Zimné rukavice Roeckl: Aby ste mali prsty pekne v teple

Zimné rukavice Roeckl: Aby ste mali prsty pekne v teple

Zima, ale aj jeseň si vyžadujú lepšiu výstroj cyklistu, pretože ide nie len o pohodlie, ale aj o zdravie jazdca. Nemecká firma Roeckl Sports má dlhoročné skúsenosti s vývojom a výrobou zimných rukavíc pre cyklistov a ďalšie športy, takže s jej rukavicami si môžete byť istí, že prsty zostanú pekne v teple počas celého výjazdu.

Zimné rukavice Roeckl Reinbek

Rukavice majú pohodlný strih a kvalitné prevedenie. Na vrchnej strane rukavice sú elastické materiály Gore WINDSTOPPER ® Soft Shell a Gore WINDSTOPPER ® Tornado. Vďaka nim ponúkajú rukavice Reinbeck najlepšiu ochranu proti chladu a vetru. Dlaň je vyrobená z mäkkej, ale odolnej syntetickej DURASENSE. Patentovaný strih COMFORT INNOVATION zaručuje účinné a efektívne polstrovanie na citlivom ohybe palca. Majiteľov smartfónov poteší špeciálna úprava na ukazováku a palci, ktorá umožňuje prijať hovor, alebo ovládať aj ďalšie funkcie telefónu pohodlne v rukaviciach.

Čierne prevedenie


Čierno-biele a neónovo-žlté prevedenie


Cena sa pohybuje okolo 40 € a môžete si ich pozrieť na http://www.esloger.sk/prilby-okuliare-oblecenie/rukavice-cyklo/rukavice-cyklisticke-zimne-roeckl-reinbek-cierne-12811?limit=100

Zimné rukavice Roeckl Rabal

Rukavice RABAL majú na hornej strane kombináciu materiálov Roeck-PROOF a Gore WINDSTOPPER ® Tornado. Dlaň rukavice je vyrobená z vysokoodolného a nepremokavého syntetického DURASENSE. Patentovaný strih COMFORT INNOVATION zaručuje účinné a efektívne polstrovanie na citlivom ohybe palca. Vďaka All-Weather-Grip povrchu dlane budete mať pevný úchyt v každých podmienkach. Podobne, ako v prípade modelu REINBEK, poteší majiteľov smartfónov špeciálna úprava na ukazováku a palci, ktorá umožňujuje prijať hovor v rukaviciach. Zimné cyklorukavice RABAL sú Touch Screen kompatibilné.


Cena sa ohybuje okolo 40 € a môžete si ich pozrieť na http://www.esloger.sk/prilby-okuliare-oblecenie/rukavice-cyklo?product_id=13166&limit=100

PS: Novinka na leto

Rukavice MALDON z materiálu Solar a špeciálnym XRD materiálom v dlani

Aj dlhé rukavice môžu byť pohodlné a priedušné, pretože ako materiál bol zvolený vysoko trvácny a priedušný Solar Tan Thru®. Dlaň je z materiálu DURASENSE (syntetický semiš), ktorý je tenký ale pevný.

Materiál XRD® má vynikajúce energetické absorbčne schopnosti, ktoré zlepšia zážitok z jazdy. Tento materiál dokáže absorbovať až 90% energie nárazov, zatiaľ čo zostáva priedušný a príjemný na dotyk aj v malej hrúbke, ktorá je potrebná pre pohodlné použitie v rukaviciach.

To, aký výrazný je ich efekt si môžete pozrieť na názornej ukážke:

Prsty sú vybavené silikónovými pásikmi pre lepšiu priľnavosť k riadítkam, ako aj pre lepšie ovládanie brzdových a radiacích páčiek a rovnako MALDON poskytuje aj pohodlné ovládanie dotykových obrazoviek smartfónov. V obchodoch na Slovensku bude dostupná táto novinka začiatkom roku 2016.



O spoločnosti

Roeckl® je tradičná nemecká rukavičkárska značka. Rodinná firma bola založená v roku 1839 v Mníchove a v súčastnosti ju vedie už šiesta generácia rodiny Roeckl. Firma vlastní niekoľko desiatok výrobných patentov a predstavuje absolútnu špičku vo výrobe rukavíc. Športové rukavice začala firma Roeckl vyrábať v roku 1972. Určite najpopulárnejšie sú rukavice Roeckl v bežeckom lyžovaní a biatlone. Spoločnosť sponzoruje množstvo biatlonových reprezentácií (aj slovenskú) a športovci si s týmito rukavicami vybojovali už veľké množstvo víťazstiev na olympiádach, majstrovstvách sveta, či svetových pohároch.

Takisto cyklistické rukavice Roeckl používa veľké množstvo profesionálnych aj amatérskych cyklistov. Z profitímov jazdia s rukavicami napr. Lotto-Belisol, Nutrixxion, Bulls a mnoho ďalších. Roeckl kladie veľký dôraz na kvalitu a maximálnu funkčnosť a množstvo vylepšení a patentov chráni ruky cyklistu pred nepriaznivými vplyvmi. Jedným z patentov je napr. ERGONOMIC CUT (ergonomický strih), ktorý zabraňuje vzniku tzv. syndrómu karpálneho tunela. Je to vďaka osobitému usporiadaniu rôznych polstrovaní z vysoko kvalitnej peny a silikónového gélu.

Viac o značke Roeckl Sports a jej ponuke sa môžete dozvedieť na http://www.roeckl.de/en/
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Budú zimné doplnky Isadore maličkosti, ktoré vedia byť veľkou pomocou cyklistu? Ako si vybrať správny model a veľkosť?
Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu PR článok

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.
Test: Zimné oblečenie Sportful – aký materiál u mňa vyhráva?

Test: Zimné oblečenie Sportful – aký materiál u mňa vyhráva?

Prečo som si obľúbil bundu Sportful Total Comfort a nohavice Fiandre? Je rozdiel v materiáloch tak zásadný?
keyboard_arrow_up