Fotogaléria: For Bikes 2015

V dňoch 27.-29.3.2015 sa na v Prahe Letňanoch uskutočnil 6. ročník cyklistického veľtrhu pod názvom FOR BIKES. Jednalo sa prezentáciu predajcov ale aj výrobcov bicyklov a všetkého ostatného, čo k cyklistike patrí. Výstavná plocha bola natoľko veľká a husto obsadená, že ak by niekto chcel všetko poctivo prezrieť, nestačil by mu na to jeden deň.

Bola to nie len pastva pre oči cyklistov, ale aj možnosť priameho nákupu, resp. objednávok vystavovaného tovaru. Túto sezónu zrejme výrobcovia a predajcovia zaútočia na naše peňaženky širokým výberom elektrobikov. Na dráhe dlhšej ako 500 metrov mal možnosť každý návštevník vyskúšať si viac než 150 elektrobicyklov. Naproti tomu testovať horské bicykle bolo možné len na ploche 40 m štvorcových s možnosťou výberu už len 70 kusov.















No nekúp to!

Ako aj po iné roky nechcel som si nechať ujsť možnosť siahnuť si na „vysnívané bajky“. Špičkových výrobkov som však veľa nenašiel. Výbavu v elektrike bolo vidieť len výnimočne a vždy mi padla sánka pri uvidení ceny takto vybaveného stroja. Napr. Scott Spark 700 s elektronickým radením za 10.000 €. Opäť som pátral aj po cenovom rekordmanovi...





report_problem Našiel si v texte chybu?

FOR BIKES

calendar_today 27.03.2015 - 29.03.2015
label Nesúťažné podujatie
place Praha (Česká republika)

GaliPet 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Rozhovor: Tereza Neumanová - z Vysočiny až do World Tour

Rozhovor: Tereza Neumanová - z Vysočiny až do World Tour

Cyklistov na svetovej úrovni by sme v našich českých a slovenských končinách vedeli napočítať aj v desiatkach. Ako to je s dámami - cyklistkami?
Video: Najlepšia cyklo výstava v Európe? Italian Bike Festival 2023

Video: Najlepšia cyklo výstava v Európe? Italian Bike Festival 2023

Na najznámejšej výstave Eurobike neboli posledné ročníky ideálne. Svetových značiek, ktoré zaujímajú bežných cyklistov, ubúdalo, stále viacej vystavovateľov pochádzalo z Ázie.
Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (3. časť)

Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (3. časť)

Finálna časť série o Eurobiku sa povenuje najmä dvojkolesovým tátošom – či už na vlastný alebo elektrický pohon.
keyboard_arrow_up