Posezónny výpredaj SiS a novinky v OKR Cycles

Jesenné a zimné obdobie je čas zhodnotenia uplynulej sezóny a začiatok prípravy na tú nasledujúcu. V OKR Cycles sme pre vás pripravili niekoľko noviniek, vďaka ktorým môžete posunúť svoje jazdenie na vyššiu úroveň, či už ste hobby jazdec alebo výkonný amatérsky športovec.

Pre maximálny efekt z tvrdého tréningu je nutné telu dodávať to správne „palivo“ a živiny potrebné pre regeneráciu. Špičkové produkty Science in Sport, vyvinuté v spolupráci s tímom SKY, pri správnom užívaní umožnia zvýšiť objem a intenzitu tréningu a zároveň urýchliť zotavenie (Test: Science in Sport (SiS) – produkty anglického špecialistu na vlastnej koži). Vďaka cenám zníženým o 30 až 50% sa teraz môžete pripraviť za neobyčajne výhodných podmienok, či už potrebujete energetické zásoby na zimný tréning, alebo na jarnú sezónu.



Objektívne posúdenie výkonnostných zmien v cyklistike bolo pre bežného smrteľníka donedávna takmer nemožné. Časy, kedy boli wattmetre s cenovkou niekoľko tisíc eur vyhradené pre profesionálov, sú však nenávratne preč. Revolúcia prišla pod vedením firmy Stages, ktorá ako prvá uviedla na trh cenovo dostupné a stále spoľahlivé merače na ľavé kľuky Shimano. Dnes je už v ponuke nájdete merače pre cestné a MTB kľuky Cannondale Hollowgram, SRAM a FSA, s cenovkou už od 469 €. Pre náročnejších užívateľov môže byť zaujímavou alternatívou novinka od firmy Quarq v podobe Dzero.


Cyklistika je samozrejme v značnej miere aj o technike. Pre pretekárov a triatlonistov ponúkame komplexné úpravy, vďaka ktorým je možné ušetriť až 30 W výkonu pomocou keramických ložísk, voskových mazív a iných detailov.


Pre ozajstných fajnšmekrov prinášame karbónové skvosty od malosériového amerického výrobcu Dash. Okrem výroby exkluzívnych superľahkých sediel sú po novom dostupné aj kolesá. Za osobitnú zmienku stojí napríklad disk Gretchen 25, ktorý je svojou váhou unikátom na trhu. Najnovšie sa vyrába už aj v plášťovej/bezdušovej verzii.

Kompletnú ponuku a akciové ceny nájdete TU.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Video: 10 zásad pri plánovaní sezóny - ako na cyklistické ciele a predsavzatia?

Video: 10 zásad pri plánovaní sezóny - ako na cyklistické ciele a predsavzatia?

Ako prekonať lenivosť a nevytvárať si prekážky na ceste do stanoveného cieľa? Čo naopak pomôže, aby sme boli so sezónou spokojní?
Video: Fakty a mýty o energetických géloch a proteínových tyčinkách

Video: Fakty a mýty o energetických géloch a proteínových tyčinkách

Koľko musí športovec trénovať a pretekať, aby potreboval pomoc energetických gélov? Čo je ich najväčší benefit a čo si všímať v ich zložení?
Video: Cyklisti a pivo – čo spôsobuje v tele a existuje jeho lepšia náhrada?

Video: Cyklisti a pivo – čo spôsobuje v tele a existuje jeho lepšia náhrada?

Alkohol je pre ľudský organizmus záťažou, to je všeobecne známa vec.
keyboard_arrow_up