Novinky na Eurobiku: Oblečenie, komponenty aj rôzne doplnky

Pred mesiacom sme boli pozrieť na Eurobiku v nemeckom meste Friedrichshafen a do hľadáčika fotoaparátu nám padli aj rôzne novinky. Napríklad zadné brzdové svetlo Sigma aj oveľa väčšie rozšírenie prilieb s MIPS.








Camelbak



Výborný batoh K.U.D.U., verziu pre rok 2015 používam a je to vynikajúci batoh, ktorý môžem iba odporučiť. Integrovaná ochrana chrbta IMPACT PROTECTOR, ktorý sa dá využiť aj v enduro pretekoch a navyše súčasťou batohu je aj šikovné púzdro na náradie.














Sigma


Sigma predstavila zaujímavú novinku v podobe zadného brzdového svetla pre cestné bicykle. Svetlo sa automaticky zapne pri brzdení, kedy sa využíva pohyb brzdového lanka ako vypínača/zapínača.


Prilba s MIPS (Multi-directional Impact Protection System)

Prilby s MIPS chránia hlavu ešte lepšie ako klasické prilby, pretože väčšina pádov je pod určitým uhlom a práve tie MIPS pomáha eliminovať s oveľa efektívnejšie.


Návšteva v BBB

Holandská značka BBB má v portfóliu až 1 500 typov produktov, ktoré sú na trhu v 40 krajinách po celom svete. Na Eurobiku sme navštívili aj ich expozíciu pripravili v skratke aspoň výber toho, čo nám padlo do hľadáčika fotoaparátu.




Všetko v mobile

Ochranný obal, pevný držiak na telefón spolu so senzormi kadencie a srdcovej frekvencie zaznamenajú všetky hlavné dáta z výjazdu. Rôzne farby a nie len pre iPhony... Všetky výjazdy takto budete mať neustále pri sebe v telefóne a o pohodlne si ich môžete pozerať aj na počítači.





Posvietiť si na cestu

SCOPE 1300 (na fotografii vľavo) skrýva vo svojom 110 gramovom tele výkon až 1 300 lumenov, pričom samotná baterka váži 200 gramov. Na fotografií vpravo je SCOPE 800, ktoré má ako už názov hovorí 800 lumenov .


Sedlá

Široké, úzke aj s kanálikom v strede. V kolekcii nechýbajú ani sedlá pre športové jazdenie, stačí si len vybrať to, ktoré bude najlepšie sedieť.



report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
keyboard_arrow_up