Zdroj: Sporttour.sk / autor: Emil Malárik

Radi bicyklujete a chceli by ste čo najskôr jazdiť, len zima je moc dlhá? Pridajte sa k nám do teplejších zemepisných šírok a najazdite prvé kilometre ešte predtým, než začne letná sezóna. Pre rok 2015 máme v ponuke viaceré možnosti.

Sardínia, populárna aj medzi profesionálnymi jazdcami, je jednou z ponúkaných destinácií. Výhodou je priaznivá klíma, kombinácia roviny a kopcov, minimálna premávka na vedľajších cestách a možnosť vidieť prekrásne Smaragdové pobrežie. Ubytovanie v 4* Hotely Jazz v meste Olbia, so stravovaním formou bufetu a možnosťou zregenerovať v saune.

11. ročník jarných kilometrov v Chorvátskej Baške Vode, je už rokmi preverená destinácia. Parádny 4* Hotel Horizont s wellnessom a dobrou stravou. Rovina na jazdenie v okolí pobrežia, či hory vo vnútrozemí. Taktiež populárny horský výšlap na Sv. Jure (1762 m.n.m.)

Výhľad na cestu a more
Celú ponuku ako aj podrobnosti o spomínaných jarných kempoch a registráciu nájdete na našej webovej stránke http://www.sporttour.sk

Tešíme sa na Vás!

[Foto na úvode: Sporttour.sk / autor: Emil Malárik]

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
Video: Bolesti a zlé šliapanie kvôli nohám - návšteva podológa

Video: Bolesti a zlé šliapanie kvôli nohám - návšteva podológa

Väčšina ľudí má asymetrické telo, rôznu dĺžku nôh a deformované chodidlá. Ako vyzerá vyšetrenie a aké sú možné riešenia?
keyboard_arrow_up