Zdroj: Tomkud, ŠKODA STUPAVA TROPHY 2014

Cyklomaratón ŠKODA STUPAVA TROPHY už tento víkend aj s novinkou - Nultý ročník ELIMINÁTOR

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015, séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku, sa už tento víkend predstaví na Záhorí. Cyklomaratón ŠKODA STUPAVA TROPHY otvorí druhú polovicu tohtoročnej série a ponúkne fanúšikom horskej cyklistiky na výber až päť tratí s rôznou dĺžkou a obtiažnosťou. Každý účastník získa štartovný balíček s cyklo ponožkami ŠKODA a možnosť vyhrať v tombole skvelý originálny horský bicykel ŠKODA. Prvé preteky štartujú v sobotu 25. júla o 9:00 hod.

Bike aj beh



Od STREDY 22.7. 2015 (od 0:00 hod.) je štartovné pre MTB maratón 25,- EUR. BEŽCI platia registračný poplatok 19,- EUR. Športovci v kombinácii platia 40,- EUR, JUNIOR TROPHY 7,- EUR. Na detský maratónik sa uhrádza 2,- EUR platba na mieste.

Pre bajkerov a bežcov, ktorí radi privítajú možnosť pricestovať a odprezentovať sa na náš maratón v pohode o deň skôr.. Deň pred našou akciou, v piatok 24.7.2015, od 15.00 do 20.00, sa v mieste konania akcie otvorí prezentácia pre našich účastníkov. Pripravené budú pre Vás štartové listiny, štartové čísla, meracie čipy a kompletne vybavené štartové balíčky.

Pre účastníkov ktorí sa nestihnú registrovať on-line do 23.7.2015 bude na mieste pripravená možnosť registrovania a prezentovania sa zároveň.

Nezabudnite na našu tohtoročnú NOVINKU

Príďte si v piatok, od 17.00, po prvý krát zajazdiť STUPAVSKÉHO ELIMINÁTORA! Tešíme sa na Vás v NOVOM AREÁLI ŠKODA BIKE VILLAGE v STUPAVE na Slovensku.

Piatok 24.7. sa v STUPAVE od 17.00 - do 20.00 pôjde ELIMINÁTOR po cca 400m crosscountry okruhu s prekážkami.

Motiváciou pre VÁS sú ceny ktoré do ELIMINÁTORA POSKYTOL BICYKLOVÝ OBCHOD KOLIESKO STUPAVA V CELKOVEJ HODNOTE 2.149,- EUR!!!!

Kategórie:
X1: ženy bez rozdielu veku
X2: muži do 18 rokov
X3: muži nad 19 rokov

Na ELIMINÁTOR-a sa bude dať prihlásiť a odprezentovať len na mieste.

Za ELIMINÁTOR-a sa pre tento rok nič NEPLATÍ, štartovné je ZDARMA! (v budúcnosti plánujeme štartovné okolo 5,- EUR)
Štartovať môžu všetci odprezentovaní-zaplatení účastníci na MTB 25km, 42km, 76km a 105km. Štartové číslo pre ELIMINÁTOR-a bude pridelené MTB číslo!

Príďte si v piatok od 15.00 po vaše štartové MTB balíčky, zároveň si môžete prísť zajazdiť po prvý krát STUPAVSKÉHO ELIMINÁTORA (od 17.00). Tešíme sa v piatok 24.7. na všetkých ELIMINÁTOROV.

Viac informácii o ELIMINÁTOR:
http://www.stupavskymaraton.sk/eliminator-novinka/

Akcia sa koná pod záštitou predsedu Bratislavského samosprávneho kraja, pána Pavla Freša, Primátora mesta Stupava, pána Romana Maroša, pod záštitou destinačnej organizácie Bratislavského regionálneho turizmu; s podporou Primátora hlavného mesta Bratislava, pána Iva Nesrovnala, s podporou starostu mestskej časti Záhorská Bystrica, Jozefa Krúpu, a s podporou Bratislavskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Tourist Board.

