Pozvánka: KOMPAVA  Kráľ Záhoria MTB Maratón

Vážení športoví priatelia, nadšenci horských bicyklov... Pozývame vás na 8. ročník preteku na horských bicykloch Cannondale - KOMPAVA Kráľ Záhoria MTB Maratón 2016, ktorý sa už tradičné bude konať na úpätí Bielych Karpát v rekreačnej oblasti Skalica - Zlatnícka dolina.

V sobotu 23. apríla 2016 na vás čaká trať o dĺžke 50 a 25 km. Štart a cieľ preteku je situovaný do areálu kúpaliska v Zlatníckej doline (nová lokalita), kde je pripravené kompletné zázemie (občerstvenie po preteku, wc, bufet, expo aréna...).


Najlepší pretekári si odnesú originálne trofeje a na všetkých čaká zaujímavá tombola, v ktorej nebudú chýbať skalické špeciality: "Skalický trdelník" a "Skalická frankovka". Pitný režim zabezpečuje slovenský výrobca športovej a doplnkovej výživy firma KOMPAVA z Nového Mesta nad Váhom. V priestoroch štartu a cieľa bude umiestnená expo aréna, kde budú prezentovať svoje produkty partneri podujatia (napr. bicykle cannondale, športová výživa KOMPAVA ...).


V spolupráci s firmou KOMPAVA sme pripravili pre pretekárov akciu na nákup športovej výživy počas preteku s 10% zľavou. Novinkou tohto ročníka je nová vylepšená trať (ubrali sme asfaltové úseky a nahradili ich terénom).

Animácia trate


Limitovaný počet štartujúcich je 250. Na tento pretek sa môžete prihlásiť aj online na: http://www.h-triathlon.sk/online-prihlaska-xc-cross-country-2014/. Zoznam aktuálne prihlásených pretekárov si môžete pozrieť TU.

Pôvabná prírodná scenéria spojená so zaujímavou traťou, sú tým najlepším lákadlom, aby ste sa tohto preteku zúčastnili. V roku 2016 je pretek Kráľ Záhoria MTB Maratón zaradený do novovzniknutej bodovacej série cyklo maratónov Karpaty MTB Tour.


Všetci ste srdečne pozvaní a tešíme sa na vás.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Kráľ Záhoria MTB Maratón

calendar_today 23.04.2016
format_list_numbered 2. kolo - H-Triathlon Extreme Tour
format_list_numbered 3. kolo - Karpaty MTB Tour
label MTB maratón
place Skalica (Slovensko)

weja146 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
Pozvánka: BAYNACH MTB Marathon - preteky medzi strapcami hrozna

Pozvánka: BAYNACH MTB Marathon - preteky medzi strapcami hrozna

Maratón pomenovaný po vinárstve BAYNACH ponúka nezvyčajné prostredie viníc na zmeranie si síl, ktoré nám zostali po letnej časti sezóny.
Pozvánka: Mesiac september – začiatok jesene a nabitý program

Pozvánka: Mesiac september – začiatok jesene a nabitý program

Leto už budeme mať o pár týždňov oficiálne za sebou, ale pretekový kalendár rozhodne nekončí.
keyboard_arrow_up