúce kvalitné komponenty a značné množstvo testov a dôsledný vývoj každého modelu. Všetko za cieľom, aby jazdec mal čo najlepší komfort a radosť z jazdy. Pozrite sa z čoho si môžete vybrať v kolekcií 2015...

Spectral CF – nezastaviteľný krotiteľ trailov

Spectral CF
S karbónovým rámom o hmotnosti iba1950 gramov tak Spectral CF zvyšuje latku toho, čo sú celoodpružené all - mountain bicykle schopné zvládnuť. Spectral si nezakladá na zložitých systémoch odpruženia, ale je zameraný na čistý pôžitok z jazdy. Všetky lanká sú ukryté vo vnútri rámu. Karbónový rám bol navrhnutý pre maximálnu ovládateľnosť a zároveň povyšuje tuhosť a výkon na vyššiu úroveň. V kombinácii s prednou a zadnou pevnou osou bude bicykel presne reaguje na každý váš podnet a bude robiť presne to, čo po ňom chcete.
Na výber máte zo štyroch modelov osadených špičkovými komponentami od €3699 do €7499. Viac inforácií o jednotlivých modeloch si nájdete na: https://www.canyon.com/sk/mountainbikes/series/spectral-cf.html

Spectral CF

Strive AL – stroj pre moderné enduro

Strive AL
Strive AL kombinuje schopnosti XC bicyklov vo výjazde s výhodami DH stroja v zjazdoch. Ako je to možné? Vďaka technológii ShapeShifter. Táto prelomová technológia tvorí základ ľahkého, ale odolného hliníkového bicykla, ktorý spĺňa všetky požiadavky moderného endura. Celý systém jednoducho pracuje "za letu" vďaka diaľkovému ovládaniu umiestnenom na riadidlách a ponúka dve rozdielne nastavenie geometrie, kinematiky odpruženie a zdvihu a to všetko bez nutnosti použitia špeciálneho tlmiča.

Strive AL 7.0 - Krásavec s váhou 14,4kg

Strive AL 7.0

Strive AL 6.0

Strive AL 6.0
Komponenty Deore XT, vidlica RockShox Pike RC SA, zadný tlmič RockShox Monarch Plus R a celková hmotnosť 14.6 kg.

V rade Strive AL je na výber zo štyroch verzii. Bližšie informácie nájdete na https://www.canyon.com/sk/mountainbikes/series/strive-al.html

STRIVE CF - Ultimátny enduro stroj


STRIVE CF
Zabralo to tri roky vývoja, množstvo laboratórnych testov, stovky hodín na trailoch a testovanie limitov na medzinárodných súťažiach. Naša vízia od začiatku bol ultimátny enduro stroj, bicykel, ktorý stúpa ako XC bike a žehlí zjazdy ako DH špeciál. Čo je výsledok? Nový Strive CF s ShapeShifter. Prevratná technológia Shapeshifter umožňuje nastaviť geometriu, zdvih a celkovú dynamiku odpruženia za jazdy v teréne. Systém tvorí plynový piest umiestnený v našom patentovanom prepákovanom tlmiči a je ovládaný páčkou priamo z riadidiel. Jednoduchým prepnutím sa tak charakteristiky medzi DH módom s plochšími uhlami a 160 mm luxusného zdvihu a XC módom s príkrejšími uhlami a 130 mm pevného zdvihu pre extra efektivitu. Shapeshifter ti získa rozhodujúce sekundy pri pretekoch a dáva ti extra výhodu i na najťažších trailoch.

STRIVE CF 9.0 TEAM - Postavený aby zabodoval v Enduro World Series.

