Video: Sagan vybojoval 2. miesto na 6. etape Tirreno-Adriatico, ale veľmi mu do reči nebolo

"Nie je veľmi o čom rozprávať. Gaviria bol silnejší. To je všetko," povedal Sagan v mixzóne po pretekoch.


Po chvíli ešte dodal: "Záver dnešnej etapy bol trochu chaotický, nevedeli sme, či Quick Step sa pokúsi o atak alebo pôjde do záverečného šprintu. Celkovo som šťastný z toho, ako to dopadlo a že mám dve etapové víťazstvá."

"Toto bola prvá naozaj šprintérska etapa na týchto pretekoch, lebo tú druhú v poradí poznačil pád. Dnes sa všetko udialo tak, že som mohol zvíťaziť. Postaviť sa v závere proti Saganovi je vždy veľká výzva, ale ja som sa cítil dobre a som rád, že som to pretavil do víťazstva," povedal Fernando Gaviria v prvej reakcii aj na webe Cyclingnews.

Tirreno-Adriatico 2017 - pondelok

6. etapa (Ascoli Piceno - Civitanova Marche, 168 km): 1. Fernando Gaviria (Kol.) Quick-Step Floors 4:09:31 h, 2. Peter Sagan (SR) Bora-Hansgrohe, 3. Jasper Stuyven (Belg.) Trek-Segafredo, 4. Matteo Trentin (Tal.) Quick-Step Floors, 5. Jens Debusschere (Belg.) Lotto Soudal, 6. Elia Viviani (Tal.) Team Sky - všetci rovnaký čas ako víťaz

Poradie po 6. etape: 1. Nairo Quintana (Kol.) Movistar 25:44:28 h, 2. Thibaut Pinot (Fr.) FDJ +50 s, 3. Rohan Dennis (Aus.) BMC Racing +1:06 min, 4. Primož Roglič (Slovin.) LottoNL-Jumbo +1:15, 5. Tom Dumoulin (Hol.) Sunweb +1:19, 6. Geraint Thomas (V. Brit.) Sky +1:23,...47. Peter Sagan (SR) Bora-Hansgrohe +21:47 min

Bodovacia súťaž - konečné poradie: 1. Peter Sagan (SR) Bora-Hansgrohe 42 bodov, 2. Mirco Maestri (Tal.) Bardiani-CSF 40, 3. Geraint Thomas (V. Brit.) Sky 29
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Video: Saganovu poctu nepokazil ani pád. MSR v cestnej cyklistike Tlmače 2023

Video: Saganovu poctu nepokazil ani pád. MSR v cestnej cyklistike Tlmače 2023

Najvtipnejšie momenty a najväčšie víťazstvá Petra Sagana podľa jeho kolegov? Čo by robili po kariére cyklisti, štartujúci na MSR v Tlmačoch 2023?
Video: Prečo úspešní ľudia športujú? Naše firmy, ktoré vedú majitelia cyklisti

Video: Prečo úspešní ľudia športujú? Naše firmy, ktoré vedú majitelia cyklisti

Veľa majiteľov úspešných firiem aj športuje. Ako to majú páni stojaci za firmami Martinus, Isadore, Pixel Federation a MTBIKER.sk?
Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Pre koho má voskovanie reťaze zmysel a aké sú jeho výhody a nevýhody? Hodiť sa budú aj dlhodobé skúsenosti s voskom od značky Rex.
keyboard_arrow_up