Sporttour: Jarné kempy Malorka a Chorvátsko 2016

Vonku to síce stále vyzerá skôr na začínajúcu jeseň a nie na príchod zimy, ale tá sa už definitívne začne hlásiť o slovo v najbližších dňoch a väčšinu lesov a ciest pokryje snehová perina. Pre mnohých cyklistov to bude znamenať dlho očakávaný oddych po sezóne, alebo zmenu pohybu z bicykla na bežky, či lyže. Tiež je to aj obdobie vhodné na plánovanie toho, kam a s kým vyrazíme na jar bicyklovať, keď sa sneh začne topiť a nohy si začnú pýtať pravidelný krúživý pohyb.

Sporttour štartuje v roku 2016 už dvanástu sezónu organizovania jarných cyklistických tréningových kempov a pripravili pre vás opäť niečo nové, zaujímavé a hlavne dobré, aby ste si pobyt a tréning vedeli vychutnať priam dokonale, keďže ako hovorí príslovie, "kvalita je najlepší recept na úspech".


Sezónu odštartujeme už 28. februára na Malorke (Mallorca), ktorá je novinkou v ponuke pre rok 2016. Nebudeme trénovať ako väčšina cyklistov z našich končín na južnej strane ostrova, ale náš východzí bod bude mestečko Can Picafort na severe ostrova, kam chodieva hlavne nemecká klientela a tej sú prispôsobené aj služby v hoteloch. Ubytovanie bude zabezpečené vo 4* hoteli s polpenziou a ako sa nám osvedčilo za posledné roky, dôležitý je aj wellness, ktorý je tiež súčasťou hotela.


Pokračovať v najazdievaní kilometrov a v užívaní si slnečných lúčov budeme od 19. marca v Chorvátsku, konkrétne neďaleko Šibeníku v rezorte Solaris, kde nás privítajú v hoteli Ivan 4*. Taktiež je zabezpečená polpenzia a chýbať nebude ani wellness. Lokalita okolo Šibeníka je pomerne rovinatá a teda vhodná pre všetkých, ktorí chcú na bicykel sadnúť po zime po prvýkrát a spraviť si prvé kilometre.Už klasikou, ktorá zostane v ponuke aj v roku 2016, je Baška Voda a osvedčený hotel Horizont 4* so svojim najväčším wellnessom na chorvátskom pobreží. Tu odštartujeme náš pobyt od 25. marca.


Pre všetkých záujemcov, ktorí by chceli najazdiť čo najviac, je tu možnosť si spojiť oba kempy v Chorvátsku a stráviť tak pár dní v Šibeníku a potom sa presunúť do Bašky Vody. Kedže je v tom čase Veľká noc (25.- 28.3.2016), budete potrebovať na 2 týždne tréningu iba 8 dní dovolenky z práce . Všetci, ktorí by chceli absolvovať takýto predĺžený program, budú mať na oba pobyty zľavu 5%.

Celú ponuku, ako aj podrobnosti o spomínaných jarných kempoch a registráciu nájdete na našej webovej stránke Sporttour.sk, alebo nás sledujte na facebooku.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Aké boli tvoje Jarné kilometre v Chorvátsku? Moje boli SMART.

Aké boli tvoje Jarné kilometre v Chorvátsku? Moje boli SMART.

Tento report, ak ho tak vôbec môžem nazvať, bude mierne netradičný. Dal som si skrátenú verziu a plány sa mierne skomplikovali. Ale poďme pekne poporiadku.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
keyboard_arrow_up