Pozvánka: Štartuje nová sezóna pretekov WBS - poďme na to, rýchlici

Po zimnej - nezimnej pauze, konečne prichádza tá chvíľa, na ktorú všetci čakáme. Zažili sme veľa akcií schovaných pod strechou, museli čítať nepekné informácie o zraneniach, či o úmrtiach našich bikových ikon. Aj tak chceme robiť ďalej to, čo nás baví a má cenu, a to nielen pre nás.

Príprava a náročný tréning tých, ktorí chcú niečo dokázať. Priatelia a pokojné chvíľky budú za necelých štrnásť dní preč, rozprúdime to na plné pecky v pretekárskom tempe, na prvom preteku v Bučoviciach. Tak sa poďme pozrieť na niekoľko noviniek a zmien v tomto ročníku...

Ako to vyzeralo v Bučoviciah minulý rok?



Podporu celého seriálu si opäť na svoje bedrá vzala firma RPM stav, za ktorú aj sám jej majiteľ - Roman Mahďák, preteká v našom seriáli spolu so svojim tímom. Po novom nás podporuje firma Mikona Auto a tiež Medřický Jaroslav (jediný sponzor nepožadujúci reklamu, pretože by mu pribudla robota). Zmenou je zrušenie všetkých sponzorov, ktorí nám dávali vecné ceny do seriálu, a tak sa budeme na oficiálnom vyhlásení starať za pomoci firmy Manobike o originalitu trofejí pre víťazov seriálu v roku 2016.


Dnes sme spustením online registrácie na našom webe spustili siedmu sezónu bikerally. Nájdete pár rozdielov medzí šiestou a siedmou, hlavne medzi ľuďmi, ktorí sa po celý rok na všetkých pretekoch starajú o hladký priebeh, a tak aj o vašu spokojnosť. Zmeny sa týkajú pozície kameramana, kedy medzi nás prišiel po Richardovi Šimkovi jeho nástupca - Marek Julinek. A konečne nový komentátor - Honza Václavík, ktorého môžete už poznať z mnohých ďalších akcií.



Stálice ako Marcela Černotová a Petr Linhart ďalej podporujú a zostávajú verní nášmu športu a po novom budú k ich činnosti spadať i povinnosti koordinátorov, kedy Petr bude priamo riadiť zastavenie štartu, pokiaľ sa nám niekto na trati zraní a Marcelka bude po registrácii vás všetkých, obsluhovať obrazovku a tlač výsledkov.


Bezpečákom naďalej bude Ondra Krhánek, vďaka ktorému bude bezpečne na trati a rovnako si vás pekne preverí pred štartom do RZ, či máte všetky chrániče a nesnažíte si ublížiť a nám privodiť starosti. Fotky za bikegeneration bude naďalej cvakať a ladiť na webe Jirka Laštůvka. Design WBS má na starosti Jirka Umlauf.

Vďaka všetkým týmto ľuďom sa môžeme všetci tešiť na preteky s priateľským duchom a bojovnou atmosférou.


Harmonogram Wood Bike Series 2016

  • 19. 03. (So) - WBS #1 Bučovice (propozície)
  • 03. 04. (Ne) - WBS #2 Otrokovice
  • 09. 07. (So) - WBS #3 Trnava
  • 20. 08. (So) - WBS #4 Podkopná Lhota
  • 03. 09. (So) - WBS #5 Slopné
  • 22. 10. (So) - WBS #6 Kyčerka Final

report_problem Našiel si v texte chybu?
adamoliva89 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Malevil Cup - možnosť zmerať si sily s profesionálmi

Pozvánka: Malevil Cup - možnosť zmerať si sily s profesionálmi

Maratónska klasika Malevil Cup sa blíži. Preteky pre bikerky a bikerov všetkých výkonnostných úrovní, ktoré sa pôjdu v Lužických horách 17. júna, ponúknu opäť štyri trasy.
Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria Partizánske – hurá nadol

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria Partizánske – hurá nadol

Obľúbená séria medzi hobby jazdcami má veľkú popularitu a v roku 2024 nás čakajú aj novinky.
Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
keyboard_arrow_up