Pozvánka: Bike Camp Filipa Polca a pretek AIR DH Bachledka do Bachledovej doliny

Pozvánka: Bike Camp Filipa Polca a pretek AIR DH Bachledka do Bachledovej doliny

Bike Camp v Bachledovej sa v komunite bikerov stal už malou tradíciou, toto leto sa pod vedením Filipa Polca v termíne 7 - 10. júla 2015 uskutoční už jeho piaty ročník. Na 4 dni sa v Ždiari stretnú fanúšikovia downhillu a endura, aby sa zdokonalili v jazdení, naučili novým trikom a zabavili s ľuďmi, ktorých spája nadšenie z rovnakého športu.

Ako camp prebieha?

Camp v Bachledovej začína v utorok a končí v piatok. Vyvrcholením je sobotňajší pretek AIR DH Bachledka, na ktorom je možné vyhrať skvelé ceny. Účastníci campu sú ubytovaní v penzióne s plnou penziou kde majú možnosť predĺžiť si pobyt a ostať v Bachledovej až do nedele. Večery sú trávené prednáškami o výžive, tréningu, starostlivosti o bike i návštevou aquaparku. Bezpečnosť je prvoradá, povinná je preto integrálna prilba, DH bike a chrániče. Kto ich nevlastní, môže si ich rezervovať v požičovni bike parku.




Pre koho je určený a čo od neho čakať?

Na camp sa môžu prihlásiť ľudia od 10 rokov, dôležité je aby už mali nejaké skúsenosti s jazdou v horskom teréne. Zúčastňujú sa ho deti, stredoškoláci, dospeláci i rodičia so deťmi. Každý si nájde svoju partiu. Účastníci sa rozdelia do skupín podľa zručností. Skupinku tvorí 5-10 jazdcov a inštruktor, ktorý prispôsobuje tréning ich schopnostiam. Trénuje sa prejazd vlnami, ťažkým terénom, zákrutami i skoky. Tohtoročnou novinkou v Bachledovej je pumptrack, časť tréningu prebiehať aj na ňom. Jazdci sa zlepšujú každým dňom, hlavne začiatočníci spravia za camp veľký pokrok. Skúsení jazdci zase vylepšia štýl, rýchlosť a techniku.
Na koniec je jedno, koľko má kto rokov alebo skúseností, každý si na campe nájde to svoje. Bonusom je krásne prostredie, pekný penzión, štýlové tričko a noví priatelia.

Prihlásiť sa naň môžete tu: http://www.sunbachledova.sk/bikepark/podujatia/bikecamp

Filip Polc pozýva



report_problem Našiel si v texte chybu?

Air DH Bachledka

calendar_today 11.07.2015
label Downhill
place Bachledova dolina (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Haibike Nduro 6 – mullet do ťažkého terénu

Unboxing: Haibike Nduro 6 – mullet do ťažkého terénu

Hľadáš ebike na tie najťažšie traily, enduro preteky a zdolávanie náročného terénu? Možno práve Nduro bude pre teba to pravé. Si zvedavý na výbavu? Čítaj ďalej.
Video: Naše najobľúbenejšie oblečenie 2023 - MTB, cesta, gravel a enduro

Video: Naše najobľúbenejšie oblečenie 2023 - MTB, cesta, gravel a enduro

Aké kúsky oblečenia a výbavy nám zostali v pamäti po sezóne 2023?
Od základu: XC, TR, AM, EN, DH - kde je rozdiel?

Od základu: XC, TR, AM, EN, DH - kde je rozdiel?

Horská cyklistika sa delí na viacero disciplín – od bežného lesného/asfaltového jazdenia do kopcov až po extrémne náročné zjazdy. Ktoré disciplíny poznáme a ako sa volajú?
keyboard_arrow_up