Pozvánka: BIKE CAMP Bachledka s Filipom Polcom

Chceš zdokonaliť svoje jazdecké schopnosti pod vedením Filipa Polca? Chceš si pojazdiť s kamošmi v bike parku Bachledova? Chceš prežiť 4 dni plné zábavy a dozvedieť sa hodnotné informácie o príprave a stravovaní vrcholových športovcov?

Tak sa čím skôr prihlás na náš BIKE CAMP Bachledka s Filipom Polcom a vráť sa domov ako skúsený biker so super zážitkami, novými priateľmi i cool fotkami.


Na čo všetko sa môžeš tešiť?

  • Na každodennú makačku na biku s najlepšími trénermi, ktorej výsledkom bude, že z CAMPu odídeš ako lepší biker a doma môžeš frajerovať pred kamošmi.
  • Na pojazd na pumptracku.
  • Na večerný oddych a šalenie v AQUACity.
  • Na ubytovanie s kamošmi v dobrom penzióne – Panoráma.
  • Na večerný program, typy ako upraviť stravu, tréning a techniku, aby sa z teba stal top jazdec, na nových kamošov, plno zábavy a super zážitky .

Cena balíka zahŕňa

  • Ubytovanie v penzióne Vila Panoráma.
  • Plnú penziu.
  • 1x vstup do AQUACity Poprad.
  • Tričko BIKE CAMPu.
  • Vývoz lanovkou od utorka obeda až do piatku obeda.
  • Tréningový plán na 4 dni so zameraním na zlepšenie jazdnej zručnosti.
  • Každý večer prezeranie fotiek z jazdenia cez deň, odborné prednášky na témy: kondičný tréning, zdravá výživa.
  • Poistenie počas celého CAMPu.

To všetko za výhodnú cenu 239 €.

*Počet účastníkov je limitovaný na 50. CAMP je určený pre všetky kategórie jazdcov, od začiatočníkov až po profi jazdcov.

Začiatok CAMPu je 12.7. o 11.00 hod a koniec 15.7. o 12.00 hod. Tento rok je CAMP obohatený o možnosť zažiť Race training day s Filipom.


BIKE CAMP 2014


Čo tento deň naviac ponúkne?

Možnosť naučiť sa, ako sa správne pripraviť na DH pretek. Ako zvoliť stratégiu, techniku, rozložiť si silu, fyzicky a mentálne sa pripraviť a hlavne - zvíťaziť. Celú prípravu a tréning na pretek bude viesť Filip Polc a bude trvať od piatka obeda do soboty, kedy sa v obedných hodinách ukončí pretekom Family DH Bachledka race.

Koľko ťa to bude stáť? + 40 €, za ktoré máš ďalší deň ubytovania s plnou penziou, lístok na lanovku do soboty večera a tréningovú prípravu na pretek počas piatka a soboty.


Kategórie na BIKE CAMPu

  • 1. začiatočník - má skúsenosti s jazdou na bicykli po rovnejšom teréne s menšími prekážkami, no nemá žiadne skúsenosti so skokmi, či dropmi a s jazdou v strmom teréne.
  • 2. stredne skúsený- má skúsenosti s jazdou v lese, jazdil ľahšie zjazdy, no nemá istotu vo väčších rýchlostiach. Má malé skúsenosti so skokmi a jazdou v strmom teréne.
  • 3. pokročilý- je sebaistý v technickom teréne so skalami, koreňmi, dropmi. Vie odhadnúť svoju rýchlosť pri prekážkach. Má skúsenosť so skákaním a jazdou vo väčších rýchlostiach a strmom teréne.
  • 4. znalec- jazdí razantnejšie a nemá problém s jazdou v každom teréne. Vie jazdiť po skalách, koreňoch, schodoch, dropoch, a to vo veľkej rýchlosti. Je fyzicky dobre pripravený a má rád skoky.

BIKE CAMP je pre širokú vekovú skupinu ľudí – chalanov i baby. Najmladší majú okolo 10 rokov a najstarší okolo 50 rokov.


