PRO CYCLING - oslavujeme 10 rokov

Ani sa to nezdá, ale už je tomu 10 rokov, čo sme v marci 2007 otvárali našu 1. predajňu.

Mnoho sa za ten čas zmenilo, veľa sme sa naučili, ale to podstatné zostáva - vášeň pre bicykle a všetko okolo nich. Túto vášeň sa aj tento rok budeme snažiť vzbudiť u vás a pri tejto príležitosti sme si pripravili viaceré novinky a prekvapenia. Prvou viditeľnou zmenou je zmena loga. Ďalšia dekáda si zaslúži niečo nové a svieže, a toto si myslíme spĺňa oboje.


Podstatnejšie je to, čo chystáme pre vás, našich zákazníkov:
  • Ku každému zakúpenému bicyklu dostanete 1, 2 alebo 3 roky servis v cene bicykla (okrem umývania a náhradných dielov). Viac informácií nájdete na našej stránke.
  • K novým nezľavneným bicyklom si môžete ako darček vybrať čokoľvek v hodnote 10% z ich ceny. Či už potrebujete nejaké doplnky, alebo oblečenie, kľudne aj ďalší bicykel, všetko, čo sa zmestí do 10%, je vaše a platí to aj na tovar v akcii.
  • K bicyklom do 1 000 € dostanete navyše naše PRO CYCLING tričko. Ak ale bicykel stojí viac ako 1 000 €, dostane k nemu náš PRO CYCLING dres a k bicyklom nad 2 500€ dostanete dres aj s nohavicami.


Ak ale nechcete kupovať u nás tento rok práve bicykel, môžete ho vyhrať

Stačí, ak nakúpite za min. 10 € a vypíšete si lístok s vašimi kontaktnými údajmi do zlosovania a každý mesiac od marca do augusta vyžrebujeme jedného výhercu, ktorý vyhrá bicykel v danom mesiaci. Ak aj nevyhráte, váš lístok zostáva v osudí a môžete tak vyhrať v ďalšom mesiaci. Sledujte pozorne náš facebook, aby ste vedeli o aký bicykel v danom mesiaci hráme.


Okrem týchto výhod, chystáme aj minimálne jednu spoločenskú akciu - PRO CYCLING TEST DAY. Tak ako minulý rok, aj teraz budeme mať k dispozícií testovacie bicykle rôznych značiek a vy si ich budete môcť v sobotu 10.6. vyskúšať na Šinwegu. Všetky informácie budú pribúdať na našej stránke procycling.sk a facebooku.

Testovací deň bude aj v MTBIKER centre, ktorý sa uskutočn v nedeľu 11.6. Bližšie informácie budú uverejnená na stránkach ProCycling ako aj v kalendári akcii.

Kde nás nájdete

Od roku 2015 sme blízko petržalskej hrádze, na ulici Medveďovej 1/A, oproti Ekonomickej Univerzite v Bratislave.


Online mapa


report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Kärcher OC 6-18 Premium – už neumývajte bicykle v kúpeľni

Test: Kärcher OC 6-18 Premium – už neumývajte bicykle v kúpeľni

Veľkorysé riešenie, ktoré má dostatočnú zásobu vody a výdrž batérie aj pre tých, ktorým pri umývaní záleží na detailoch.
Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Pre koho má voskovanie reťaze zmysel a aké sú jeho výhody a nevýhody? Hodiť sa budú aj dlhodobé skúsenosti s voskom od značky Rex.
Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
keyboard_arrow_up