Outlet bicyklov Canyon – možnosť získať dreambike za rozumnú cenu

Bicykle Canyon sú známe najmä skvelým pomerom ceny a „výkonu“. No a tento pomer je ešte výhodnejší pri tzv. outletových modeloch. Dostupné sú naozaj veľmi zaujímavé kúsky z výstav, prípadne cestné bicykle jazdené známymi profesionálmi. Samozrejme, na svoje si prídu aj milovníci XC, endura a taktiež zjazdu...

Bicykle ponúkané v outlete sú rozdelené do viacerých kategórií. Niektoré sú úplne nové, niektoré boli len vystavené a na ďalších sa aj párkrát jazdilo. Všetky tieto informácie sú presne uvedené pri každom jednom bicykli vrátane podrobných fotiek. Taktiež sa tu nachádzajú stroje, ktoré mali vo vlastníctve profesionálne tímy Katusha alebo Movistar a ktoré sedlali tí najlepší jazdci vrátane skutočných hviezd. Samozrejme, všetky bicykle sú po 100% servise a taktiež je na ne ponúkaná 6-ročná záruka na rám.

Bicykle od profesionálov

ULTIMATE CF SLX EPS 2014, Nairo Quintana

Fanúšikom cestnej cyklistiky asi netreba bližšie predstavovať kolumbijského vrchára, víťaza Gira a Vuelty, Naira Quintanu. Ním jazdený model Ultimate CF SLX má jeden z najľahších karbónových rámov, ktorý váži iba 790 g. Pritom je dostatočne tuhý a efektívny v zábere. Nezabudlo sa ani na komfort vďaka konštrukcii vzpier VCLS. Kedže sa jedná o stroj z World Tour, asi netreba pripomínať, že výbava je skutočne bez slabiny. Znalci určite ocenia elektronickú sadu Campagnolo Super Record EPS a taktiež kolesá od Bora Ultra od rovnakého výrobcu. Rovnako zaujmú kľuky Campagnolo Powe2max so zabudovaným meračom výkonu. Jediná nevýhoda je teda veľkosť, pretože XS rám patrí už skutočným vrchárom... Cena sa pohybuje okolo 5 999 € (pôvodná cena - 9 999 €) a viac informácií sa dozviete TU.


Ponuka ďalších modelov je naozaj široká a nechýbajú tam stroje jazdené ďalšími známymi profesionálmi. Kompletnú ponuku od jazdcov Movistaru ale Katushe nájdete TU.

Outlet klasických modelov

Tieto bicykle neboli jazdené profesionálmi, častokrát sa jedná o výstavné kusy, prípadne také, ktoré boli používanú skutočne minimálne. Presný popis vrátane fotiek je vždy uvedený. Rovnako sa tam nájdu aj úplne nové kusy.

Cestné bicykle

AEROAD CF SLX 9.0 SL 2016

Ak máte záujem o podobný stroj aký jazdil aj Alexander Kristoff napr. pri víťazstve na Okolo Flámska 2015, teraz máte možnosť. Charakteristickou časťou tohto aerodynamického stroja je kokpit (Aerocockpit CF), ktorý taktiež dokáže ušetriť nejaké tie watty oproti klasickému setu. Zároveň je tento model veľmi univerzálny a vhodný takmer pre každý profil trate – či už v tréningu alebo na pretekoch. Výbava je skutočne nekompromisná, základom je TOP elektronická sada Shimano Dura-Ace Di2 a karbónové plášťové kolesá s vyšším profilom Mavic Cosmic PRO Carbon Exalith. Okrem iných je dostupná aj veľkosť M s cenovkou 5 399 € (pôvodná cena - 5 899 €). Detailnejšie informácie sa dozviete TU.


ENDURACE CF 9.0 SL 2016

Skvelý bicykel na tie najdlhšie výjazdy, ktorý ponúkne v prvom rade extra dávku komfortu. Samozrejme, keď treba, nie je problém sa poriadne postaviť do pedálov a užiť si svižnú jazdu. Geometria bicykla sa neženie do extrému, ale umožní dosiahnuť ideálnu polohu aj začínajúcim jazdcom. Výborný karbónový rám a nízka hmotnosť takmer na limite UCI (konkrétne okolo 7 kg) pomôžu ľahko zdolať aj náročné stúpania. Výbavu tvorí najlepšia mechanická sada od Shimano Dura-Ace, ktorú dopĺňa Top hliníkový set kolies od DT Swiss – model RR21 Dicut. Dostupný je vo veľkosti M, cena 2 449 € (pôvodná cena - 2 899 €) a podrobnejšie informácie sa dozviete TU.

ENDURACE CF 9.0 DI2 WMN 2016

Samozrejme, nezabúda sa ani na nežnejšie pohlavie, kde je rovnako zaujímavý výber. Napríklad špecificky upravená verzia „pohodlného“ stroja Endurance. Základom je prispôsobená geometria a špecificky zvolené komponenty, napr. kratší predstavec a ženské sedlo. Tento model je ideálnym partnerom aj na tie najdlhšie tréningové jazdy. Výbavu tvorí elektronická 11 sp. sada Ultegra Di2 s kompaktnými prevodníkmi 50/34. Kolesá RR21 Dicut patria medzi najlepšie hliníkové modely na trhu. Hmotnosť 7 kg je rovnako veľmi „slušná“. Tento model je dostupný vo veľkosti S, cena sa pohybuje okolo 2 499 € (pôvodná cena - 2 699 €). Podrobnejšie informácie sa dozviete TU.

