Cyklistický klub v Považskej Bystrici otvára brány!

Cyklistický klub na Považí, pôsobiaci v Považskej Bystrici, Finančné centrum, o.z. sa dlhodobo venuje cyklistike a ľuďom, ktorí majú radi tento výnimočný šport pre výnimočných ľudí. Výnimočný teda môže byť každý, stačí chcieť predsa, či nie? Určite áno! Vďaka šikovným ľuďom, FC team uskutočnilo nejedno podujatie, kde mohli mnohí zakúsiť atmosféru MTB maratónu a zažiť aj spolu s rodinou pekné momenty. Dali kus svojho času a práce, aby vytvorili priestor pre druhých a dali možnosť zakúsiť výnimočné momenty na dvoch kolesách, menom bike.

Takýchto ľudí na krásnom Slovensku je viac a našli si miesto aj v Považskej Bystrici. Vďaka nim aj dnes môžeme nadviazať na dlhoročnú tradíciu a posunúť krásny šport menom cyklistika vpred aj v našom meste.


Rozhodli sme sa dať priestor a vytvoriť podmienky tým, ktorí chcú zažiť atmosféru skutočného tréningu nielen hobby jazdcov, ale predovšetkým tréning majstrov pod vedením ľudí, ktorí v sedle bicykla nabrali hodne skúsenosti vo svojej športovej histórii. Dnes sa chcú s nami deliť a odovzdávať skúsenosti. Ďakujeme.


Lokalita a okolie Považskej Bystrice poskytuje geograficky veľmi výhodné podmienky pre zázemie tohto športu, pridali sa aj šikovní ľudia, tak prečo nie. Nebudeme sa mýliť, keď to nazveme náborom. Áno, robíme nábor do cyklistického klubu Finančné centrum team a chceme v našom regióne vytvoriť seriózne a profesionálne zázemie pre tých, ktorých tento krásny šport láka.


Pozor, nečakáme majstrov, majstri budú vyrastať pod kvalitným vedením...
Ak máte deti, vnúčatá, známych, chlapcov a dievčatá, ročníky 2000-2005, majú chuť športovať, radovať sa z pohybu a predovšetkým bicyklovať, neváhajte a kontaktujte nás a získate viac informácii.


Tréningy pre menšie deti za pomoci rodičov ponúkajú hravou formou predovšetkým radosť z pohybu a jazdy na bicykli so zameraním na zručnosť jazdy a so zážitkom ako na skutočných pretekoch. Keď sa ukáže chuť a talent, vytvorili sme priestor a podmienky pre ďalší rast vo vyšších kategóriách s profesionálnym zameraním a kvalitnou podporou klubu.
Všetci ste srdečne vítaní!


Viac informácií na stránke: http://fcteam.sk/.
report_problem Našiel si v texte chybu?
stevofra 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Radi by ste zažili Kráľovu hoľu počas maratónu Horal ako bývalo zvykom? Po dlhom čase je tento legendárny kopec a symbol trate Krejzi späť.
Pozvánka: Gran Fondo Bratislava 2023 - to budú zjazdy

Pozvánka: Gran Fondo Bratislava 2023 - to budú zjazdy

V čom je Gran Fondo iné od ostatných podujatí? Čo bude ešte lepšie, ako pri premiére minulý rok?
Pozvánka: ŠKODA MTB cyklomaratón Topoľčianky - rozprúdiť krv pod Tribečskými vrchmi

Pozvánka: ŠKODA MTB cyklomaratón Topoľčianky - rozprúdiť krv pod Tribečskými vrchmi

Rozbehnutý vlak v rámci série ŠKODA BIKE OPEN TOUR sa tentokrát presunie do Topoľčianok a my pri tom nesmieme chýbať.

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up