Kellys predstavuje svoj Factory Team

Firma KELLYS BICYCLES je hrdá na to, že vám môže predstaviť svoj nový Kellys Factory Team, ktorý bol založený na začiatku roku 2015. Tento tím bude pretekať v sezóne 2016 v elitnej a juniorskej kategórii na pretekoch svetového pohára UCI, Majstrovstvách sveta a iných prestížnych cyklistických akciách. Päť mladých talentovaných jazdcov v spolupráci s najlepšími cyklo značkami a výrobcami príslušenstva tvoria spolu potenciál, ktorý dokáže zabojovať o výborné výsledky na tej najvyššej úrovni.

Vzhľadom k tomu, že extrémna cyklistika je veľmi náročná na výbavu, Kellys Factory Team sa stal nevyhnutnou súčasťou oddelenia Kellys R&D. Domnievame sa, že neexistuje žiaden lepší spôsob testovania enduro a zjazdových bicyklov. Každý z piatich jazdcov tímu pomáha inžinierom firmy Kellys zlepšovať ich produkty, aby boli odolnejšie, spoľahlivejšie a rýchlejšie. Vďaka tímovým sponzorom a dodávateľom je možné dosiahnuť to najlepšie.



Jazdci

Rastislav Baránek – jeden z najtalentovanejších mladých jazdcov na Slovensku. Taktiež je členom Slovenského národného tímu. Na svoj mladý vek je Rasťo skúsený a zrelý jazdec s viac ako 10-ročnými skúsenosťami pretekania po celej Európe a svete.

Výsledky: 1. miesto v roku 2013 v Slovenskom pohári, 4. miesto v roku 2013 na Majstrovstvách Európy, 1. miesto ako majster Slovenska v junioroch. Jeho cieľom v nasledujúcom roku je, aby dosiahol podobné skvelé výsledky v európskych pohároch.

Oskar Masaryk – Oskar je majster Slovenska v juniorskej kategórii z roku 2014. Je veľmi všestranným jazdcom, čo mu umožňuje pretekať v mnohých kategóriách MTB. Okrem toho, že je juniorský majster Slovenska v zjazde, vyhral taktiež majstrovstvá Slovenka v 4X v roku 2014.

Ľuboš Staňo – rovnako mladý a rovnako talentovaný. Získaným titulom juniorského vicemajstra Slovenska preukázal svoju silnú pozíciu a určite ho to povzbudilo, aby zabojoval viac.

Jozef Ondič – tento charizmatický jazdec taktiež doplnil Kellys Factory Team. Jozef získal titul vicemajstra Slovenska ako junior v roku 2014. V súčasnej dobe drží titul majstra Slovenska z roku 2015 v kategórii Elite. V nadchádzajúcom roku bude tvrdo bojovať, aby tento titul obhájil.

Petr Folvarčný – najmladší, no určite nie najmenej skúsený pretekár. Petr preteká už 5 rokov a na konte má množstvo skvelých výsledkov, napr v roku 2013 sa stal českým majstrom v zjazde v detskej kategórii. V nasledujúcom roku vyhral český pohár ako kadet. V roku 2016 plánuje vyhrať slovenské a české majstrovstvá v zjazde.


Ciele

Hlavným cieľom pre sezónu 2016 je vybudovať profesionálny továrenský tím, ktorý môže pretekať na najvyššej európskej úrovni. Kellys jazdci budú pretekať v Poľsku, Slovenskej a Českej republike, Rakúsku a tiež sa chcú zúčastniť pretekov Svetového pohára a IXS Downhill Cupu. Veríme, že s tak talentovanými jazdcami bude Kellys Factory Team jedným z najlepších továrenských enduro a zjazdových tímov v Európe.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria Partizánske – hurá nadol

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria Partizánske – hurá nadol

Obľúbená séria medzi hobby jazdcami má veľkú popularitu a v roku 2024 nás čakajú aj novinky.
Video: Ľuboš Staňo je späť! – reportáž posledného kola SPEN

Video: Ľuboš Staňo je späť! – reportáž posledného kola SPEN

Posledné kolo SPEN sa konalo v Malých Karpatoch v Bratislave. Kto vyhral a ako tieto preteky dopadli?
Reportáž: Bajkula Bratislavské enduro - dôkaz, že enduro neupadá?

Reportáž: Bajkula Bratislavské enduro - dôkaz, že enduro neupadá?

Posledné kolo SPEN sa konalo 15. októbra v Malých Karpatoch. Po zrušenom predošlom kole, ktoré malo byť v Mýte pod Ďumbierom, si jazdci prišli zmerať sily práve na traily TBK v Bratislave.
keyboard_arrow_up