Zdroj: Janka Keseg Števková - ilustračná fotografia.

Cez víkend sa našim cyklokrosárom darilo v Rakúsku: Triumfy Glajzu, Keseg-Števkovej aj Chrena

Na pretekoch kategórie UCI C2, ktoré sa konali v nedeľu v rakúskom Ternitze, dominovali vo všetkých kategóriách slovenskí cyklokrosári. Ondrej Glajza ml. zvíťazil v špurte medzi mužmi v kategórii elite pred Čechom Jakubom Skálom a holandským reprezentantom Gossom van der Meerom. Víťazkou kategórie elite žien sa stala Janka Keseg Števková (Outsiterz) a najrýchlejším juniorom bol Martin Chren (CK Olympik Trnava).

Pódium rakúskeho pohára sa v nedeľu nieslo v slovenských farbách. Okrem víťazstiev patrilo medzi juniormi druhé miesto Filipovi Kušnírovi (UNITREK Bike Team Poprad) a tretie Jakubovi Varhaňovskému (ŽP Šport). Medzi ženami malo Slovensko okrem Števkovej na pódiu aj Eriku Glajzovú (CK Banská Bystrica), ktorá prišla do cieľa na treťom mieste. Kategóriu Masters suverénne zvíťazil Róbert Glajza (CK Banská Bystrica), čerstvý majster Európy M45-49. Medzi kadetmi bol najrýchlejší Oliver Jaroš a v kategórii žiakov Samuel Hollý (obaja UNITREK Bike Team Poprad). Informácie priniesol server cyklistikaszc.sk.

Trať v rakúskom Ternitze

[Foto na úvode: Janka Keseg Števková - ilustračná fotografia.]

report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Haring dvakrát víťazom, Bellan dvakrát druhý, s triumfom aj Števková

Haring dvakrát víťazom, Bellan dvakrát druhý, s triumfom aj Števková

Slovenský reprezentant Martin Haring (Dukla Banská Bystrica) ovládol obe víkendové kolá Slovenského pohára v cyklokrose, ktoré boli zaradené do kategórie UCI C2.
Martin Haring víťazne v rakúskom Ternitzi, Slováci brali druhé aj tretie miesto

Martin Haring víťazne v rakúskom Ternitzi, Slováci brali druhé aj tretie miesto

Po sobotnom podbrezovskom cyklokrose sa časť našej reprezentácie presunula do Ternitzu zbierať body UCI na pretekoch kategórie C2 v Rakúsku.
Majstrovstvá Slovenska v cyklokrose: Piaty titul pre Haringa, obhájila aj Keseg Števková

Majstrovstvá Slovenska v cyklokrose: Piaty titul pre Haringa, obhájila aj Keseg Števková

Majstrami Slovenska v cyklokrose sa v nedeľu v Krupine stali Martin Haring (Dukla Banská Bystrica) a Janka Keseg Števková (Outsiterz). Obaja obhájili domáce prvenstvá spred roka z Košíc. V juniorskej kategórii dominoval Jakub Varhaňovský (ŽP Šport, a.s. Podbrezová).
keyboard_arrow_up