Vyhodnotenie sezóny 2016 z pohľadu FC Teamu

Príchod zimy a prvé centimetre snehovej prikrývky už signalizujú čas, kedy väčšina z nás – teda aspoň v severnej chladnejšej časti Slovenska, mení svojho dvojkolesového miláčika za pár drevených lyží. Nastal čas bilancovať bikovú sezónu.

Aký teda bol ročník 2016?

Podľa reakcii viacerých z vás na pestrofarebný dres FC Teamu jednoznačne blatový – pardón, to nie je to správne slovo, bola zadefinovaná nová definícia blata – teda aspoň podľa jedného z najčítannejších reportov sezóny (Reportáž: ŠKODA Maratón Marikovskou dolinou 2016 – nová definícia absolútneho blata). Každý, kto dokončil dlhú trať (61 km), je pre nás hrdina a chceli by sme sa mu poďakovať aspoň symbolicky malým darčekom, a teda od nás dostane darčekovú fľašu vína z limitovanej edície. Každý finisher dlhej trate bude oslovený mailom alebo SMS správou ohľadne spôsobu prevzatia vína. Berte to ako poďakovanie od všetkých nás, ktorí sme túto, už tradične blatovú akciu pre vás pripravili, bude pre nás česť sa opäť stretnúť 13.5.2017.


Tento rok sme prešli veľkou organizačnou zmenou, veľké úsilie sme venovali nielen organizácií, ale hlavne podpore mládeže. Prvýkrát v histórií klubu sa náš jazdec nominoval na MS v XCO v Novom Měste na Morave v kategórií juniorov, jazdiť pred tak fantastickou kulisou bol zážitok na celý život, pre ktorý sa rozhodne vyplatí niekoľkoročná tvrdá drina.


V dlhodobých seriáloch SZC sme sa umiestnili celkovo na treťom mieste v XCO a dvanástom v cestnej cyklistike. Stúpajúci počet účastníkov dáva veľkú nádej do budúcnosti, že tento nádherný šport nám všetkým ešte bude robiť radosť aj na medzinárodnej úrovni.

Čo plánujeme pre sezónu 2017?

Predovšetkým sú to Majstrovstvá Slovenska v XCO, ktoré sa uskutočnia v Udiči – 23.7.2017 a pripravíme pre vás kvalitný šampionát. Ďalej je to už tradičný maratón v máji. Dúfame, že k limitovanej blatovej edícií vína 2016 nebude musieť pribudnúť opäť blatová limitovaná edícia 2017, aj keď do zbierky by sa hodila, či nie? Ešte raz ďakujeme za priazeň.

Autorom článku je Trško Andrej.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Stálica v pretekovom kalendári v krásnom prostredí Rajeckej Doliny a Lúčanskej Malej Fatry napíše ďalší ročník a my tam nesmieme chýbať.
Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
XC bicykle - stvorené na maratóny PR článok

XC bicykle - stvorené na maratóny

Ak máš na pretekoch tie najvyššie ambície, treba mať natrénované. Ruku k dielu dokáže priložiť aj poriadny bicykel.

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up