Koniec legendy: Marzocchi zatvára dvere

Tenneco Inc. oznámila zámer ukončiť svoje podnikanie v rámci motocyklových a bikových vidlíc, čiže zrušiť firmu Marzocchi, výrobcu legendárnych Bomberov. Tenneco v súčasnej dobe zamestnáva 127 ľudí v závode Marzocchi v Bologni, v Taliansku a ďalších 11 ľudí vo svojich pobočkách v Severnej Amerike a na Taiwane.

Tenneco mieni pomáhať svojim zákazníkom s prechodom zo súčasnej produkcie na alternatívnych dodávateľov a očakáva, že kompletné uzavretie prevádzky bude do konca roka 2015.

"Úprimne ľutujeme vplyv týchto udalostí , ktoré budú mať vplyv na našich zamestnancov Tenneco Marzocchi, a chceme sa im poďakovať za ich neúnavné úsilie o zlepšenie výkonu a zníženie nákladov. Bohužiaľ to nestačilo na prekonanie pokračujúcich problémov na trhu " povedal Brian Kesseler, prevádzkový riaditeľ, Tenneco.

Tenneco je globálna výrobná spoločnosť so sídlom v Lake Forest, Illinois a má približne 29.000 zamestnancov po celom svete. Tenneco je jedným z najväčších svetových výrobcov a predajcov pre automobilový priemysel a trh s náhradnými dielmi. Hlavné značky Tenneco sú Monroe, Walker®, XNOx ™ a Clevite®Elastomer.
report_problem Našiel si v texte chybu?
adamoliva89 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Marzocchi 2007

Marzocchi 2007

Máme pre vás kompletnú ponuku od Marzocchi pre rok 2007 s fotkami a technickými informáciami. Vidlice,
tlmiče a ak to nestačí, máme tu aj plášť od tohto talianskeho výrobcu.
A navyše, keďže Bomber Z1 má 10 rokov, Marzocchi prichystal narodeninové
prekvapenie...
keyboard_arrow_up