Horské bicykle

SENDER CF 9.0 2016

Ešte pomerne čerstvou novinkou je nový karbónový model zjazdového biku Sender. Ten lákal oči mnohých aj na výstave Eurobike, kde bol v podstate predstavený. Okrem materiálu rámu je veľmi zaujímavý aj vlastný systém zavesenia zadnej stavby, ktorý upravuje kinematiku požadovaným smerom pre čo najlepšie vlastnosti pri agresívnej jazde. Rovnako nezaostáva ani výbava. Vidlica aj tlmič od Fox sú v najlepšom prevedení Factory, vrátane povrchovej úpravy Kashima. Pohon má na starosti špeciálna sada pre zjazdové bicykle – Sram XO1 DH. Rovnaké zameranie majú aj poriadne odolné kolesá DT Swiss FR 1950. Kľuky Race Face Atlas alebo napínak od E.THIRTEEN dotvárajú celok. Dostupný je vo veľkosti M s cenovkou okolo 4 399 € (pôvodná cena - 4 799 €). Viac informácii sa dozviete TU.


LUX CF 8.9 2016

Ak máte radi rýchlu jazdu, ideálne aj preteky a hlavne maratóny, tak model Lux CF je ako stvorený pre vás. Ľahký karbónový rám vrátane karbónovej zadnej stavby je maximálne efektívny, no pritom ponúka dostatočný komfort pre poriadne rýchle a rozbité zjazdy. O kvalitu pruženia sa stará na poste vidlice aj tlmiča značka Fox v prevedení Factory a úpravou Kashima. Nechýba ani diaľkové ovládanie, takže zamknutie je otázkou sekundy. Pohon je v réžii Shimano XT vo verzii 2x11, takže rozsah bude dostatočný pre náročné kopcovité trate, ale aj na rýchle presuny medzi nimi. Kolesá sú od DT Swiss v prevedení XR 1501 Spline One. Dostupná je veľkosť S a cena sa pohybuje okolo 3 099 € (pôvodná cena - 3 699 €). Viac informácií sa dozviete TU.

STRIVE AL 6.0 2015

Ak ste si obľúbili enduro, tak tento model je stelesnenie tejto disciplíny. Efektívny do kopca a v zjazde schová do vrecka aj nejeden DH stroj. Veľkú zásluhu má na tom technológia Shapeshishifter, ktorá pomocou diaľkového ovládania umožňuje meniť geometriu bicykla „za jazdy“. To má výrazný vplyv na jazdné vlastnosti a kinematiku odpruženia (niečo ako XC a DH mód). Na vývoji sa podieľala aj legenda tejto disciplíny Fabian Barrel. Základom odolného rámu je hliník a pruženie má na starosti kombinácia vidlice RockShox Pike RC a tlmiča Monarch Plus R Debon Air. Určite oceníte aj odolné kolesá DT Swiss E 1900. O pohon sa stará Shimano SLX v prevedení 2x10. Samozrejmosťou je teleskopická sedlovka, konkrétne model Reverb od RockShox. Dostupný je vo veľkosti S s cenou 1 699 € (pôvodná cena - 2 499 €). Viac informácií sa dozviete TU.


GRAND CANYON AL SLX 9.9 2016

Ak hľadáte kvalitný športový bicykel za rozumnú cenu a netúžite po karbóne a komplet odpružení, tak veľmi dobrou voľbou môže byť model AL SLX 9.9. Na oplátku ponúkne skvelú výbavu. Už len samotná vidlica je čo do kvality v podstate TOP produkt z dielne Foxu – model Factory 32 Float s technológiou automatického zamykania Terralogic. Sada Shimano XT 2x11 sa rovnako nestratí pri náročnom používaní ako aj kolesá DT Swiss X1700 Spline Two. Vďaka kvalitnému rámu a použitým komponentom sa váha drží na hranici cca 10,7 kg, to všetko za cenu 1 699 € (pôvodná cena - 1 899 €). Dostupná je vo veľkosti S a viac informácií sa dozviete TU.

Bicyklov je ešte oveľa viac

Toto bolo len zopár vybraných kúskov z naozaj širokej a zaujímavej ponuky dostupných modelov. Jedná sa o veľmi zaujímavú možnosť ako sa dostať ku skutočne skvelým bicyklom za výhodnú cenu. Bicykle v Outlete sú na predaj iba v jednom kuse a keď sa vypredajú, sú z webu stiahnuté. Preto ak už nenájdete tu uvedený kúsok v ponuke, mohlo dôjsť medzičasom k jeho predaju. Pre kompletnú ponuku vrátane podrobných informácií navštívte stránku: canyon.com/sk/factory-outlet.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Castelli Fly – vesta, ktorá sa hneď zaradila k mojim naj

Test: Castelli Fly – vesta, ktorá sa hneď zaradila k mojim naj

Máte radi ľahké a spratné veci? Vyrážate na švih skoro ráno, prípadne podvečer alebo zdolávate veľké prevýšenie v kopcoch? Tak zbystrite pozornosť...
Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Sliezsky kráľ je medzi našimi pretekmi jedinečným podujatím. Nielen prekrásnou prírodou a náročnosťou trate, ale aj silnou zostavou, ktorá sa tu každoročne zíde...
Video: Svalovica po bicyklovaní - čo na ňu pomáha?

Video: Svalovica po bicyklovaní - čo na ňu pomáha?

Čo to je svalovica a ako sa jej vyhnúť alebo ju zmierniť? Čo hovorí odborný svet na masážny valec, pištoľ alebo lymfodrenážne nohavice?
keyboard_arrow_up