Do novej sezóny na slovenský cyklistický trh vstupujú ďalšie renomované značky

Do novej sezóny na slovenský cyklistický trh vstupujú ďalšie renomované značky

„To najlepšie pre vás a váš bike….“, tak toto vyjadruje náš live motív, vďaka ktorému prinášame na slovenský trh renomované značky, ktoré dlhé roky pôsobia v cyklistickom odvetví nielen v Európe, ale aj na viacerých kontinentoch.

Spoločným menovateľom je ich zastrešenie pod logom Made4bike.

Výber značiek jednotlivých spoločností vychádza z osobného poznania a skúseností s používaním produktov týchto značiek pri našich športových aktivitách v každom ročnom období. Ponúkané značky sú zárukou vysokej kvality a technologickej vyspelosti, o čom svedčia mnohé ocenenia a umiestnenia ich produktov v spotrebiteľských, ale aj profesionálnych testoch. Portfólio je naozaj široké - od cyklistického oblečenia, chráničov, batohov, športovej výživy a doplnkov, prostriedkov na mazanie, čistenie, fúkanie, opravy defektov, ale aj na údržbu a servisovanie vašich miláčikov. Budeme radi, ak sa aj vy pridáte k nám a presvedčíte sa o kvalitách týchto produktov.

AMPLIFI

Naše predstavenie by sme radi začali práve touto nemeckou značkou.


Spoločnosť AMPLIFI má svoju centrálu v nemeckom Obersdorfe, pár minút chôdze od údolnej stanice lanovky. Samotné umiestnenie centrály v horách hovorí o jej vzťahu k aktívnemu životnému štýlu. AMPLIFI je síce malý tím, malá firma, ale jeho výrobky sú používané v tých najnáročnejších podmienkach po celom svete. Produkciu spoločnosti tvoria dve hlavné línie. Jedna je zameraná na ochranu športovcov, t.j. všetky druhy chráničov /chrbtové, bedrové, kolenné, lakťové, atď./.


Konštrukcia chráničov je postavená najmä na vlastnostiach Armourgelu a séria MKII je vlajkovou loďou výrobného programu chráničov. Druhou významnou skupinou produktov sú batohy a prepravné obaly. V tejto kategórii by sme mohli produkty rozdeliť na batohy určené na bikovanie, resp. bežné nosenie a na batohy pre zimné športy, najmä na lyžovanie a snowboard. Obidve kategórie majú svoju TOP triedu, ktorú v kategórii BIKE predstavuje batoh STRATOS MKII a v kategórii SNOW batoh APEX MKII.


Obidva sú špičkovo technologicky a materiálovo navrhnuté batohy s integrovanou ochranou chrbta, za použitia Armourgelu. Čerešničkou na torte je batoh MKII Rescue, ktorý je navyše vybavený aj lavínovou sondou. Portfólio batohov dopĺňajú rôzne ďalšie cestovné tašky a prepravné vaky na snowboardy, ako aj na lyže.

POLARIS

Ďalšia z našich značiek je anglický špecialista na cyklistické oblečenie.


POLARIS založil v roku 1990 Roger Dillon - pomenoval ju podľa známej navigačnej pomôcky - hviezdy Severka-Pole Star. POLARIS nikdy nebola iba značka, ale životný štýl, príbeh o priateľstve a hlavne túžba vyrábať inovatívne oblečenie, ktoré podporuje túto vášeň a spôsob života. Produkty sú určené pre všetky kategórie, t.j. pánske, dámske, pričom nezabúda ani na deti. Podľa použitia by sme produkty mohli rozdeliť na MTB Collection, v ktorej ponúka kompletnú škálu od vetroviek /vetruodolné, vodeodolné, kombinované/, dresov s krátkym a dlhým rukávom, krátkych a dlhých nohavíc vrátane vložiek, spodného prádla, ponožiek, rukavíc, okuliarov, návlekov. Samozrejmosťou je, že každý druh má svoju lacnejšiu, ale aj drahšiu verziu, ktorá je podložená kvalitou materiálu, ako aj strihu a vypracovania.


V obdobnom zložení je aj ďalšia kategória Road Collection, zameraná na cestnú cyklistiku. Rovnako zahŕňa všetky kategórie užívateľov, ako aj jednotlivých druhov.


Osobitnou kategóriou je RBS Collection, ktorá je zameraná najmä na cyklistiku v mestách a v hustej premávke. Je špecifická najmä svojimi reflexnými prvkami na jednotlivých častiach oblečenia a výrazne sa stará o bezpečnosť cyklistov v takomto type premávky.


Je treba spomenúť, že okrem oblečenia je spoločnosť POLARIS aj špecialistom na prepravné obaly bicyklov. V ponuke je niekoľko typov. Buď univerzálnych, alebo špeciálne určených pre konkrétny typ bicyklov.


Veríme, že ponuka je tak široká, že uspokojí každého cyklistu bez ohľadu na jeho nároky a zameranie.

