Zdroj: FB

Nemec Johannes Fischbach sa stal víťazom víkendového záverečného tretieho podujatia City Downhill World Tour 2016 v mexickom Taxcu a zároveň potvrdil celkové prvenstvo v tohtoročnom seriáli mestských zjazdov horských cyklistov.

Druhý skončil Filip Polc, ktorý v celkovom hodnotení takisto obsadil druhú pozíciu. Tridsaťštyriročnému Pezinčanovi sa nepodarilo obhájiť prvenstvá z predchádzajúcich edícií seriálu. Pretek sa odohrával pred zrakmi viac ako 40 000 divákov, pričom miestami nebola núdza ani o nebezpečné situácie.


Filipova jazda


Víťazná jazda



Výsledky City Downhill World Tour 2016 - 3. kolo - Taxco


[Foto na úvode: FB]

report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Staronové Les Gets opäť žilo svetovým pohárom – a to hneď dvakrát

Staronové Les Gets opäť žilo svetovým pohárom – a to hneď dvakrát

Uplynulý víkend znovu patril horských cyklistom. Aj v čase prebiehajúcej Tour de France sa vo francúzskom Les Gets zišli tisíce divákov, očakávajúcich svetové výkony – a dočkali sa ich.
Filip Polc vykročil úspešne za obhajobou titulu v Citydownhill world Tour 2016

Filip Polc vykročil úspešne za obhajobou titulu v Citydownhill world Tour 2016

Slovenský reprezentant v horskej cyklistike Filip Polc vykročil za obhajobou celkového titulu v seriáli mestských zjazdov Citydownhill world Tour druhým miestom v čílskom Valparaíse. Tridsaťdvaročný Pezinčan na úvodnom podujatí trojdielneho seriálu nestačil na Nemca Johannesa Fischbacha, za ktorým vo finále zaostal o 1,177 s. Tretí skončil Brazílčan Bernardo Cruz.
Filip Polc v Santose opäť víťazne

Filip Polc v Santose opäť víťazne

V nedeľu sa v brazílskom Santose jazdil mestský zjazd, ktorý však nebol tento rok zaradený do seriálu Citydownhill world Tour. Filipovi Polcovi sa v Santose darí a už má v tejto lokalite celkovo na svojom konte šesť víťazstiev.
keyboard_arrow_up