Výhercovia štartovného na SLOVAK WINTER MTB & RUNNING TROPHY

Už poznáme mená dvoch šťastných súťažiacich, ktorí získavajú po 2 free štartovné. Ako zvyčajne stačilo odpovedať na jednoduchú otázku a boli ste v hre. Ako som prechádzal súťažné odpovede, prekvapilo ma, že pri tak jednoduchej otázke bolo takmer 10 zlých odpovedí...

Súťaž o 2x2 štartovné na SLOVAK WINTER MTB & RUNNING TROPHY (17.01.2015) mala súťažnú otázku: Koľko výškových metrov čaká na závodníkov spolu na MTB aj bežeckej trati?
Správna odpoveď bola: 810 (MTB 650m + beh 160m)

Spomedzi správnych odpovedí sme vyžrebovali nasledujúcich víťazov: ivous a nomad.

Výhercom gratulujeme!
report_problem Našiel si v texte chybu?

SLOVAK WINTER MTB & RUNNING TROPHY

calendar_today 17.01.2015
label MTB maratón
place Železná Studienka, Bratislava (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Už o 5 dní sa koná Stupava Winter Trophy MTB & Run 2016

Pozvánka: Už o 5 dní sa koná Stupava Winter Trophy MTB & Run 2016

Momentálne sa blíži koniec 2. vlny registrácie účastníkov pre MTB a beh, alebo kombinácie MTB + beh. Zvýhodnené štartovné môžete uhradiť do polnoci 12.1.2016. Ak chcete zážitok v zime na horských kolesách, alebo pri kvalitnom horskom behu v okolí mesta Stupava, príďte si pomerať sily na 8. ročník maratónu. Zimné podujatie je jediným svojho druhu v slovenskom a stredoeurópskom regióne. Miestom konania bude po prvýkrát Stupava, park pri hoteli Intenziva.
Ako cyklisti zlepšili Slovensko

Ako cyklisti zlepšili Slovensko

Keď sme vymýšľali akciu cyklo-čin, zhodli sme sa, že ak sa len jeden človek postaví a urobí niečo dobré a prospešné v teréne, bude to super a malo to zmysel. A teraz? Aha. Parádni ste všetci! Ďakujeme.
Reportáž: SLOVAK WINTER MTB & RUNNING TROPHY 2015 - Super "jarná" akcia

Reportáž: SLOVAK WINTER MTB & RUNNING TROPHY 2015 - Super "jarná" akcia

Už si nie som celkom istý, či ten nadpis celkom dobre vystihuje charakter tejto akcie a ešte zopár takýchto "zím" a organizátor ho asi aj zmení :). Počasie si ale človek nevyberá, a tak ani tento rok sme sneh na trati nevideli. To ale myslím vôbec neodradilo všetkých bikových a bežeckých nadšencov, ktorí sa zišli v hojnom počte na 7. ročníku tejto originálnej akcie. Ja osobne som sa veľmi tešil najmä na svoju premiéru v kombinácii s nedeľným behom...
keyboard_arrow_up