ebajk centrum otvorilo svoju košickú pobočku

Obyvatelia Košíc a okolia sa tešia z nového centra pre elektrobicykle. ebajk – Svet elektrobicyklov otvoril v business centre Cassovar so známym komínom košického pivovaru svoju pobočku ebajk Košice.

Vznik košického centra je reakciou na dopyt východného Slovenska po moderných elektrobicykloch s najnovšími technológiami renomovaných výrobcov ako Haibike, Ghost, Winora, Sinus, či rastúci český Apache. Doterajšia ponuka podobných strojov na východe našej republiky bola výrazne obmedzená a rozhodne chýbalo aj kvalitné technické a servisné zázemie.


Hornatý východ

Za vznikom pobočky hľadajte Karola Guľu, zakladateľa ebajk centra v Bratislave a Romana Gacíka, košického partnera, ktorý je známy vo svete cyklistiky napríklad aj 8-ročnou organizáciou Prvého košického bike maratónu. Obaja vnímajú východoslovenskú pobočku ako stvorenú pre zväčša hornaté územie Tatier či Slovenského Rudohoria, Slovenského raja a ďalších väčších či menších pohorí. Obaja spoja sily vo vytváraní a dopĺňaní silnej ebajk komunity. V pláne je po úspešnom nultom ročníku ebajk zrazu jeho prvý ostrý ročník.

ebajk komunita

Dá sa očakávať, že keď sa košické ebajk centrum zastabilizuje svojou základňou spokojných zákazníkov a nadšencov, začne spolu s občianskym združením e-dna - elektromobilita v krvi, aj na budovaní siete nabíjacích staníc v okolí. V oblasti Malých Karpát a Podunajskej nížine má ebajk connect veľkú pozitívnu odozvu, dokonca sieť ocenil i webový portál startitup.sk, známy podporou výnimočných projektov.


Kde ebajk Košice nájdete

Ebajk centrum Košice sídli v známej budove Business centra na mieste bývalého pivovaru Cassovar na Žriedlovej ulici 7-9, v ľavom krídle na prízemí. Ponúka širokú paletu špičkových elektrobicyklov a ich profesionálne servisovanie. Je možné si individuálne dohodnúť testovacie jazdy a s odborníkmi diskutovať nie len o elektrobicykloch.

Otváracie hodiny:
PO-PIA: 8:00 až 17:00
SO-NE: zatvorené

Viac informácií nájdete na stránke ebajk.sk.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde PR článok

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde

Canyon na tento rok kompletne inovoval svoju ponuku horských elektrobicyklov. O ktoré modely ide? V čom sa líšia oproti predchodcom? Ako sú vybavené?
E-biky Ghost - nemecké rýchle šípy PR článok

E-biky Ghost - nemecké rýchle šípy

Elektromobilita sa aj v cyklistickom svete hlási o slovo a značka Ghost ju ochotne vypočula. Pre rok 2023 si prichystali niekoľko kolekcií elektrobicyklov s rôznym využitím.
Predstavenie: Marin Rift Zone E - zábava na prvom mieste PR článok

Predstavenie: Marin Rift Zone E - zábava na prvom mieste

E-bikov je dnes na trhu nepreberné množstvo. Nový Rift Zone E má však niečo, čo konkurencia dlhodobo ignoruje.
keyboard_arrow_up