Limitovaná edícia originálneho majstrovského dresu Petra Sagana už v predaji

Talianska športová odevná značka Sportful, ktorá dodáva oblečenie pre tím Tinkoff, spustila predaj limitovanej edície majstrovského dresu a doplnkov, schválených UCI. Dres aj nohavice sú vyrobené z rovnakých materiálov a technológiou BodyFit Pro, aké sú použité pre oblečenie, v ktorom jazdí Peter Sagan a ďalší členovia tímu Tinkoff, či už pri tréningu alebo v samotných pretekoch.

Pôvodná verzia dresu ešte z konca minulého roka nakoniec nebola pustená do predaja. Práve tú verziu máme v redakcii a je aj podpísaná Saganom. Bolo to ešte 30. októbra pri spoločnej návšteve firmy Sportful v Taliansku. Tento dres si budete môcť už od 2. apríla pozrieť v pripravovanej predajni a MTBIKER centre v Hrádku.

Nakoniec sa však Tinkoff dohodol s UCI (Union Cycliste Internationale) a predaj licencovaných dresov a príslušenstva bol koncom februára spustený. Dres je čisto biely s dominantnou majstrovskou dúhou a nohavice sú v praktickej čiernej farbe.

Majstrovský dres Petra Sagana


Majstrovský dres si môžete kúpiť aj cez MTBIKER shop za 74,90 €. Viac na
http://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/dresy/sportful-tinkoff-majstrovsky-dres-petra-sagana.html

Saganov dres je v poradí už 10. majstrovským dresom, ktorý dosiahol jazdec v oblečení Sportful. Tento výnimočný pocit dúhového dresu si mohli dopriať šampióni ako Fondriest, Olano, Museeuw, Freire, Camenzind, Cipollini, Bettini a Ballan.

Majstrovské kraťasy

Taktiež vynikajúca kvalita s cenou pod 100 € na http://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/nohavice/kratke/sportful-tinkoff-majstrovske-kratasy-petra-sagana.html


Stefano Feltrin, generálny manažér tímu Tinkoff, povedal: "Tento set bude nosený s hrdosťou po celom svete. Odkedy Peter Sagan dosiahol famózne víťazstvo v Richmonde, dostali sme množstvo žiadostí o vytvorenie kópie Saganovho majstrovského dresu pre širokú verejnosť. Sme radi, že sme dostali od UCI zelenú a fanúšikovia tak majú možnosť vyzerať ako náš šampión."


report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Test: Craft PRO - dokonalý štrkový set

Test: Craft PRO - dokonalý štrkový set

Nebudem vám klamať, aj mne sa už niekedy zdá testovanie piateho setu gravel oblečenia za rok trochu prehnané. Veď toľko tých rozdielov medzi výrobcami predsa nemôže byť.
keyboard_arrow_up