STRIVE CF 9.0 TEAM
STRIVE CF 9.0 TEAM je zbraňou Canyon Factory Enduro Teamu. Dlhší rázvor Race geometrie dodáva super stabilitu vo vyšších rýchlostiach. Prepnite Shapeshifter do DH módu a ste pripravení zísť akúkoľvek lajnu. Najnovšie vidlica Fox 36 Float Fit RC 2 sa 170mm zdvihu a tlmič Float X dodajú jazdeckú istotu vďaka širokej možnosti nastavenia presne podľa vášho štýlu. S kokpitom Renthal s karbónovými riadidlami 780 Fatbar Lite dostanete parádnou ovládateľnosť.
Všetky modely triedy STRIVE CF - https://www.canyon.com/sk/mountainbikes/series/strive-cf.html

GRAND CANYON CF 5.9 - MAXIMUM EFFICIENCY. WORLD-CLASS RESULTS.

GRAND CANYON CF 5.9
Nový Grand Canyon CF perfektne dopĺňa ponuku karbónových hardtailov a robí tak karbónové bicykle Canyon ešte dostupnejšie. Plne integrované vedenie laniek poskytuje 100%-nú ochranu pred vonkajšími vplyvmi a zabezpečuje dlhodobo presné radenie. Výrazné farby ešte viac zvýraznia efektné krivky rámu. Každý detail na tomto bicykli je vytvorený pre maximálnu rýchlosť a efektivitu jazdy. Inovácie Canyon ďalej zlepšujú jazdné vlastnosti, takže získate tuhosť, pohodlie a perfektný prenos sily vďaka našim technológiám Maximus Seat Tube, VCLS a pevnej ose Canyon.

GRAND CANYON CF 5.9
Znížením stredu pod úroveň osí kolies sme docielili väčšej stability bicykla v prudkých a technických zjazdoch. Grand Canyon CF je ľahký, výkonný, prekvapivo komfortný a má všetko čo potrebujete pre jazdu na vyššej úrovni.
Viac informácií sa dočítate na https://www.canyon.com/sk/mountainbikes/bike.html?b=3690

Dude

DUDE
Potom čo si sadnete na fatbike ide všetky logika bokom. Akýmkoľvek terénom, dole po traile, snehom, pieskom alebo starým dobrým blatom Dude CF povýši radosť z jazdy na novú úroveň. Najdôležitejšie sa pre nás stal vývoj zapletených kolies a preto sme sa spojili s tímom DT Swiss, aby sme vytvorili pre Dude CF tie najlepšie ráfiky. Obuli sme ich do plášťov Schwalbe Jumbu Jim, ktoré majú neskutočné výsledky: priľnavosť je za hranicou chápania a vďaka skvelej priechodnosti v teréne ním jednoducho prekĺznete.

DUDE CF 9.0 SL – Odpružený fatbike s váhou iba 12,7kg

DUDE CF 9.0 SL
Nie je to všetko len o kolesách, zaujímavé vychytávky nájdete na Dude CF všade. Nastaviteľné pätky pre použitie veľkých 4.0" plášťov alebo pre väčších 4,8". S karbónovým rámom s hmotnosťou 1 550 gramov sa Dude CF dokáže na kopec dostať naozaj rýchlo aj keď na to vôbec nevyzerá. Všetci ozajstní milovníci fatbikov si zamilujú našu vlastnú pevnú karbónovú vidlicu Rude CF s 15 mm pevnou osou. Dude CF je jednoducho úžasný!

DUDE CF 8.0 – Váha slušných 11,9kg

DUDE CF 8.0
DUDE CF 8.0 špecifikácia
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde PR článok

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde

Canyon na tento rok kompletne inovoval svoju ponuku horských elektrobicyklov. O ktoré modely ide? V čom sa líšia oproti predchodcom? Ako sú vybavené?
Predstavenie: RockShox Psylo, Domain a Rudy 2025 – trojlístok nových vidlíc

Predstavenie: RockShox Psylo, Domain a Rudy 2025 – trojlístok nových vidlíc

RockShox patrí dlhoročne medzi lídrov na trhu s odpružením. Po minuloročnom update vidlíc Pike, Lyrik a ZEB prišli na rad aj cenovo dostupnejšie alternatívy.
Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria Partizánske – hurá nadol

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria Partizánske – hurá nadol

Obľúbená séria medzi hobby jazdcami má veľkú popularitu a v roku 2024 nás čakajú aj novinky.
keyboard_arrow_up