V prvý deň ste rozdelení do skupín podľa úrovne vašich jazdeckých schopností. Každú skupinku tvorí tréner a 5-10 jazdcov. Tréningy majú každý deň iné zameranie a sú orientované na techniku – prejazd zákrutami, horským terénom – koreňmi, kameňmi, ako aj na skoky i zvýšenie rýchlosti. Náš stály tím trénerov je zložený z TOP jazdcov na Slovensku a zároveň skvelých učiteľov a trénerov. Sú nimi: Filip Polc, Rasťo Pirman, Matúš Korytko a Sedrik Sedlák
.
Máme aj účastníkov, ktorých sprevádzajú parteri či rodina, ktorá sa tréningu nezúčastňuje. Pre nich zabezpečíme ubytovanie a stravu. BIKE CAMP ale zďaleka nie je len o rozcvičke a každodennom tréningu v bike parku. Je tiež o nových kamarátstvach, ktoré sa s ľuďmi, ktorých spája rovnaký koníček, tvoria veľmi ľahko. A je tiež aj o relaxe a večernej zábave, pobyte v krásnej prírode a množstve zážitkov.

Tento rok sme sa rozhodli CAMP doplniť o novú časť, ktorou je „Race trainig day“ s Filipom Polcom. Tento deň navyše strávia jazdci prípravou na pretek, ktorý sa bude konať v sobotu 16.7.2016.

Family DH Bachledka – 16.7.2016 (sobota)

Na CAMP bude nadväzovať DH pretek, ktorý sa však toho roku z roviny rýchleho preteku pre profesionálov presunie do úrovne Family preteku pre deti a hobby jazdcov. Bude sa konať na menej náročnej trati bike parku Family, ktorú zvládnu aj menej skúsení jazdci. Tento deň bude venovaný aj oficiálnemu otvoreniu nového Kellys test & rent centra, ktoré v Bachledke práve vyrastá. Návštevníci budú mať možnosť vyskúšať si v teréne najnovšie modely bicyklov Kellys, alebo sa zúčastniť na tréningu na pumptrackovej dráhe pod vedením skúsených trénerov BIKE CAMPU. Pre deti bude pripravená detská tréningová zóna s odrážadlami a pre publikum, ktoré prišlo svoju rodinu podporiť, zase relax zóna. Pretek sa tak prenesie z úrovne Profi preteku do úrovne zábavného cyklistického podujatia, kde si niečo pre seba nájde každý člen rodiny. Toto podujatie bude tiež ideálnou možnosťou vyskúšať si DH trate a DH bicykle pre MTB jazdcov, ktorí mali pred skokmi, vlnami a klopenkami zatiaľ rešpekt pod vedením trénerov a skúsených jazdcov.

Viac informácií s možnosťou kúpy lístkov nájdete na stránke: http://skibachledova.sk/e-shop/.


report_problem Našiel si v texte chybu?

Family DH Bachledka

calendar_today 16.07.2016
label Downhill
place Bachledova dolina (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Radostné enduro v metropole východu už v septembri – Joyduro 2019

Pozvánka: Radostné enduro v metropole východu už v septembri – Joyduro 2019

Podfúkni plášte, nasaď teleskopku a nezabudni vyplniť registračku, lebo v prvý septembrový víkend ťa čaká poriadna dávka košického endura, na ktorom si svoju stopu nájde každý.
Pozvánka: Bike camp Filipa Polca a preteky Family DH Bachledka v Bachledovej doline

Pozvánka: Bike camp Filipa Polca a preteky Family DH Bachledka v Bachledovej doline

Bike camp v Bachledovej sa v komunite bikerov stal už malou tradíciou, toto leto sa pod vedením Filipa Polca v termíne 11. - 15. júla 2017 uskutoční už jeho siedmy ročník.
Pozvánka: KE.CY Singletrack Camp 6 už 15. - 16. júna

Pozvánka: KE.CY Singletrack Camp 6 už 15. - 16. júna

Jazdenie po trailoch, pivo, guláš, tričko a atmosféra v kruhu nadšených cyklistov – je to iba sen? Pre niektorých určite áno, avšak v Košiciach 15. - 16. júna to bude realita.
keyboard_arrow_up