MET vyrobila najľahšiu prilbu na svete!

MET je talianským lídrom a špecialistom na cyklistické prilby a teraz uvádza na trh STRADIVARIUS 199, čo je vôbec prvá prilba na svete s hmotnosťou pod 200 gramov. Tento úžasný úspech mohol byť dosiahnutý, vďaka precíznemu doladeniu a vývoju nového, zatiaľ stale tajného kompozitového vlákna (exkluzívne vyvinutého pre MET).

MET uvádza “ najľahšiu prilbu na svete, kompletne vyrobenú v Taliansku.”

“ STRADIVARIUS 199 je používaná jazdcami profesionálneho cyklistického tímu Saunier Duval a bola otestovaná už počas tohtoročného Giro d’Italia.”

MET je talianským lídrom a špecialistom na cyklistické prilby a teraz uvádza na trh STRADIVARIUS 199, čo je vôbec prvá prilba na svete s hmotnosťou pod 200 gramov.
Tento úžasný úspech mohol byť dosiahnutý, vďaka precíznemu doladeniu a vývoju nového, zatiaľ stale tajného kompozitového vlákna (exkluzívne vyvinutého pre MET).

Toto nové revolučné kompozitové vlákno dovoľuje veľkú redukciu množstva materiálu použitého pri výrobe cyklistických prilieb a tým zníženie ích celkovej hmotnosti, bez zníženia celkovej ochranej funkcie prilby. Toto revolučné kompozitové vlákno je kompletne vyvinuté firmou MET R & D a jej výrobným oddelením v talianskej Talamone.

Cieľovým výsledkom pre STRADIVARIUS 199 bolo dosiahnuť redukciu pôvodnej hmotnosti o viac ako 25%, teda na 199 gramov, a spôsobiť malú revolúciu v cyklistickom “závodnom” svete, kde každý gram, može byť rozhodujúci na cieľovej páske.

Určený pre profíkov a nadšencov high-tech technológií. STRADIVARIUS 199 je tiež vybavený aj inými vymoženosťami : Safe T nastavovací system obvodu hlavy, je vylepšený o dierované Kevlar® obvodové pásky, a výstelky z materiálu Coolmax®, pre maximálny odvod potu v spojení s úžasným systémom odvetrania prilby STRADIVARIUS 199. Pretože 17 vetracích otvorov, najľahšej prilby na svete, tiež patrí k najlepšie odvetraným.

MET Always Ahead!

Techické informácie:
STRADIVARIUS 199, najľahšia prilba na svete, len 199 gramov.
• In-molding konštrukcia
• Vnútorná vrstva z UltimaLite Fibre Compositu
• 17 vetracích otvorov
• Zadné odvetrávacie otvory
• Perforovaný nastavovací system z materiálu Kevlar® , začlenený do in molding procesu
• Coolmax® vnútorné výstelky – možné prať
• Safe T nastavovací system obvodu hlavy
• 2 nastaviteľné veľkosti : M 54-57 cm L 58-61 cm

Dostupnosť

Na trhu by sa mala objaviť ešte tento rok v auguste. Predpokladaná cena pre Europský trh je 215 Euro. Cena je vrátene náhradných vložiek do prilby, prevozného vaku a špeciálneho uvádzacieho darčeka. Slovenská cena ešte nebola stanovená, očakáva sa však, že bude výrazne nižšia...

Prilby MET na náš trh dováža SK ProfiBike
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up