Súľovské skaly privítajú ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 už tento víkend

Séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 pokračuje už tento víkend v Žilinskom kraji. Tretie podujatie série AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly ponúkne na výber tri trasy s prevýšením až 2 800 metrov pre registrovaných cyklistov, nadšencov aj rodiny s deťmi.

Každý účastník získa štartovný balíček s cyklo ponožkami ŠKODA a možnosť vyhrať v tombole originálny bicykel ŠKODA. Prvé preteky štartujú v sobotu 20. júna o 9:00 hod.

Po dvoch pretekoch série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 si pozíciu vedúceho jazdca priebežného poradia drží minuloročný celkový víťaz a tvár tohtoročnej série Karel Hartl. „Sobotňajšie preteky uzavrú prvú polovicu tohtoročnej série a nás veľmi teší rastúci záujem nielen čo sa týka počtu pretekárov, ale aj fanúšikov povzbudzujúcich popri tratiach. Ak ste ešte nenavštívili Súľovské skaly, teraz je ten správny čas to zmeniť a vychutnať si túto nádhernú časť Slovenska, či už v sedle bicykla alebo popri trati. Zábavy a skvelých zážitkov bude dosť pre všetkých,“ hovorí Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly je tretím podujatím série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015. MTB klasika pre všetky výkonnostné skupiny cyklistov v jedinečnom prostredí Súľovských vrchov. Cyklistické trasy vedú aj po úplnej hranici prírodnej rezervácie, cez skalné kaňony a lúky s nádhernými panoramatickými výhľadmi. Účastníci pretekov majú na výber tri trate s prevýšením až 2 500 metrov. Tradične je pripravený bohatý sprievodný program, množstvo skvelých cien, či už pre víťazov alebo v tombole, kde je hlavnou cenou skvelý bicykel ŠKODA.

Tvárou ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 je Karel Hartl, minuloročný celkový víťaz série. Za volantom nového modelu ŠKODA Fabia Combi oficiálne reprezentuje značku ŠKODA a celú tohtoročnú sériu. Oficiálnym garantom série je Slovenský zväz cyklistiky a projekt podporil aj dvojnásobný majster sveta v časovke Peter Velits. Bližšie informácie nájdu fanúšikovia horskej cyklistiky na stránke http://www.skoda-bike-open-tour.sk, prostredníctvom ktorej sa môžu na preteky série registrovať.


Cyklistika je jedným z pilierov sponzoringovej stratégie spoločnosti ŠKODA AUTO. Okrem iného je už od roku 2004 oficiálnym partnerom, dodávateľom oficiálneho vozidla a oficiálnym partnerom bieleho dresu legendárnej Tour de France. Od roku 2015 ŠKODA mení partnerstvo bieleho dresu za partnerstvo prestížneho zeleného dresu. Novým oficiálnym partnerom zeleného dresu pre najlepších šprintérov bude od tohto roku aj na pretekoch okolo Španielska La Vuelta, ktoré podporuje od roku 2011.

ŠKODA AUTO je aktívna v podpore cyklistiky aj na národnej úrovni. Na Slovensku je partnerom prestížnych cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Okrem toho je partnerom najväčšej cyklistickej charitatívnej akcie na Slovensku - Cez Slovensko na bicykli za 5 dní. Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko je zároveň už šiesty rok hrdým partnerom Petra Velitsa, trojnásobného majstra sveta v časovke družstiev a jedného z najúspešnejších cyklistov v histórii Slovenska.
report_problem Našiel si v texte chybu?

AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly - 3. kolo

calendar_today 20.06.2015
format_list_numbered 3. kolo - Škoda Bike Open Tour
label MTB maratón
place Súľov (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Jarná klasika vo Svätom Jure bude otváracím podujatím v rámci série Škoda Bike Open Tour. Čo nás čaká počas 15. ročníka?
Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Radi by ste zažili Kráľovu hoľu počas maratónu Horal ako bývalo zvykom? Po dlhom čase je tento legendárny kopec a symbol trate Krejzi späť.
Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2023 - tatranský monument horskej cyklistiky

Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2023 - tatranský monument horskej cyklistiky

Jeden z najobľúbenejších maratónov na Slovensku bude písať už svoj 24. ročník.
keyboard_arrow_up