Pozvánka: Testovacie dni v MTBIKER centre - kto príde ako prvý cez víkend 25. - 26.3.2017?

Pozvánka: Testovacie dni v MTBIKER centre - kto príde ako prvý cez víkend 25. - 26.3.2017?

Minulý rok sa uskutočnilo 7 testovacích akcií v Hrádku pri Piešťanoch a tento rok prinášame testovačiek až 8 a ešte ku každej akcii niečo navyše.

Počas soboty aj nedele 25. - 26.3, to budú testovacie dni Guerciotti, Carrera - vyskúšajte, ako „fičia“ talianske rámy v praxi s dávkou originality.

Cyklokros a Guerciotti – nielen pre pretekárov

Značka Guerciotti možno u nás nie je tak známa, no v skutočnosti má veľmi bohatú históriu a stále sa môže pýšiť označením „made in Italy“, presnejšie „made in Milano“. Jej srdce bije najmä pre cyklokros a cestnú cyklistiku. Možno si poviete, že načo vám bude cyklokros, no nie sú to stroje určené len pre šialencov, čo v zime behajú s bicyklom na ramene po kolená v blate. Pre hobbíka alebo nadšenca môže ideálne poslúžiť ako univerzálny bicykel, ktorý zvládne poriadne rozbitú cestu, šotolinu a tiež aj ľahký terén ako sú rôzne chodníčky a lúčne pasáže. Navyše mu nevadí ani blato, takže sa uživí celoročne. Časom môžete doplniť druhý pár kolies, teda jedny na cestu a druhé do terénu a ste „ready“ na všetko. Oproti gravel bikom poskytne cyklokros lepšie ovládanie v teréne a tiež v ňom zvládne o čosi viac. Práve okolie Hrádku poskytne možnosť skúsiť asfalt a rovnako aj ľahší terén napríklad pri výjazde na hrad Tematín a myslím, že v dobrých rukách zvládne aj MTBIKER trail.


Cestné bicykle Carrera a Guerciotti - tak tie určite neuvidíte na každom rohu

Rovnako môžete počas testovacieho dňa skúsiť aj klasické cestné bicykle od značky Carrera a Guerciotti, ktoré určite taktiež všade na Slovensku nestretnete. Môžete tak na vlastnej koži otestovať ako „fičia“ talianske rámy v praxi s dávkou originality.

Carrera cestné bicykle

PHIBRA EVO - jedinečný tvar, ikona značky Carrera po celom svete

Vďaka svojmu jedinečnému a futuristickému dizajnu je Phibra ikonou značky Carrera v oblasti výskumu a inovácií a vďaka svojej konštrukcii poskytne neuveriteľnú tuhosť najmä v zadnej časti rámu.

ERAKLE AIR - navrhnutý pre vysoký výkon

ERAKLE AIR je bicykel, ktorý ponúka vyvážené vlastnosti na poste aerodynamiky, tuhosti a jazdného komfortu. Testovací model bude navyše na Shimano elektrike, diskových brzdách a karbónovových kolesách.


AR-01 - vyvinutý s profesionálnymi jazdcami

Na tomto bicykli ako prvé zaujme originálne riešenie predstavca a riadítok, ktoré tvorí agresívny dizajn. Celkovo sa to v podstate aj hodí, pretože AR-01 je stroj na preteky a rýchlu športovú jazdu.

SL-7 - klenot z pretekárskeho portfólia

Ak vás zaujíma ako sa jazdí na extra ľahkom špeciáli, môžete otestovať model SL-7 napríklad v stúpaní na Bezovec. Hmotnosť rámu vo veľkosti M je 830 g a hlavne pri tom všetkom sa nezabudlo ani na poriadnu tuhosť, ktorá je pre maximálny výkon stále dôležitá.

Guerciotti cestné bicykle

SHM50

Tento rám má za sebou Giro d’Italia, Milan San Remo, Lombardiu a mnohé ďalšie slávne podujatia. Jazdia ho totiž jazdci formácie CCC Sprandi, ktorú ľahko spoznáte podľa jasnej oranžovej farby.

DX50

Modelová novinka roku 2017, ktorá má aero dizajn. Rám je dostatočne tuhý a vyrábaný novým procesom, kde nevznikajú žiadne vzduchové bubliny. Každý rám je na konci výroby testovaný. Hmotnosť rámu 1,03 kg. Na výrobu boli opäť použité vlákna od japonského Toray.

