Ebajk – produkt aj pre rodinu cyklistu

Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, aj aktívnemu cyklistovi dokáže elektrobicykel spríjemniť život. Že ako? Tým, že vezmete ženu, deti, či kamošov nešportovcov so sebou na bikovačku a užijete si čas s tými, ktorých nemôžete mať bežne na výlete, lebo majú inú, slabšiu kondíciu.

Ebajk sa často prezentuje ako produkt ideálny pre rekreačného cyklistu, ktorý nemá veľa času na tréningy, ale chce zažívať benefity vrcholových športovcov. Ďalší, koho ebajky oslovujú, sú bývalí aktívni cyklisti, ktorí už jednoducho nevládzu, ale nechcú sa vzdať pôžitkov z tréningu, prírody. Mladá generácia vníma ebajky ako modernú technologickú asistenciu pre radosť zo športu, ktorý si hľadajú ako doplnok životného štýlu. A rodiny si ich môžu obľúbiť preto, lebo môžu spolu stráviť víkend a každý môže bicyklovať podľa vlastnej kondície.


Rešpekt

Mnohých z nás menej dravých športovcov odrádza drina a námaha. Kým vrcholoví športovci ju majú radi, väčšina z nás aktívny intenzívny šport nevyhľadáva práve kvôli nej. Manželky a partnerky po víkendovom upratovaní a varení chcú mať pokoj, deti radšej sedia pri televízii alebo počítači a blúdia vo virtuálnom svete.

Ebajk - Svet elektrobicyklov, prichádza túto jar s úžasným projektom na podporu rodiny, v ktorom oslovuje aktívnych cyklistov, aby vzali na svoj pravidelný víkendový výjazd aj svoju rodinu či priateľov. Vďaka elektrobicyklom ich s úsmevom budú sprevádzať blízki ľudia, s ktorými ináč svoje zážitky zdieľať nemôžu. Bez únavy, bez pripomienok, sťažností. Deti sa dokonca cez technológie nevzdávajú svojho elektronického sveta a môžu súperiť s otcami aj v kopcoch. Čisté rodinné zdieľanie radosti zo športu s asistenciou.


Ebajk požičovňa a ebajk centrum na Račianskej 77 v Bratislave, má pre záujemcov niekoľko tipov, ako doplniť domáce cyklozázemie alebo čosi si požičať:

Deti

Prvá kategória detských elektrobicyklov je tá, ktorých rýchlosť je limitovaná do 20 km/h. Sú to elektrobicykle pre deti od 8 rokov a majú výborné jazdné vlastnosti na 24" kolesách. Druhá kategória Junior elektrobicyklov je kategória, ktorú označujeme ako prechodnú do „dospeláckych“ čísel. Znamená to, že motor už asistuje do rýchlosti 25 km/h, čiže rovnako ako u veľkých ebajkov, ale rámy a kolesá (24", 26" a 27,5") sú prispôsobené menším výškam tínedžerov, tzn. okolo 155 cm. Je to napríklad model: Model HardFour RX. Dynamický JUNIOR horský ebajk s pevným zadným rámom. Geometria ladená pre mladého objaviteľa terénu už od 8 rokov.


Tip pre dámu

Haibike SDURO Hardfife SL. Krásny ružovo-biely horský ebajk, ideálne skombinovaný (pomer cena/kvalita) pre náročné víkendové jazdkyne.


Tip pre hlavu rodiny

V prípade, že ho na rodinnej ebajkovačke partnerka a dieťa predbehnú , je to Haibike SDURO Hardnine SL. Pohodlný horský ebike vhodný najmä na cyklotúry so správnym pomerom výkon/cena. S ním spoznáte základné benefity ebajkov a zažijete veľa zábavy bez veľkej driny.


Informácie, konzultácie, rady všetkého druhu:
ebajk – Svet elektrobicyklov: predajňa, požičovňa a servis ebajkov zn. Haibike, Ghost, Sinus, Winora, Apache.
Adresa: Račianska ul. 77, Bratislava, tel.: +421 901 771 107, http://www.ebajk.sk, FB stránka: ebajk.sk.

Otváracie hodiny:
Po-Pia: 10:00 - 19:00 hod.
So: 9:00 - 13:00 hod.
Ne: Zatvorené


flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Ako pristúpiť k nákupu športovej výživy? Kupovať postupne, alebo si spraviť zásobu? Vybrať si len jeden obľúbený produkt? Na veci z potravín úplne zabudnúť?
Rozhovor: Klub Žiletky.cc z Bratislavy – keď jazdenie nie je iba o pretekaní

Rozhovor: Klub Žiletky.cc z Bratislavy – keď jazdenie nie je iba o pretekaní

Klub Žiletky.cc, pôsobiaci v Brne a Bratislave, je kolektív milovníkov jazdenia, ktorí majú radosť z pohybu, skupinové jazdenie, ale posledný rok aj súťaženie.
Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu PR článok

Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu

Príjem tekutín a dopĺňanie energie je nesmierne dôležitou súčasťou športu, ale aj bežného života. Či už si bežec, cyklista, alebo turista, vyber si z našej ponuky.
keyboard_arrow_up