Databáza kradnutých bicyklov – skúste ju občas otvoriť a možno niekomu pomôžete

Databáza kradnutých bicyklov – skúste ju občas otvoriť a možno niekomu pomôžete

Jednou z najviac nepríjemných vecí, ktoré vedia poriadne otráviť život cyklistu, je krádež bicykla. V poslednej dobe ich počet zase o čosi narástol, čo vidno z množstva príspevkov v databáze ukradnutých bicyklov. Nezabudnite si ju preto občas otvoriť a prezrieť - veď človek nikdy nevie, kde na tieto bicykle môže naraziť...

Pokiaľ sa nám nič také nestane na vlastnej koži, tak väčšinou na podobné veci príliš nemyslíme. Stále veľmi často situáciu podceňujeme a v duchu sa uisťujeme, že nám nič podobné predsa nehrozí. Lenže databáze stále rastie (čo nás príliš neteší) a tak trochu dvíha varovný prst. Navyše v nedávnej dobe pribudli aj krádeže väčšieho počtu bicyklov naraz.

Krádež 6 bicyklov Kellys a Kona

Z požičovne Bachledka Ski and Sun boli dňa 25.9.2016 ukradnuté 4 bicykle Kellys Noid 70 a 2 DH bicykle KONA. Model Kellys Noid je veľmi výrazný zjazdový model v čierno-oranžovej farbe a navyše za informácie vedúce k dolapeniu zlodejov nechýba ani finančná odmena.


Krádež 4 bicyklov Felt

Dňa 14.9. boli v Košiciach ukradnuté 4 bicykle značky Felt a konkrétne sa jedná sa o cestný model Z4, all-mountain Decree 30 a medzi ukradnutými boli aj elektrobicykle Nine-e 30 a Lebowsk-e 10. Najmä model Lebowsk-e 10 je veľmi nápadný, keďže sa jedná o elektrický fatbike. V prípade dolapenia zlodejov je opäť finančná odmena.


Pribudli aj krádeže jednotlivých bicyklov...

Canyon Nerve Al+ 8

Taktiež 14.9. 2016 okolo 7:00 bol ukradnutý matný bicykel Canyon spred polikliniky Ružinov v Bratislave. Bicykel má výrazné svetlo, zelené gripy a oranžový nápis Canyon z prednej strany prednej rámovej trubky.

Scott Aspect 950

V Demänovskej doline bol dňa 30.8. ukradnutý horský bicykel Scott Aspect 950.

Specialized Demo 7

Len pred pár dňami bol ukradnuty zjazdový bicykel Specialized Demo 7 v Lysej pod Makytou. Bicykel spoznáte podľa výrazných nových pedálov modrej farby, prípadne predného blatníku, ktorý je vyrobený z duše.


Samozrejme to bol len stručný výber niekoľkých prípadov. Všetky bicykle nájdete v databáze ukradnutých bicyklov (sekcia Bazár) spolu s kontaktom na danú osobu.

Zlaté pravidlo hovorí jasne - jediný spôsob, ako zabrániť krádeži akéhokoľvek bicykla, je nikdy ho nespustiť z očí. Lenže to nie je vždy 100 % možné, výsledkom čoho sú aj tieto prípady. Preto si občas databázu otvorte a možno niekomu pomôžete pri následnom hľadaní.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: ABUS kotva - zabezpečenie na vysokej úrovni

Test: ABUS kotva - zabezpečenie na vysokej úrovni

S príchodom zimy sa veľa cyklistov rozhodne uskladniť svojich miláčikov na zimný spánok. Netreba však zabúdať na bezpečné uloženie, hlavne, ak ho budete skladovať napr. v pivnici, alebo všade tam, kde nebude na očiach.
Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Ako pristúpiť k nákupu športovej výživy? Kupovať postupne, alebo si spraviť zásobu? Vybrať si len jeden obľúbený produkt? Na veci z potravín úplne zabudnúť?
Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu PR článok

Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu

Príjem tekutín a dopĺňanie energie je nesmierne dôležitou súčasťou športu, ale aj bežného života. Či už si bežec, cyklista, alebo turista, vyber si z našej ponuky.
keyboard_arrow_up