Zdroj: photo credit: Hansi Johnson

Helligon je prvá trať na Slovensku, ktorá je vybudovaná podľa štandardu Flow Country Trail. Je určený pre všetkých horských cyklistov so základnými zručnosťami, je plynulý a zábavný. Dĺžka trate je 2 km a jej prevýšenie je 240 m. Na trati je 30 klopených zákrut a množstvo ďalších prvkov.

Pozývame horských cyklistov ako aj priaznivcov horskej cyklistiky na otvorenie flow trailu Helligon, ktoré sa uskutoční v sobotu 26.9. v priestoroch športového strediska Salamandra Resort v Štiavnických vrchoch.

Program

  • 10.00 krátky príhovor autorov, staviteľov a podporovateľov trailu
  • 10.15 – 16.00 jazdenie po Helligone a po ostatných trasách Bajkom k tajchom
  • 16.00 – posedenie a vyhodnotenie zážitkov v Apres-ski bare

Momentky z výstavby trailu




Počas celého dňa

  • Profesionálni inštruktori, ktorí zoznámia začiatočníkov s princípmi jazdy po vlnách a v zákrutách - more flow, more fun!
  • Lanovka zadarmo
  • Občerstvenie v Apres-ski bare
  • V areáli strediska bude k dispozícii bude priestor so zariadením na umytie bicykla. Hneď po dojazde je možné zahájiť regeneráciu vo wellness centre, ktoré je takisto v areáli strediska.

Ďalšie informácie

Podrobnejšie informácie o trati nájdete na http://www.bajkomktajchom.sk/helligon/ a http://www.salamandra.sk/kontakty-mapa/.
V prípade veľmi nepriaznivého počasia sa akcia odkladá. Budeme vás včas informovať. Prihlasujte sa preto na akciu na našej FB stránke a sledujte náš web http://www.bajkomktajchom.sk. V prípade záujmu o ďalšie informácie mailujte na bajkomktajchom@gmail.com.

Občianske z druženie Bajkom k tajchom

[Foto na úvode: photo credit: Hansi Johnson]

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Podarilo sa nám úspešne zorganizovať už tri ročníky nášho cyklistického podujatia. Myšlienka splnila účel: nájsť „neokukanú“ trasu zo západu na východ Slovenska, po čo najväčšej divočine bez civilizácie.
Video: MTBIKER na trailoch – Žilina OKO TRAILS

Video: MTBIKER na trailoch – Žilina OKO TRAILS

Trailcentrum priamo v 4. najväčšom meste na Slovensku? 10 tratí rôznych obtiažností v krásnom lese – presne tieto slová definujú OKO TRAILS v Žiline.
Video: MTBIKER na trailoch - Bojnicko - Dubnické cyklotrasy

Video: MTBIKER na trailoch - Bojnicko - Dubnické cyklotrasy

Bojnice su známe predovšetkým ich histórou a zámkom. Vedeli ste, že sa neďaleko nachádza aj parádne trailcentrum, ktoré je vhodné takmer pre všetkých?
keyboard_arrow_up