Pozvánka: Testovací deň KELLYS už túto sobotu v MTBIKER centre na Považí

Pozvánka: Testovací deň KELLYS už túto sobotu v MTBIKER centre na Považí

V sobotu bude celkovo k dispozícii 11 testovacích bicyklov KELLYS v rôznych veľkostiach od 27,5 palcových DH a enduro modelov, až po 29 palcové športové „rakety“. Na svoje si tak príde určite každý, preto príďte pozrieť a bližšie spoznať aktuálnu kolekciu KELLYS 2016.

Zoznam dostupných test bikov:
  • Swag 50 (S)
  • Swag 50 (M)
  • Swag 50 (L)
  • Stage 70 (M)
  • Stage 90 (L)
  • Reyon 50 (M)
  • Hacker 90 (M)
  • Tyke 50 (L)
  • Vanity 90 (M)
  • Eraser 90 (M)
  • Noid 90 (M)

Výber z kolekcie KELLYS bude v predajni aj k dizpozícii na okamžitú kúpu, ak vás presvedčia ich vlastnosti natoľko, že bez nich nebudete chcieť odísť domov.

Informácie o testovacom dni

Termín: sobota, 7.5.2016 od 10:00 do 18:00
Miesto: MTBIKER centrum, Hrádok 225 (kúsok od Nového Mesta nad Váhom)

Rezervácie biku alebo bikov je možné vykonať mailom na testday@mtbiker.sk, pričom uveďte aj konkrétnu hodinu, na ktorú si budete priať zapožičať bike. Jeden bike je možné zapožičiavať maximálne na 1 hodinu + úvodné nastavenie, tak aby ste stihli absolvovať v pohode MTBIKER trail. Biky sa tak budú striedať v jeden a pol hodinových cykloch, prípadne skôr, podľa účasti a časových možností. Jeden účastník môže testovať aj viacero bikov. Na dohodnutý termín rezervácie treba prísť včas, ak budete meškať viac ako 15 minút, vami rezervovaný bike môže byť poskytnutý ďalšiemu záujemcovi.

Voľné termíny si môžete pozrieť na https://docs.google.com/spreadsheets/d/11M0crQgJicjP6BaNHMZOhk81lYCrga-oEwxy1pdHpDo/edit?ts=57235408#gid=0. Na testovanie budú aj ďalšie biky a časť kolekcie bude vystavená priamo v predajni v MTBIKER centre, takže určite sa príďte pozrieť, aj keby bol bike, o ktorý máte záujem, už obsadený.

Testovanie môže prebiehať na pump-trucku za MTBIKER centrom, alebo na značenom cyklistickom okruhu, ktorý trvá približne hodinu a vedie okolo hradu Tematín a cez MTBIKER trail. Prípadne si môžete na biku spraviť výjazd podľa vlastného uváženia.

V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícií:
  • Občerstvenie (voda, energetické nápoje) a drobnosti pod zub
  • Sprcha
  • WC
  • Zabezpečenie stráženia vlastného biku počas testovacej jazdy
  • V prípade záujmu aj večerné grilovanie/opekanie

Testovanie bikov bude bezplatné a akcia sa koná za každého počasia. Podľa predpovede hlásia v sobotu pekné počasie, tak sa dúfam aj predpoveď naplní.

O vašu pohodu a dôkladné informácie o bikoch sa postarajú členovia MTBIKER tímu a zástupca KELLYSU.

S radosťou do terénu: KELLYS Swag 30

Test: KELLYS Swag 30 – enduro bike s potenciálom(V predajni bude na testovanie k dispozícii KELLYS Swag 50)




KELLYS Noid a KELLYS Eraser

KELLYS 2016 - Nová zjazdárska rada Noid, vylepšený Eraser a kopec ďalších noviniek




KELLYS Noid 90 a KELLYS Noid 70

Ktorý si vybrať? Zjazdárska novinka z dielne KELLYS - Noid 90 a Noid 70.




KELLYS Hacker 90

Nadupané HT-čko s luxusnou výbavou.
Luxusná výbava v podobe top rady Shimano XTR použitá na brzdy aj elektronické radenie s prevodom 1x11. Zaujímavé je aj použitie kolies 27,5” Crankbrothers, ktoré dáva biku zaujímavý šmrnc. Aj predstavec, riadítka, rukoväte a sedlovka, sú pod patronátom značky Crankbrothers. Bike je tak pekne osadený a spolu s prednou vidlicou a slušným karbónovým rámom uspokojí nejedného náročného jazdca.




Kde vás nájdem?

MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a hodinku zo Žiliny. Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra - bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.


Počas testovacieho dňa sme tu pre vás od 10:00 hod. do 18:00 hod. Počas týchto hodín je MTBIKER centrum otvorené každý deň vrátane víkendov a môžete si pozrieť aj nový tovar v predajni, napr. Castelli, či BBB. Pričom si k nám môžete nechať zaslať bezplatne aj objednávku z nášho eshopu.


Fotogalériu z kolaudácie z dňa 2.4 si môžete pozrieť pod pod článkom.

Cestu na bicykli z Piešťan mimo hlavných ciest (nie je vhodná pre žiletky), je možné vidieť vo výjazde http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/165658/slavo-vyjazd-z-piestan-do-mtbiker-mtb-sucho-13km-1h-62m.html.
report_problem Našiel si v texte chybu?
weja146 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Testovacie dni BMC - dostupné aj „redaktorské“ modely

Pozvánka: Testovacie dni BMC - dostupné aj „redaktorské“ modely

Prvé testovacie dni tohto roku nám prinášajú prémiovú značku bicyklov, BMC. Vyskúšať si môžeš rôzny mix modelov vrátane tých, na ktorých momentálne jazdia aj naši redaktori, Imro a Cepo.
Pozvánka: Testovací deň Superior a Marin - odskúšajte si na vlastnej koži

Pozvánka: Testovací deň Superior a Marin - odskúšajte si na vlastnej koži

Druhú júnovú sobotu (8.6.) sa môžete tešiť na testovací deň špičkovej českej značky Superior a kultovej kalifornskej značky Marin.
Pozvánka: Testovacie dni Canyon - odskúšajte si nemeckú kvalitu

Pozvánka: Testovacie dni Canyon - odskúšajte si nemeckú kvalitu

Značka Canyon je už tradične veľkým lákadlom, pretože sa k jej bicyklom bežne v predajni nie je možné dostať. Preto sú testovacie dni mimoriadnou príležitosťou, ako si ich vyskúšať na vlastnej koži.
keyboard_arrow_up