Mazanie a údržba je základ

Už viac ako 75 rokov pomáha anglická spoločnosť Weldtite pri údržbe a servise bicyklov po celom svete. Medzi jej brandové značky patrí TF2 - špecialista na mazanie. V sortimente má mazacie oleje, tuky, oleje na reťaze, a to v rôznych formách /tuba, fľaša, dóza, spray/, veľkostiach objemu a samozrejme, v rôznych fyzikálnych vlastnostiach.

Z tejto bohatej ponuky predstavujeme novinku pre rok 2016, a to kombinovanú sadu mazacích olejov na reťaze TF2 Chain Lube Multi Pack /4 x 50 ml/. Je to sada štyroch 50 ml nádobiek, vybavených Multi-Purpose aplikátorom. Sada obsahuje všetky druhy mazacích olejov na reťaze z ponuky spoločnosti Weldtite, ktoré zabezpečujú celoročnú ochranu a udržujú hladký chod ozubených kolies v každej sezóne. Túto praktickú sadu, vzhľadom na jej veľkosť, môžete využívať nielen doma, ale bez obáv ju vziať so sebou aj na maratón, či niekoľkodňové jazdenie. Nezaskočia vás žiadne výkyvy počasia a reťaz bude vždy vhodne namazaná.

V sade TF2 Chain Lube Multi Pack sa nachádza:
  • 1 x 50 ml TF2 Extreme Wet Lubricant - určený do náročných podmienok, ako sú blato, voda alebo sneh. Základ tvoria syntetické oleje so špeciálnymi prímesami kvôli zníženiu trenia a zvýšeniu odolnosti voči vode. Tento olej dokáže na reťazi vydržať extrémne dlho a je odolný aj proti vymytiu pri čistení bicykla vodou.
  • 1 x 50 ml TF2 Performance – extrémne univerzálne celoročné mazivo, ktoré poskytuje zvýšenú ochranu počas celého roka.
  • 1 x 50 ml TF2 Dry Wax – mazivo pre cyklistické reťaze do náročných exponovaných podmienok. Obsahuje Krytox®, ktorý má vynikajúcu priľnavosť na kovy a výborné špinu odpudzujúce vlastnosti, je odolný voči vode, zabezpečuje tichý chod reťaze vo všetkých podmienkach.
  • 1 x 50ml TF2 Plus Dry – Mazací olej na reťaz TF2 Plus s teflónom. Určený do suchých podmienok, možno ho aplikovať na reťaz, čapy, prehadzovačky, lanká a bowdeny. Vyznačuje sa nízkym trením a vysokou odpudivosťou voči prachu a nečistotám. Nie je určený do mokrých podmienok, napriek tomu dokáže odolať umývaniu kolies a reťaze vodou. Vhodný na všetky druhy bicyklov.


Pre tých, ktorí uprednostňujú len niektorý konkrétny druh oleja, je samozrejmá možnosť zakúpenia svojho obľúbeného oleja v samostatnom balení /75 ml, 100 ml, 125 ml./


Do pozornosti obchodníkov by sme radi dali aj Kombinovanú sadu mazacích olejov na reťaz TF2 /18 ks/.

Praktický podstavec obsahuje výber z troch najobľúbenejších mazacích olejov do rôznych podmienok. V rámci tejto kombinácie sú k dispozícii tri veľkosti produktov: 75 ml, 100 ml a 125 ml, ktoré ponúkajú zákazníkovi najlepšiu voľbu.

Balenie sa dodáva zabalené v krabici s jednotlivými produktami v spotrebiteľskom balení a obsahuje:
  • TF2 Plus Dry Lubricant (75 ml) x 3
  • TF2 Plus Dry Lubricant (125 ml) x 3
  • TF2 Extreme Wet Lubricant (75 ml) x 3
  • TF2 Extreme Wet Lubricant (125 ml) x 3
  • TF2 Performance Lubricant (100 ml) x 6


Z ponuky našich olejov do každého počasia si vyberie každý a kvalitu olejov iste ocení aj bicykel.

Bližšie informácie a celú ponuku nájdete na: made4bike.sk.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Ako čistím bicykel, keď nemám kde?

Ako čistím bicykel, keď nemám kde?

Nebývam v rodinnom dome, ale v klasickom paneláku. Možno jedna z najčastejších otázok, aké od vás za tie roky dostávam, znie: ako a kde čistím bicykel? Tak sa na to pozrieme bližšie.
Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Pre koho má voskovanie reťaze zmysel a aké sú jeho výhody a nevýhody? Hodiť sa budú aj dlhodobé skúsenosti s voskom od značky Rex.
Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozbehol svoj vlastný servis a predajňu. Nakoniec sa ale rozhodol ísť inou cestou a skončil v našom tíme, konkrétne v žilinskej predajni.
keyboard_arrow_up