Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

INTERSPORT - Stupava Mountainbike Trophy 2011

INTERSPORT - Stupava Mountainbike Trophy 2011

Touto cestou by som vás chcel srdečne pozvať na náš už deviaty ročník. Bude sa organizovať v troch dňoch 29. júla až 31. júla 2011 pod názvom: INTERSPORT Stupava Trophy 2011 - Stupavský MTB maratón. Spoločenskú a kultúrnu záštitu nad našim podujatím už tradične preberá predseda Bratislavského samosprávneho kraja, pán Ing. Pavol Frešo so svojim tímom. Zlacnené štartovné do 26.7
TdF: Mechanikom sa míňajú náhradné diely

TdF: Mechanikom sa míňajú náhradné diely

Hektický prvý týždeň cyklistickej Tour de France a množstvo pádov spôsobujú problémy aj mechanikom, ktorí potrebujú oveľa väčšie množstvo náhradných dielov ako predpokladali. Servisman tímu Rabobank Vinni Henriks sa obáva, že bude musieť doobjednávať ďalšie súčiastky a materiály na bicykle, aby pretekári mohli pokojne prísť až do Paríža.
Vinokurov po zranení možno ukončí kariéru

Vinokurov po zranení možno ukončí kariéru

Pád a zlomenina stehennej kosti v nedeľňajšej 9. etape Tour de France by mohli znamenať predčasný koniec kariéry cyklistu Alexandra Vinokurova. Líder tímu Astana sa ako viacero ďalších jazdcov ocitol v nedeľu na zemi pri zjazde z Col du Pas de Peyrol, teda približne v polovici etapy, keď narazil do stromov pri ceste.
Doráňaný Hoogerland chce ubrániť bodkovaný dres

Doráňaný Hoogerland chce ubrániť bodkovaný dres

Holanďan Johnny Hoogerland mohol bojovať o prvenstvo v nedeľňajšej etape cyklistickej Tour de France, napokon však bol rád, že vôbec prišiel do cieľa. Necelých 36 km pred cieľom bol v úniku s ďalšími štyrmi jazdcami, keď vodič jedného zo sprievodných vozidiel nezvládol riadenie a zostrelil na zem Španiela Juana Antonia Flechu, cez ktorého letel aj Hoogerland. Video
Martin Velits druhý v záverečnej etape Okolo Rakúska

Martin Velits druhý v záverečnej etape Okolo Rakúska

Slovenský cyklista Martin Velits obsadil 2. miesto v záverečnej etape cyklistických pretekov Okolo Rakúska, ktorá viedla z Podersdorfu pri jazere Neusiedler do Viedne a merala 122,8 km. Jazdca tímu HTC-Highroad predstihol na páske jedine Talian Daniele Bennati. Velits si za 2. miesto v etape pripísal 14 bodov do rebríčka UCI.
Na Donovaloch víťazne Laktiš a Bártová

Na Donovaloch víťazne Laktiš a Bártová

Výsledky nedeľňajšieho 5. kola pretekov CTM Moravsko Slovenský DH cup v zjazde horských cyklistov na Donovaloch.
Velits opäť piaty, v nedeľu mal ťažšie nohy

Velits opäť piaty, v nedeľu mal ťažšie nohy

Francúz Thomas Voeckler sa stal novým lídrom cyklistických pretekov Tour de France, zo žltého dresu vyzliekol Nóra Thora Hushovda. V nedeľňajšej 9. etape, ktorá viedla z Issoire do Saint Flour a merala 208 km, si jeden z najpopulárnejších francúzskych cyklistov v službách tímu Europcar vybojoval žltý dres na Tour druhýkrát v kariére. V roku 2004 ho vozil desať etáp.
V Dohňanoch víťazne Soukup a Števková

V Dohňanoch víťazne Soukup a Števková

Slovenská reprezentantka Janka Števková a Rakúšan Christoph Soukup sa stali víťazmi sobotňajších pretekov 3. kola Slovenského pohára v cross country v okolo Dohnian. Soukup o viac ako tri minúty zdolal slovenského veterána Milana Barényiho, Števková viac ako dve minúty „naložila“ druhej Poľke Katarzyne Solus-Miškowiczovej.
SP: Vo Windhame víťazstvá Kulhavého a Bressetovej

SP: Vo Windhame víťazstvá Kulhavého a Bressetovej

Francúzska reprezentantka Julie Bressetová a český jazdec Jaroslav Kulhavý sa stali víťazmi pretekov 5. kola sedemdielneho seriálu Svetového pohára v cross country horských cyklistov v americkom Windhame. Kulhavý triumfoval pred Švajčiarom Ninom Shurterom o 29 sekúnd, Bressetová predstihla druhú Kanaďanku Catharine Pendrelovú o 39 sekúnd. V mužskej kategórii obsadil slovenský pretekár Michal Lami 54. pozíciu.
MTB XCO Považsko - Strážovský Pohár PR článok

MTB XCO Považsko - Strážovský Pohár

MTB XCO Považsko- Strážovský pohár pre rok 2011 bude pozostávať zo 4 kôl, ktoré sa uskutočnia v nasledovných termínoch: 1. kolo 18.6.2011 Lúky, 2. kolo 24.7.2011 Lysá pod Makytou časť Dešná, 3. kolo 13.8.2011 Košecké Podhradie, 4. kolo 24.9.2011 Mojtín – Finále.
5. ročník pružinského KEC MTB cyklomaratónu PR článok

5. ročník pružinského KEC MTB cyklomaratónu

Dámy a páni, priatelia a známi – pozývame Vás na 5. ročník pružinského KEC
MTB cyklomaratónu, ktorý sa uskutoční 23. júla 2011 s štartom o 10.00 na
ihrisku TJ Strážov Pružina.
Costa víťazom 8. etapy, P. Velits piaty

Costa víťazom 8. etapy, P. Velits piaty

Portugalčan Rui Costa sa stal víťazom sobotňajšej 8. etapy cyklistických pretekov Tour de France, ktorá viedla z Aigurande do Super-Besse Sancy a merala 189 km. Dvadsaťštyriročný jazdec tímu Movistar dosiahol premiérový triumf na Tour v kariére vďaka úniku, v ktorom bol prakticky od úvodu etapy.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up