Škandál! Za dobrý skutok rozsudok.

Muži opravili schátraný mostík na pokraji záujmu, aby cyklistom uľahčili prejazd cez potok. Čo nasledovalo potom, prekvapí aj vás. Prvý z dvojice dostal doživotie, druhý vyviazol s tričkom a blikačkou.

Rock Machine, Sloger, MTBIKER, Panaracer, Alpina a Bicyklom po Slovensku vám prinášajú súťaž o doživotnú zásobu plášťov PANARACER podľa vlastného výberu a kopu ďalších cien. Podmienkou je spáchanie dobrého skutku, ktorým skrášlite okolie, zlepšíte značenie, zjednodušíte prejazd, opravíte mostík, odpočívadlo.... no jednoducho urobíte niečo dobré pre všetkých cyklistov.

Pre zaradenie do súťaže je nutné odfotiť aktuálny stav miest pred vašim zásahom a následne aj po ňom, tak, aby bolo na fotografiách zreteľne vidieť výsledok vášho skutku.

Fotografie s krátkym popisom obsahujúcim vaše meno, poštovú adresu, veľkosť oblečenia, stručný popis vykonanej práce a tiež krátky popis, prečo ste sa rozhodli urobiť danú vec na danom mieste zašlite na mail: sutaz@sloger.sk a sledujte, čo sa stane. Ak by sa náhodou nestalo nič, sledujte, či váš poštár nechodí v tričku Rock Machine a s novou blikačkou na bajku, pretože tieto veci zašleme úplne, ale fakt že úplne všetkým, ktorí sa zapoja aspoň trošku reálnym a „hodnotným“ skutkom do tejto súťaže.


Zoznam vašich dobrých skutkov budeme starostlivo zhromažďovať, v posledný augustový deň všetky rozošleme odbornej porote. Tá následne vyberie päť najpozoruhodnejších činov s najväčším prínosom a ich autorov odmení hodnotnými cenami v nasledovnom poradí:


Podmienky súťaže

  • Súťaže sa môžu zúčastniť všetci obyvatelia planéty
  • Súťažiaci sa môžu zapojiť neobmedzeným množstvom dobrý skutkov, ale tričko a blikačku získa každý iba raz.
  • Doživotie s Panaracer znamená bezplatnú výmenu sady opotrebovaných plášťov za novú sadu no maximálne jednu za sezónu. Doživotne znamená doživotne.
  • Dobrý skutok musí byť vykonaný na území Slovenskej republiky. O odmenení skutkov vykonaných v zahraničí rozhodne porota.
  • Zaslané tričká a blikačky nevymieňame, dobre si prosím premyslite, či je vám skutočne dobré oblečenie z maturitných čias.
  • Tričká a blikačky dostanú všetci, ktorých čin sa porota rozhodne oceniť. (zdvihnúť obal od bomparu nemusí stačiť)
  • Pri náročnejších a zložitejších činoch môžu byť tričkom a blikačkou odmenení aj viacerí páchatelia činu, no v záverečnom vyhodnotení získa cenu len jeden, spravidla organizátor danej akcie.
  • Všetky odmenené činy za mesiac budú zverejnené v článku na začiatku nasledujúceho mesiaca
  • Víťazov určí porota do 15. septembra 2015

KTO ROZHODNE?


Braňo Vydra: Štyridsať rokov čakal na svoju príležitosť. Bicyklovať sa naučil krátko pred tým, ako bol dosadený do funkcie konateľa spoločnosti Sloger importujúcej značku Rock Machine. Portálu Topky.sk sa podarilo získať stanovisko od zoológa, ktorý potvrdil, že ide o podozrivú súťaž, nakoľko vydra nemá schopnosť posudzovať veľkosť činov vplývajúcich na cyklistov.

Ivo Vydra: Druhý z vplyvnej dvojice cicavcov aj vo svojej päťdesiatke stále tvrdí, že k bicyklom sa dostal cez lásku k horám, turistike, lezeniu, ale my už vieme svoje. Kým deti robotníkov večerali puding s rovnomenným názvom, Ivan vďaka kontaktom žviakal emerické žuvačky. Len rok po revolúcii sa premával vlasťou na luxusnom vozidle Velamos šialenou rýchlosťou do nehody s multikárou, ktorá nebola nikdy poriadne vyšetrená. Dnes pracuje ako marketingový manager pre značky Alpina, Panaracer a Sigma.

Majo Illéš (beal): S Vydrovie chlapcami sa prvýkrát stretol pred desiatimi rokmi. Pravdepodobne vtedy sa v ňom niečo zlomilo a rozhodol sa robiť dobré skutky. Každé Vianoce nezištne pomáha skartovať salónky, píše tieto bludy, založil stránky Bicyklom po Slovensku a svoju dobrosrdečnosť a skromnosť predviedol aj na tlačovke, kde verejne prisľúbil, že prilbu, ktorú v tejto súťaži vyhrá venuje niekomu z rodiny, čím si vyslúžil búrlivý potlesk a 14572 lajkov.

Slavo Tomík: Dlho viedol nenápadný život šéfredaktora stránok MTBIKER. Do tejto „vyberanej“ partie sa dostal až vlani, keď dostal pozvanie na súkromný večierok Rock Machine, kde zažiaril v nádhernej róbe. Burčiak sa lial potokom a dnes si už nik presne nepamätá čo a ako, ale krátko po tomto večierku dostal od konateľa novučičký karbónový Explosion.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa postavia od počítačov a pre zlepšenie podmienok pre cyklistiku niečo reálne spravia.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Majo3xIII 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Od základu: Plášte pre MTB – základný výber a tipy

Od základu: Plášte pre MTB – základný výber a tipy

Plášte sú najdôležitejšou časťou na bicykli. Ako si vybrať plášte a na čo si dávať pozor? V tomto článku vás prevedieme základnými tipmi.
XC plášte – rýchlosť, priľnavosť a odolnosť PR článok

XC plášte – rýchlosť, priľnavosť a odolnosť

Cross-country jazdenie je náročné na výdrž, silu, nechýbajú strmé stúpania, rýchle a technické zjazdy. A to musia zvládnuť aj plášte. Poď si s nami vybrať tie pravé.
Test: Maxxis Minion DHF x Aggressor - ideálne kombo na suché traily

Test: Maxxis Minion DHF x Aggressor - ideálne kombo na suché traily

Plášte patria medzi najdôležitejšie komponenty na bicykli. Sú jediným kontaktným bodom bicykla s terénom, a preto treba dbať na ich výber.
keyboard_arrow_up