Jeseň na bicykli - Baška Voda, október 2015

Leto ešte ani poriadne nezačalo, ale sú medzi nami aj takí, ktorí už teraz myslia na to, ako si spríjemnia záver cyklistickej sezóny napríklad aj pobytom v Chorvátsku spolu s bicyklom začiatkom októbra.

Po skúsenostiach s Jarnými kilometrami, ktoré sme úspešne absolvovali v hoteli Horizont už 3-krát sme sa rozhodli pre novinku v našej ponuke a to, ponúknuť niečo viac relaxačné v závere cyklistickej sezóny, so stabilným príjemne teplým počasím, ktoré umožňí každému vyjsť v dobrom počasí na vrchol Sv. Jure (1762 m.n.m.) alebo si môžete spraviť výlet na Brač a tam si počas jedného dňa prejsť na bicykli jeho najvyšší bod Vidovu Goru (778 m.n.m.) a zároveň navštíviť jednu z najznámejších chorvátskych pláží Bol. Trajektom z Makarskej sa tam dostanete za necelú hodinu.


Pre tých, ktorí nechcú až toľko bicyklovať sú vhodné výlety autom do okolia, napríklad za pamiatkami UNESCO ako Split, Trogir alebo 160 km vzdialený Dubrovnik.

Aby bol tento októbrový výlet naozaj čo najpríjemnejší, zázemie hotela Horizont nám poskytne všetko potrebné, od perfektnej a rozmanitej polpenzie, cez priestranné odkladanie na bicykle v miestnosti vo vnútri hotela až po fantastický wellness, najvačší na Jadranskom pobreží. Tiež bude k dispozicií v cene aj hotelové fitness. Ak by ste potrebovali počas týždňa vybaviť nejaké pracovné veci, alebo sa len pochváliť zážitkami kamarátom, ktorí nemohli ísť tiež, je v celom hoteli bezplatné wifi pripojenie.

Neváhajte teda dlho s prihlásením sa, nakoľko počet miest je limitovaný na 50 osôb.
Prihlasovanie sa a podrobnosti o pobyte nájdete tu: http://www.sporttour.sk/sk/ponuky/summer/jesen-na-bicykli-baska-voda-oktober-2015

Pobyt je najvhodnejšie absolvovať s cestnými alebo trekingovými bicyklami. Pre vyznavačov horskej cyklistiky vieme tiež odporučiť zaujímavé trasy v okolí.

Ak ale nechcete čakat až do jesene, Sporttour.sk má pre vás prpravený program už v júli, kedy spoločne absolvujeme jeden týždeň na bicykli vo francúzskych alpách a pozrieme si niekoľko rozhodujúcich etáp Tour de France 2015. Viac info na http://www.sporttour.sk


report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
Test: Zimný dres a nohavice Isadore Signature - výborný strih a vlastnosti

Test: Zimný dres a nohavice Isadore Signature - výborný strih a vlastnosti

Nešlo mi do hlavy, prečo chodia cyklisti v oblečení Isadore tak naľahko. Aby som to mohol vyskúšal aj na sebe, najprv som musel pochopiť ich tabuľku veľkostí.
Test: Jesenný set od Santini - od funkčného oblečenia až po hrejivé

Test: Jesenný set od Santini - od funkčného oblečenia až po hrejivé

Pri kolísavých jesenných teplotách môže byť pomerne náročné vyskladať si vhodný set. Alebo nie?
keyboard_arrow_up