OTE

Aby sme obohatili naše portfólio, prinášame na slovenský trh tiež produkty anglickej spoločnosti OTE Sports, ktorá sa zaoberá športovou výživou, pitným režimom, energetickými a regeneračnými doplnkami.


Značka OTE Sports bola vyvinutá pre atlétov a športových nadšencov, v spolupráci so skúsenými výživovými poradcami a atlétmi, ktorí presne vedia, čo športovci chcú a čo potrebujú. Cieľom je vysvetliť a poučiť o osvedčených postupoch výživy pre športovcov, čo užívateľom ich produktov umožní robiť správne voľby pri ich výbere a pochopiť, kedy ich použiť pre zlepšenie výkonu, alebo kondície. Rad výživových doplnkov má prírodnú chuť, aby ulahodil vašim chuťovým bunkám, nebsahuje umelé farbivá a sladidlá. Bol vyvinutý tak, aby napomohol vašej hydratácii, zvýšeniu výkonu alebo zotavenia. Produkty spoločnosti OTE Sports tvoria tri základné skupiny. Podpora pitného režimu, jednorázové sáčky na použitie pri konkrétnom výkone a veľké balenia, z ktorých pripravíme nápoj z pohodlia domova pred odchodom za športovým vyžitím.


Druhú skupinu tvoria produkty zabezpečujúce prísun energie pred a v priebehu športových aktivít. Sú to energetické gély a energetické tyčinky rôznych príchutí. K zvlášť obľúbeným patrí energetický gél s príchuťou ananásu s kofeínom.



Regeneračné prípravky tvoria tretiu skupinu. Jedná sa o proteínové nápoje, jednak v jednorázových sáčkoch, resp. veľkých baleniach. Tieto proteínové nápoje sú srvátkové s príchuťou čokolády alebo sójové, s jahodovou, alebo čokoládovou príchuťou.


Zaujímavou voľbou je aj Starter Pack, ktorý je určený hlavne novým zákazníkom. Je to sada, ktorá obsahuje produktovú škálu v rôznych príchutiach. Zákazník tak má možnosť ochutnať jednotlivé príchute a do budúcna si zvoliť tú, ktorá najviac osloví jeho chuťové bunky.


WELDTITE

Významnou značkou, ktorú naša spoločnosť prezentuje, je WELDTITE, ktorá v roku 2015 oslávila 75 rokov od svojho vzniku. Má sídlo v Lincolnshire v severnom Anglicku a dodáva tovar zákazníkom po celej Veľkej Británii a do viac ako 40 krajín po celom svete.


Vyrába najkomplexnejší a najinovatívnejší rad výrobkov na údržbu a servis bicyklov na svete. Sortiment zahŕňa materiály na opravy defektov, špeciálne mazivá a čistiace prostriedky, ventilové doplnky, rad plniacich bombičiek a nástroje pre profesionálnu dielňu aj koncového zákazníka. Vzhľadom na rozmanitosť vyrábaných produktov pristúpila spoločnosť WELDTITE v tomto roku k väčšej profilácii jednotlivých odvetví údržby a servisu propagáciou v rámci samostatných značiek pod logom „brands by WELDTITE“. Nájdeme tu: DirthWash – prípravky a prostriedky na čistenie, TF2 LUBRICANTS – prípravky na mazanie, CYCLO TOOLS – náradie a montážne stojany, Weldtite Puncture Repair – prostriedky na opravu defektov, JET Valve – hustenie pneumatík pomocou CO2 bombičiek, Dr. SLUDGE – servis bezdušových pneumatík.


BLEED KIT

Prehľad našich značiek môžeme uzavrieť produktmi slovinskej spoločnosti BLEED KIT, ktorá sa špecializuje na servis a údržbu hydraulických bŕzd všetkých výrobcov. V našej ponuke nájdete sady pre hobby, ako aj pre profesionálne využitie. Samozrejmosťou sú aj náplne, v tomto prípade nemeckej spoločnosti Liqui Moly, ktorá pokrýva nároky všetkých spoločností, vyrábajúcich hydraulické komponenty.


Našou snahou je obohatiť trh o profesionálne výrobky, ktoré pomôžu zabezpečiť kvalitný servis a údržbu, komfort, bezpečnosť, ako aj priniesť samotnú radosť pri bikovaní.
Radi sa s vami stretneme na našich stránkach http://www.made4bike.sk/.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Výbava do náročných podmienok - bez problémov v snehu aj blate PR článok

Výbava do náročných podmienok - bez problémov v snehu aj blate

Počasie si z nás robí posledné týždne dobrý deň a zažívame bláznivé podmienky – sneh, dážď aj blato. Akú výbavu zvoliť do takéhoto počasia?
Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Pre koho má voskovanie reťaze zmysel a aké sú jeho výhody a nevýhody? Hodiť sa budú aj dlhodobé skúsenosti s voskom od značky Rex.
Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
keyboard_arrow_up