VeloCity – Predaj a servis bicyklov pri Železnej Studničke v Bratislave

Sme mladá predajňa v Bratislave, sídlime pri Železnej Studničke, konkrétne na Lamačskej ceste 8. Ponúkame širokú ponuku služieb - od predaja po servis bicyklov. Chcete si kúpiť nový bike? Ako jediný máme v ponuke všetky typy bicyklov od renomovaných výrobcov: horské, cestné, krosové, fatbiky, elektrobiky a dokonca aj tandemové bicykle. Mysleli sme aj na najmenších a dostupné sú samozrejme odrážadlá, kolobežky a detské bicykle vo veľkostiach od 20" do 24".

Aké značky u nás kúpite?

Sme certifikovaný predajca Cannondale, GT, Focus, Merida, Santa Cruz, GoCycle, Kellys, Early Rider. Samozrejmosťou je aj naša ponuka rôznych komponentov alebo doplnkov, ako rukavice, prilby, cyklo oblečenie a mnoho ďalšieho. Viac na velocity.sk/rs/27/znacky.



Servis

Náš servis je tu pre vás počas sezóny (od 1.4. do 30.9.) 7 dní v týždni. Opravíme vám aj tie najmenšie závady, ako defekty, roztrhnuté reťaze až po náročnejšie opravy, ako je napríklad servis vidlice Lefty. Používame profesionálne certifikované náradie a sme aj šetrní k životnému prostrediu, pretože používame ekologicky odbúrateľné prostriedky.

FOG meranie

Stanovenie správnej geometrie rámu a stanovenie správnej polohy posedu na bicykli je jedným z najdôležitejších faktorov ovplyvňujúcich výkon a zdravie cyklistu. Získať optimalizovaný výsledok v podobe rámu, a to priamo podľa anatomických parametrov konkrétnej osoby, je však pomerne zložitá záležitosť. Duratec FOG Systém je merací a výpočtový systém pre správnu polohu cyklistu na bicykli, vrátane optimalizovaného návrhu geometrie rámu. Vstupným parametrom do systému sú odborne namerané rozmery cyklistu pomocou FOG zariadenia. Na základe týchto hodnôt je vykonaný následný výpočet optimálneho posedu na bicykli a geometrie rámu.

Čo si zobrať na meranie?
Pre čo najpresnejšie meranie je potrebné si priniesť cyklistické nohavice, pedále, tretry.

Je potrebné sa na meranie objednať?
Áno, rezervujte si termín telefonicky.

Ako dlho meranie trvá?
Meranie trvá približne 30 minút, následne sa namerané výsledné hodnoty odosielajú do centrally BikeFittings, spracované údaje a navrhovaný okótovaný posed/rám bude klientovi doručený v rámci 3 pracovných dní.

Na čo je meranie dobré?
Meranie je primáre určené pre profesionálny návrh a výrobu bicyklových rámov Duratec na mieru. Zároveň však vie efektívne poslúžiť aj ľuďom s kúpeným rámom k nájdeniu správneho a zdravého posedu na existujúcom bicykli/ráme, alebo pri výbere veľkosti a kúpe nového bicykla od ktorejkoľvek značky.

Viem si meranie urobiť sám?
Nie. Meranie vyžaduje špeciálne vybavenie – meracie stolice, licenciu na použitie algoritmov a prístupové heslá do system BikeFittings.

Koľko stojí meranie?
  • s objednávkou rámu – 59 €
  • s objednávkou bicykla – 39 €
  • bez objednávky – 99 €

Možnosť aj umyť si bicykel pri našej predajni

Takže naša predajňa sa stane vašim cieľovým bodom po výjazde. Pre najlepší výsledok používame profesionálne a ekologicky odbúrateľné produkty F100 od nemeckej firmy Wack Chemie. Naším klientom ponúkame umývanie zdarma.

VeloCity - po ceste do lesa


Viac na velocity.sk/rs/7/kontakt.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Made in Slovakia - bike pre sestru

Made in Slovakia - bike pre sestru

Postaviť bike? Super nápad! Odkedy som si dal do hlavy túto myšlienku, nemohol som sa jej zbaviť.
Od základu: Plášte pre MTB – základný výber a tipy

Od základu: Plášte pre MTB – základný výber a tipy

Plášte sú najdôležitejšou časťou na bicykli. Ako si vybrať plášte a na čo si dávať pozor? V tomto článku vás prevedieme základnými tipmi.
Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Pre koho má voskovanie reťaze zmysel a aké sú jeho výhody a nevýhody? Hodiť sa budú aj dlhodobé skúsenosti s voskom od značky Rex.
keyboard_arrow_up