ELEVEN  - zákazková výroba (nie len cyklistických) dresov pre jednotlivcov aj tímy

ELEVEN - zákazková výroba (nie len cyklistických) dresov pre jednotlivcov aj tímy

Pokiaľ na ďalšiu sezónu plánujete nákup oblečenia na bicykel, nemali by ste určite prehliadnuť značku ELEVEN - Sportswear a internetový obchod.

Značka ELEVEN je na trhu cyklo oblečenia viac ako desať rokov a za tú dobu si získala veľkú obľubu medzi rekreačnými a amatérskymi cyklistami, ako aj v radách profesionálov. Oblečenie z kvalitných funkčných materiálov je pohodlné a originálne. A nemusíte byť len cyklista. V ponuke je aj rada oblečenia na beh a voľný čas, konkrétne cyklistické bundy, vesty, mikiny a tričká. Obľúbené sú čelenky, čiapky, ponožky, návleky na ruky a nohy a návleky na tretry.


Všetky výrobky z dielne ELEVEN sú ručne vyrábané s použitím tzv. sublimačnej tlače . Jedná sa o najmodernejšiu metódu celoplošnej tlače na umelé vlákna, pri ktorej sa atrament za pomoci tepelného lisu premení z pevnej látky na plyn a umožní jeho dokonalé preniknutie do vlákien použitého textilu.


Farby si tak udržia pôvodnú sýtosť po dlhé roky pravidelného používania. Sublimačná tlač zaručuje skvelé vlastnosti a konštantnú kvalitu produktov, ktoré sú extrémne odolné voči nepriaznivým prírodným vplyvom.


ELEVEN ponúka vlastné dizajny cyklodresov, ponožiek, čiapok, čeleniek a kompresných produktov, ktoré nájdete na internetovom obchode http://eshop.eleven-sportswear.sk/ alebo na vybraných športových eventoch v predajnom stane Eleven. Zároveň ponúka zákazkovú výrobu dresov pre cyklistiku a atletiku a tiež aj doplnkov - napr. ponožiek, čeleniek, čiapok a to všetko s vašim originálnym dizajnom už od jedného kusu.

V prípade záujmu o výrobu vlastných dresov, zasielame zákazníkom zdarma skúšobnú veľkostnú sadu pre správny výber veľkosti. Po výbere strihu, materiálov a veľkosti je vaša požiadavka odovzdaná skúsenému grafikovi, s ktorým úzko spolupracujete, aby podoba daného produktu bola podľa vašich predstáv a následne ide vaša objednávka do výroby.

Okrem toho, že vám dresy budú sedieť, tak so svojim vlastným dizajnom ukážete príslušnosť a odlíšite sa od ostatných.


Viac informácií nájdete na: http://www.eleven-sportswear.sk/
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Výber dresov do prechodných podmienok

Výber dresov do prechodných podmienok

S letom sa musíme chtiac-nechtiac rozlúčiť a prím teraz bude hrať pani jeseň. Tá so sebou prináša ochladenie, vlhkosť a sychravé počasie, no to nie je nič, s čím by si tieto dresy neporadili.
keyboard_arrow_up