Cyklo práčovňa


Máme nové väčšie miesto konania podujatia



4. kolo ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

Séria ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 vstupuje podujatím ŠKODA STUPAVA TROPHY do druhej polovice. Po prvých troch pretekoch je na vedúcej pozícii priebežného poradia minuloročný celkový víťaz a tvár tohtoročnej série Karel Hartl. „Prvú polovicu tohtoročnej série máme úspešne za sebou, druhú otvoríme najväčším poduajtím svojho druhu na Slovensku. V horúcich dňoch ponúknu lesy Malých Karpát osviežujúce zázemie pre cyklomaratón a veľa zábavy pre celú rodinu. Jednoducho ideálna sobota pre fanúšikov horskej cyklistiky. Týmto všetkých srdečne pozývam,“ hovorí Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

ŠKODA STUPAVA TROPHY je štvrtým podujatím série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 a patrí mu titul najväčších MTB pretekov na Slovensku s dobrým renomé aj v zahraničí. Cyklisti si môžu vybrať z piatich rôzne dlhých trás vrátane kategórie jednokolkárov. V Stupave nebudú chýbať ani tento rok preteky pre bežcov a juniorských a detských cyklistov, ktoré sa uskutočnia v nedeľu 26. júla. Okrem pretekov pripravili organizátori pre návštevníkov bohatý sprievodný program v areáli maratónskej dedinky už od piatku 24. júla. Fanúšikovia cyklistiky si môžu vychutnať na veľkoplošnej obrazovke aj živé prenosy z Tour de France, kde Peter Sagan bojuje o zelený dres s okrídleným šípom na hrudi, ktorého partnerom je od tohto roku značka ŠKODA. Rovnako sú pripravené už tradičné lety vrtuľníkom alebo rôzne spevácke a tanečné výstúpenia.

Každý účastník získa štartovný balíček s cyklo ponožkami ŠKODA a možnosť vyhrať v tombole originálny MTB bicykel ŠKODA.

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

Tvárou ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 je Karel Hartl, minuloročný celkový víťaz série. Za volantom nového modelu ŠKODA Fabia Combi oficiálne reprezentuje značku ŠKODA a celú tohtoročnú sériu. Oficiálnym garantom série je Slovenský zväz cyklistiky a projekt podporil aj dvojnásobný majster sveta v časovke Peter Velits. Bližšie informácie nájdu fanúšikovia horskej cyklistiky na stránke www.skoda-bike-open-tour.sk, prostredníctvom ktorej sa môžu na preteky série registrovať.

Cyklistika je jedným z pilierov sponzoringovej stratégie spoločnosti ŠKODA AUTO. Okrem iného je už od roku 2004 oficiálnym partnerom, dodávateľom oficiálneho vozidla a oficiálnym partnerom bieleho dresu legendárnej Tour de France. Od roku 2015 ŠKODA mení partnerstvo bieleho dresu za partnerstvo prestížneho zeleného dresu. Novým oficiálnym partnerom zeleného dresu pre najlepších špurtérov bude od tohto roku aj na pretekoch okolo Španielska La Vuelta, ktoré podporuje od roku 2011.

ŠKODA AUTO je aktívna v podpore cyklistiky aj na národnej úrovni. Na Slovensku je partnerom prestížnych cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Okrem toho je partnerom najväčšej cyklistickej charitatívnej akcie na Slovensku - Cez Slovensko na bicykli za 5 dní. Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko je zároveň už šiesty rok hrdým partnerom Petra Velitsa, trojnásobného majstra sveta v časovke družstiev a jedného z najúspešnejších cyklistov v histórii Slovenska.

[Foto na úvode: Tomkud, ŠKODA STUPAVA TROPHY 2014]

report_problem Našiel si v texte chybu?

ŠKODA STUPAVA TROPHY - 4. kolo

calendar_today 25.07.2015
format_list_numbered 4. kolo - Škoda Bike Open Tour
format_list_numbered 6. kolo - Župný pohár
format_list_numbered 5. kolo - INTERSPORT MARATHON SERIE
label MTB maratón
place Stupava (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Jarná klasika vo Svätom Jure bude otváracím podujatím v rámci série Škoda Bike Open Tour. Čo nás čaká počas 15. ročníka?
Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Radi by ste zažili Kráľovu hoľu počas maratónu Horal ako bývalo zvykom? Po dlhom čase je tento legendárny kopec a symbol trate Krejzi späť.
Reportáž: Stupava Winter maratón MTB&RUN – mrazivý úvod do sveta maratónov

Reportáž: Stupava Winter maratón MTB&RUN – mrazivý úvod do sveta maratónov

Poďte sa so mnou pozrieť na trať známeho zimného podujatia, ktoré napísalo už svoju štrnástu kapitolu.
keyboard_arrow_up