Guerciotti cyklokros



Cross Lembeek

Karbónový rám, ktorý jazdia profesionáli na cyklorosových pretekoch, navyše doplnený o karbónové kolesá. Sami môžete vyskúšať ako mu „chutia“ kopce a, že nízka hmotnosť má naozaj niečo do seba . Tento kúsok sme mali aj v redakčnom teste, ktorý bude publikovaný budúci týždeň.


Cross Antares

Antares je vstupná brána do cyklokrosu na hliníkovom ráme a má v podstate takmer identickú geometriu ako TOP verzia Lambeek. Môže byť vhodná pre začínajúcich pretekárov alebo pre tých, ktorí hľadajú univerzálny bicykel na naše cesty a do ľahšieho terénu, ktorý sa nezľakne ani blata a zimnej „akcie“.

Voľné termíny a rezervácie

Voľné termíny pre testovacie dni si môžete pozrieť na http://goo.gl/j2tkus. Rezervácie je možné vykonať mailom na testday@mtbiker.sk, pričom uveďte aj konkrétny deň a hodinu, na ktorú si budete priať zapožičať bicykel.

Niečo navyše - Santini

Okrem bickylov si môžete prísť pozrieť a prípadne vyskúšať aj viac ako 100 produktov talianskej značky Santini, ktorá oblieka aj slovenskú reprezentáciu. Uvidíte tak jednak veľkú časť UCI kolekcie ako výbavu slovenskej reprezentácie.

Zaujímavé destinácie na testovací výjazd

Vhodné testovacie destinácie pre rôzne druhy bicyklov:
  • Cesta: Bezovec (známe tiež ako Horná Dolná), Hrad Beckov.
  • Gravel, XC, trekking: Nový okruh Hrádockou dolinou v dĺžke 20 km s prevýšením 418 metrov. Značená cyklotrasa.
  • XC,trail, AM, enduro: MTBIKER trail cez hrad Tematín. Značená cyklotrasa.

Súťaže - každá testovacia akcia bude mať vždy aj súťaž o zaujímavé ceny

Už teraz sa môžete zapojiť do súťaže s Ogmios, s.r.o (dovozca pre SR značiek Guerciotti, Carrera, Santini). Výhercov určíme vždy v piatok pred testovacou akciou do 16:00 a ceny sa budú dať vyzdvihnúť iba osobne na testovacom dni, prípadne do týždňa v MTBIKER centre.

Zapojte sa do prvej súťaže o:


Súťažnú otázku a ďalšie informácie nájdete na tomto odkaze.

Testovacie dni 2017 - termíny a značky




Užitočné informácie

  • V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícií sprcha, WC a zabezpečenie stráženia vlastného biku počas testovacej jazdy.
  • Nezabudnite si občiansky preukaz a prilbu.
  • Bicykle sa požičiavajú iba osobám starším ako 18 rokov, alebo ich zákonným zástupcom.

Kde vás nájdem?

MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a hodinku zo Žiliny. Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra - bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.


Počas testovacích dní sme tu pre vás od 10:00 hod. do 18:30 hod. Počas týchto hodín je MTBIKER centrum otvorené každý deň okrem nedele. Pričom si k nám môžete nechať zaslať bezplatne aj objednávku z nášho eshopu.

Cestu na biku z Piešťan mimo hlavných ciest (nie je vhodná pre žiletky), je možné vidieť vo výjazde na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Testovacie dni Guerciotti a Carrera

calendar_today 25.03.2017 - 26.03.2017
label Nesúťažné podujatie
place Hrádok (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Cyklokros – najkomplexnejšia disciplína vo svete cyklistiky?

Cyklokros – najkomplexnejšia disciplína vo svete cyklistiky?

Blato. Sneh. Piesok. Hlina. Toto všetko na maximálne 33 mm plášťoch. Vitajte v cyklokrose.
Ostrov Elba – malý/veľký (nielen) cyklistický raj – 3. časť

Ostrov Elba – malý/veľký (nielen) cyklistický raj – 3. časť

Ak niečo zrelo ako víno, tak to bol tento článok. Keď som pred dvomi rokmi dopísal druhú časť, vôbec som nepočítal s tým, že trilógiu dokončím až dnes.
Video: Marco Pantani číha za každým stromom - cyklodovolenka Rimini a San Maríno

Video: Marco Pantani číha za každým stromom - cyklodovolenka Rimini a San Maríno

Taliansky región Emilia-Romagna našincovi veľa neprezradí, ale s pomocou doplňujúcich informácií sa každý hneď rýchlo zorientuje.
keyboard_arrow_up