Prezentácia Slovkolexu 2006

Minulý utorok sme boli pozvaní na prezentáciu firmy Slovkolex. Videli sme novinky 2006 od značiek ako FOX, FSA, Look, 661, Syncros a podobne. Mihi nafotil slušnú porciu snímok, ktoré nájdete v článku

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Prezentácia Slovkolexu 2008

Prezentácia Slovkolexu 2008

Keďže s prvým padajúcim lístím sa v našich končinách pomaly uzatvára cyklistická sezóna, nastáva ideálny čas pre výrobcov a distribútorov bicyklov a cyklo-sortimentu predstaviť novinky, ktoré budeme môcť nájsť na pultoch obchodov v nasledujúcom roku. Jednu z takýchto prezentácií pripravila pre obchodníkov a bike médiá aj firma Slovkolex v prostredí kaštieľa v Ilave – Klobušiciach.
SPORT Life 2006 očami Jubeho

SPORT Life 2006 očami Jubeho

Komu nestačilo 160 fotiek z fotoreportu Mirca, ten tu nájde ďalších 240 fotografií z tohtoročného Sportlife v Brne. Takže, nech sa páči, tu už si snáď každý nájde "to svoje".
Na dlhej v Košiciach

Na dlhej v Košiciach

Po dvoch týždňoch od Horala mi na opasku pribudla ďalšia dierka a na hlave nová prilba. Nebolo jednoduché si nejakú vybrať. Skúšal som tie za pár stovák i tie za pár tisíc. Že drahšia je lepšia vždy neplatí. Prilba proste musí sedieť. Našiel som ju v Tescu za 700 korún –ako keby ju robili podľa mojej hlavy. Keď ju mám porovnať s tou koženou len poviem, že obidve rovnako neznášam.
keyboard_arrow_up