RedBull Film Your Ride!

Filmuješ a tvojim objektom je snowboard, freeski, skateboard alebo bike? Tráviš hodiny pred TV alebo kompom pozeraním najnovších videí a predstavuješ si scenár vlastného filmu? Máš celú zimu, jar a leto nato, aby si natočil a zostrihal krátke, max.6.min. video a poslal ho do súťaže RedBull Film Your Ride!

Máš celú zimu, jar a leto nato, aby si natočil a zostrihal krátke, max.6.min. video a poslal ho do súťaže. Každý prihlásený film bude zverejnený na www.redbullfilmyourride.sk a bude zaradený do internetového hlasovania. Najlepšie videá, vybrané špeciálnou porotou, zloženou z jazdcov, filmmakerov a médií, budú premietnuté a ocenené na Premiére s afterparty koncom leta v Bratislave. Hodnotiť sa bude hlavne nápad a jeho realizácia, takže aj keď nemáš profi kameru, zaujať môžeš vtipným scenárom, netradičnou lokalitou, športovým výkonom, efektami. „Chceme, dať príležitosť všetkým zainteresovaným, či už jazdcom alebo kameramanom, aby netradičnou formou - cez objektív kamery ukázali svoj jedinečný kreatívny pohľad na šport a lifestyle. “ ,povedala Jana Šeďová, ktorá stojí za myšlienkou festivalu. Takže do hôr, parkov, ulíc a filmuj,filmuj, filmuj!

www.redbullfilmyourride.sk

Pravidlá


Red Bull Film your Ride je filmový festival otvorený pre každého. Námety filmov musia korešpondovať s tématikou snowboardingu, freeskiingu, skateboardingu alebo bikingu (Mt. Biking, BMX, DH, Dirt...) a to jednotlivo alebo aj kombináciou zvolených športov. Najviac sa hodnotí kreativita - nápad a jeho realizácia. Takže aj keď nemáš super filmovú techniku a ani jazdenie nie je úplne profi, môžeš zaujať vtipným scenárom, zaujímavou prácou s kamerou, netradičnou lokalitou, strihom alebo efektmi.

Maximálna dĺžka videa: 6.min.
Formát: miniDV
Deadline pre zaslanie videa: 10.8.2006

Čím skôr video pošleš. Tým skôr sa dostane medzi ľudí.

Jeden autor môže prihlásiť viacero filmov. Každé video bude zaradené do Showroom a rovnako aj do internetového hlasovania a bude k nemu otvorená diskusia.

Špeciálna porota zložená z predstaviteľov jednotlivých športových scén, filmových odborníkov a médií, vyberie najlepšie filmy, ktoré budú spolu s víťazom internetového hlasovania premietnuté a ocenené na Red Bull Film your Ride Premiere, ktorá sa uskutoční koncom augusta v Bratislave. O presnom mieste a dátume premiéry ťa budeme informovať v sekcii Finále.

Súťaží sa v týchto kategóriách:
„Best Video“ - hlavná cena
Najlepšie video - najlepší scenár (príbeh, lokalita), jeho realizácia, práca s kamerou (jedinečnosť záberov), strih a efekty, celkové vyznenie

„Most Entertaining Video“
Najzábavnejšie/ najvtipnejšie video, kreatívny/vtipný scenár a najlepšia realizácia nápadu.

„Internet Winner” , víťaz internetového hlasovania

„Freestyle Shit“ , je nesúťažná kategória, pre shoty, ktoré môžu byť úplne odveci , ale musia byť niečím výnimočné alebo zábavné (pády, vtipné scénky...).Videá môžu byť aj bez zvuku. Max. dĺžka 60sek. Budú uverejnené na internete ako FSS a vybrané shoty budú premietnuté na Red Bull Film your Ride Premiere.

Video by malo byť hlavne o filme. Do súťaže nebudeme zaraďovať reklamné videá, v ktorých budú prezentované logá a názvy firiem. Vzťahuje sa to aj na názvy videí, titulky a hovorené slovo.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

RIDE UPHILL 2016 - čo najrýchlejšie na Pleše

RIDE UPHILL 2016 - čo najrýchlejšie na Pleše

V sobotu 24. 9. 2016 sme zavŕšili letnú cyklistickú sezónu v pretekársko-guľášovo-cykloturistickom duchu. Pod názvom RIDE UPHILL 2016 sme zorganizovali preteky do vrchu a nadviazali sme tak na tradíciu jesenných pretekov “Čo najrýchlejšie na Pleše”.
Red Bull Film Your Ride 2007

Red Bull Film Your Ride 2007

Jedinečná príležitosť pre všetkých - profíkov aj amatérov, čo na snowboarding, skateboarding, bike a freeskiing pozerajú cez hľadáčik kamery. Pod taktovkou snowboardistky Jany Šeďovej sa začína 2. ročník filmového festivalu Red Bull Film Your Ride, ktorý opäť ponúka príležitosť prezentovať max. 6 minútové videá.
Double pre Honzu Minola

Double pre Honzu Minola

Hlavným aktérom piatkového večera 14. septembra pod mostom Lafranconi bol brnenský skejťák Honza Minol (23). Na druhom ročníku filmového festivalu Red Bull Film Your Ride o skateboardingu, snowbaordingu, bikingu a freeskiingu získal s videom ,,My Last Memories“ nielen najlepšie hodnotenie odbornej poroty, no i sympatie v ,,ľudovom“ hlasovaní na www.redbullfilmyourride.sk. Dve kovové kamery na mačacej hlave získal v kategórii Best Video a Internet Winner. Nálepku najkreatívnejšie video, čiže PlayStation Special Award získalo video Makak v Miláne od Mira Šurka.
keyboard_arrow_up