Dobrý trailbike nemusí byť nutne celoodpružená mašina, čoho dôkazom je Asket od Ghostu. Geometria a použité komponenty umožňujú bez problémov zvládnuť aj náročné zjazdy, no vďaka pevnej stavbe si stále zachováva bike jednoduchosť a nízku hmotnosť. Ideálny na rýchly prieskum lokálnych singletrackov a s trochou techniky môžete na nich doslova lietať... Viac informácií o modelovom rade Asket nájdete TU.

info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné videá

Video: Kellys Gate 90 - univerzálny spoločník

Video: Kellys Gate 90 - univerzálny spoločník

Hardtail je bicykel, na ktorom začínal takmer každý biker, a tie dnešné ponúkajú veľmi zaujímavý mix vlastností za slušné peniaze.
Video: Drobnosti, čo robia veľké rozdiely -  Ghost Riot Trail, Enduro a Full Party

Video: Drobnosti, čo robia veľké rozdiely - Ghost Riot Trail, Enduro a Full Party

Čo sú dnes moderné prvky na zábavu určených fullov? Ako vie značka zmeniť určenie jedného modelu na základe použitých komponentov?
Moja zbraň do kopcov alebo trochu „gramárenia“ nezaškodí

Moja zbraň do kopcov alebo trochu „gramárenia“ nezaškodí

Ako vyzerá a jazdí bicykel, ktorý dokáže ponúknuť výhodu v boji s gravitáciou? Alebo keď už výkon nestačí, treba využiť aj moderné technológie a „marginal gains"...
keyboard_arrow_up