Zdroj: Zdroj: Facebook Citydownhillworldtour

4. kolo Citydownhill world Tour 2015 v Bilbau: Triumf Fischbacha pred Filipom Polcom

Filip Polc je stále na čele celkového hodnotenia práve pred Fischbachom. Tretie miesto obsadil Matt Walker z Nového Zélandu pred Čechom Tomášom Slavíkom, ktorý v priebežnej klasifikácii klesol na tretiu pozíciu za Fischbacha. Pozrite si Filipovu finálovú jazdu, v ktorej podľa jeho slov na konci videa mal čo robiť aj on.

Citydownhill world Tour 2015 vyvrcholí piatym kolom 24. októbra v mexickom Taxcu. Prvenstvo z minulej sezóny obhajuje Filip Polc.

Bilbao City Downhill 2015 teaser


Predstavenie trate: Filip Polc a Tomáš Slavík


Finálová jazda Filipa Polca


Ako je známe, tretie kolo seriálu sa koncom júna konalo v Bratislave, no vyčíňanie extrémistov počas pretekov priamo na trati zapríčinilo anulovanie výsledkov.

BilbaoBermeo City Downhill

1. Johannes Fischbach (Nem.) 51,86 s, 2. Filip Polc (SR) +0,48 s, 3. Matt Walker (N. Zél.) +0,55, 4. Tomáš Slavík (ČR) +0,97, 5. Bernardo Cruz (Braz.) +1,67, 6. Edgar Carballo González (Šp.) +1,85

[Foto na úvode: Zdroj: Facebook Citydownhillworldtour]

report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Táto jazda Tomáša Slavíka vás zaručene preberie

Video: Táto jazda Tomáša Slavíka vás zaručene preberie

Práve pri mestských zjazdoch viac než kde inde platí, že zábery z kamier jazdcov dokonale vystihnú rýchlosť a šialenosť celého podujatia. Pozrite si tú víťaznú...
Video: Tomáš Slavík a jeho parádna víťazná jazda

Video: Tomáš Slavík a jeho parádna víťazná jazda

Mestské zjazdy sa tešia v zahraničí pomerne veľkej popularite. Nie je sa ani čomu čudovať a medzi ďalšie dôkazy patrí jazda českého borca Tomáša Slavíka. Ten sa stal víťazom akcie Redbull Valparaiso Cerro Abajo 2017, kde nechýbali tesné prejazdy cez uličky, budovy, všadeprítomné schody a tiež možnosť sa kdekoľvek "namotať".
Filip Polc celkovo druhý na City Downhill World Tour 2016

Filip Polc celkovo druhý na City Downhill World Tour 2016

Nemec Johannes Fischbach sa stal víťazom víkendového záverečného tretieho podujatia City Downhill World Tour 2016 v mexickom Taxcu a zároveň potvrdil celkové prvenstvo v tohtoročnom seriáli mestských zjazdov horských cyklistov.
keyboard_arrow_up